من میخوام بدونم اگر مثلا یه فرصت یک ساله رو برای کار در نظر بگیرم با توجه به پول اجاره و مالیات و خرج خودمون تو ماه حدود چقدر باید برای اون یک سال پول بیارم
آنی جون من اگر برم هم هیچوقت دم ناسازگاری نمیزنم و میتونم خودمو زود بامحیط وفق بدم هرچندهمسرم نگران این موضوعه وواسه همین منو اجبار نمیکنه ولی من ادمی هستم که اگر خودم قبول کنم برم پای همه چیزاش وایمیستم-ولی هنوز به جواب این سوال اصلی نرسیدم که چرا باید برم؟وچون یکبار رفتم کانادا و دیدم واقعا خوبه هم حیفم میاد از دستش بدم و میگم چرا این موقعیتو از دست بدم؟واسه همینه که بین خوب و خوب موندم نه خوب و خوبتر
نیلی جون ما برای کنک اقدام کردیم ولی مقصدمون ترنتو هست
و انقدر هم از بازار کار بدی شنیدم که همه وجودم شده ترس امروز هم یه چیز جدید شتیدم که مدارک دانشگاهیمون باید تاییده بگیره و این کار زمان بره و تا این کار انجام نشه بهمون کار نمیدن و بعدش هم سابقه کار تو شرکت کانادایی براشون خیلی مهمه
مامان گلاره جون ما که کلگری بودیم اصلا سابقه کار کانادائی نداشت همسرم و براشون هم مهم نبود-تازه موقع مصاحبه همینکه همسرم گفته بود فوق لیسانسه قبول کرده بودن و مدارک نخواستن-تو این چیزها حس اعتمادشون خیلی بالاست و فرض میکنن همه مثل خودشون صادقن
سما جون ببخشید من هر بار یادم میره از خواهر همسرم بپرسم شرایط ویزا رو ولی میدونم درخواست ویزاش مثل ویزای معمولیه و در مورد بیمه هم باید بپرسم اما من بعید میدونم مادر و پدر همسر من همچین پولی رو داده باشن یعنی مادرشوهر من اصولا از این پولها نمیده ولی من بازم سوال میکنم.
مامان گلاره الان شرایط کار خوبه ولی بازم بستگی به رشته داره و مثلا هم برای من هم برای همسرم سابقه کار ایرانمون رو قبول کردن و اصلا هم نیازی به معادل کردن مدرکمون نبود همونو قبول کردن. ولی مثلا برای مهندسی یک پروسه ای هست که باید بگذرونی تا title کاریت بشه مهندس تا قبل از اون نمیتونن بهت تایتل مهندسی بدن و به تبع اون حقوقت هم پایینتره پروسه اش هم سخت نیست . من هنوز مهندس نیستم ولی کار مهندسی میکنم دقیقا همون کاری که ایران میکردم. اما به هر حال برای هر کسی که میاد اینجا باید در نظر داشته باشه که ممکنه تا یک سال کار پیدا نکنه من اینجا کسانی رو میشناسم که مثلا 4 سال پیش اومدن و تا همین الان کار مرتبط پیدا نکردن خیلی مهمه که کی وارد کانادا بشی چون اگر مدت زیادی در کاناد بمونی و کار غیر مرتبط انجام بدی کار برات سخت تر میشه چون اون موقع توی رزومه ات یک وقفه میفته و واقعا سخت استخدامت میکنن. به هر حال اصلا نمیشه نسخه واحدی برای همه پیچید. تنها نکته مهم اینه که وقتی کسی مهاجرت میکنه باید بدونه مشکلات داره همه چیز رو باید از نو شروع کنی دوباره گواهینامه بگیری دوباره به یک زبان دیگه یاد بگیری حرف بزنی با یک فرهنگ دیگه آشنا بشی با یک سیستم جدید کار کنی بچه ات رو با سیستم جدید تربیت کنی و بفرستی مدرسه و ...