نسیم جون در مورد سفارت باهات شدیدا هم عقیده ام.من نمی دونم چرا ایارنیها به خودشون می گیرن بابا اینا همش می خوان بودجه رو قطع کنن از اینور و اونور همه چی میزنن.
سما گلی من متوجه نشدم چرا به من گفت ایلتس ارائه بده..مگه برای مصاحبه کبک نباید فرانسه مسلط باشم؟؟ در ضمن الان اینطوری شده که از همون ابتدای ارسال مدارک باید مدرک زبانت باشه..این اما چیز دیگه این خانم گفت..
سما جون من رشته تحصیلی:::: شیمی کاربردی سال فارتغ التصیلی::::82 عنوان شغلی1:::مسئول کالیبراسیون و کنترل مدارک و سوابق عنوان شغلی دومم::ممیز داخلی سابقه کاری با بیمه:::7 سال
خو الان سوال من اینه که شغلم با رشته ام یکسان نیست برای نیروی ماهر کبک شغل و رشته تحصیلی باید یکسان باشه و از خانم طریقت پرسیدم گفت باید خودت بدونی که یکسان هست یا نیست.....
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
فندوق جون من تلفنم call waiting داره برا همین اشغال نمیزنه احتمالا خطها به اینجا شلوغ بوده. در ضمن ببخشید بابت شماره یه رقمش جا مونده بود شمارم رو دوباره برات ایمیل کردم امیدوارم گرفته باشی
میشاد یه این خانم زنگ زدی؟ببین والا ما این مدت هر وکیلی بگی صحبت کردیم هر کی یه چیز می گفت یکی کبک کار نمی کرد می گفت رشتتون نیست تو کبک.یکی فدرال کار نمی کرد می گفت کبک؟نه.
خلاصه که به نظرم فقط مشاوره بگیر همین.عزیزم این دفتر خانم رحمانی رو تا الان هر چی گفت واقعا آنست گفتن و الکی و چرت نگفتن. مثلا به ما گفت وکیل فقط نظارت داره کار خاصی نمی کنه و سرعت هم نمی ده به کا بعد هم به ما گفت خوداشتغالی 6 سال طول می کشه اوون یکی دروغ گو گفت 3 سال.