2789
سلام به همگی
من تورنتو هستم و تو هفته 31 بارداریم هستم یکم اطلاعات در مورد بیمارستانی اینجا وزایمانش و اینکه چه وسایلی باید با خودمون ببریم می خواستم
نمیدونم کسی می تونه کمکم کنه یا نه ؟ به هر حال هر اطلاعاتی در زمینه زایمان تو تورنتو خصوصا بیمارستان نورت یورک داشته باشین ممنون میشم خیلی برام مهم هست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم خود بیمارستان مگه بهت نمیگه چی بیار؟ من Credit valley زایمان دارم یه لیست بهم دادن که تو ساکم چی باشه تو سایت credit valley هم بری هستش والی از دکترت بپرس حتما بیمارستان یه کتابچه اطلاعات داره که بهت بده من خدا خیلی از North York خوشم نیومد برا همین با اینکه به من خیلی نزدیکتره دارم میرم credit valley
مونا جون من زایمان اولم وومنز کالج زیر نظر سانی برورک بودم و دومی 4 سال پیش جنرال نورت یورک بودم فقط می تونم بگم استرس نداشته باش من وقتی یادم میافته به چمدونی که بسته بودم خندم می گیره خیلیهاش هم اصلا لازمم نشد در کل 2-3 روز بیشتر نمی مونی تازه اگه طبیعی باشی که فقط یک شب اگه هم چیزی خواستی همسرت می تونه بره برات بیاره پس اصلا برای اون مدت نگرانی نداشته باش ولی یه سری چیزهائی هم که صدردرصد لازمت میشه برات میگم:
لباس راحت بلند که اگه دوست نداشتی لباس بیمارستان رو بپوشی استفاده کنی ولی جلوش حتما دکمه یا زیپ باشه که برای شیردهی راحت باشی نواربهداشتی سایز یزرگ برای خودت لوازم آرایشی که خواستی عکس بگیری استفاده کنی برای بچه هم پستونک لباس سایز نیو بورن تاکید می کنم 0-3 ماه نه ها نیو بورن حتما ببر چون تو بیمارستان فقط اون سایز اندازش میشه و اگه بزرگ ببری تو فیلم و عکس قشنگ نمیشه و دایپر هم یه بسته باز هم نیوبورن بگیر. اگه اسنک و خوراکیهائی که دوست داری هم یه چندتا بزار تو کیفت که اگه غذاشون رو دوست نداشتی تا کسی بخواد برات غذا بیاره ضعف نکنی یه چیزی هم که خیلی به من کمک می کرد آب آناناس بود از اینهائی که لابلاس داره تو قوطی 2 لیتریه تو یخچالش و طبیعیه از کانستانتره نیست خود مارک پی سیه بگیر با خودت بیر بزار تو یخچال و دائم ازش بخور خیلی به زیاد شدن شیر تو روزهای اول کمک می کنه و برای بخیه ها هم خوبه.اگه چیزی یادم اومد بازم برات میگم.
مونا جون منم NYGH بودم نورث یورک جنرال هاسپیتال.
به خاطر موقعیت بچه مجبور شدم 10 روز بمونم اونجا که کلی بهم رسیدن بهم اتاق با اینترنت و تخت و خواب دادن . فقط غذا با خودم بود . البته این اتاق رو در صورتی بهم میدادن که خودم بخوام به بچه شیر بدم . تو همون بخش نوزادن هم بهم اتاق دادن میتونستم همیشه پیش بچه باشم پرستاراش خیلی خیلی خیلی مهربونن با سه تاشون هنوز هم دوستم :)
شبا تا صبح با هاشون حرف میزدن کلی نکته مهم تو این مدت بهم یاد دادن .
ولی اگه بخوای همون سه روز رو برای سزارین و یه روز برای طبیعی بمونی اتاف خصوصی بگیر خیالت خودت رو راحت کن اگه بیمه تکمیلی داشته باشی خیلی خوبه .
کلن از رسیدگیشون خیلی راضی بودم . از اموزشهاشون خیلی راضی بودم بعنوان تجربه اول و اینکه کسی بغیر از شوهرم پیشم نبود، خیلی خوشحال برگشتم خونه .
اگه کمکی یا راهنمایی از دستم برمیاد دریغ نمیکنم . برام پیغام بذار تا بات تماس بگیرم یا هر جور راحتی :)
اگه قبل از زایمان یه تور توی بیمارستان بگیری دیگه خیالت راحت میشه . میفهمی چی به چیه مونا جون :) برای گرفتن تور هم زنگ بزن خود بیمارستان و درخوایت کن اسمت رو مینویسه و به موقع بهت زنگ میزنه یه هزینه جزئی هم داره . دیگه اونجا همه چیز رو بهت نشون میده
نگین جون چه عجب از این طرفها!چه جالب من هم زایمان اولم 10 شب تو بیمارستان بودم ولی خودم مشکل داشتم نه بچه و خیلی هم سرحال نیومدم خونه ولی دومی همه چی خداروشکر خوب بود.
سلام به همه عزیزان.

میشاد جونم زنگ زدی به خانم رحمانی؟ اینا خیلی خوب راهنماییت می کنن.می خوای من زنگ بزنم اگه وقت نداری.

رزومت رو برام میل کن.برات یه چند جا زنگ بزنم.

بعد هم بهترین گزینه برای تو کبک هست چون هم محدودیت زمانی نداری هم 12 امتیازی هست عزیزم.

فقط کافیه بدونی تف رو چند باید بیاری.هنوزم نمی دونم خانم طریقت چرا بهت اوون گفت؟