2789
سلام به همه دوستان
سما گل گلی قربونت ..انشالله همینطور که خالصان کمک میکنی خدا کمک دهنده راهت باشه
عزیز من با دفتر خ رحمانی تماس گرفتم گفتن مورد شغل و رشته ات ابهام داره و ما با خانم رحمانی باید درمیون بزاریم و من هم رزومه کاملی براشون ایمیل کردم تا ببینم چی میشه
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام به همه عزیزان

میشاد عزیزمی گلم.ممنون از دعات گلم.من دوست دارم کار همه درست بشه به خصوص اونایی که موقعیتش رو دارن.

خوب انشاالله که خیره عزیزم.

ما هم که کلاس های همسری شروع شده و روزهای فرد می ره برای آیلتس.حدود 5 ماهه.من هم از اول خرداد کلاسام شروع می شه اون هم 5 ماه.

امیدوارم بتونیم خوب بخونیم .:)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من و همسرمم در پروسه مهاجرت به کانادا هستیم فعلا منتظر تاریخ مصاحبه ایم منتها یکی از دوستام که 1 ساله رفته ترنتو خیلی بدی میگه خیلی منو ترسونده حالا منم دودل شدم

میشه شماهایی که کانادا هستین یه ذره از نحوه زندگی و کار و اینکه غربتش چقدر سخت برام بگین؟
مامان گلدره. بلاخره مهاجرت سختی های خودش رو داره خیلی ها قبل از اینکه بیان فکر میکنن اینجا قراره همه چی یهو درست بشه ولی خوب زمان میبره تا آدم جا بیفته معمولا یه چند ماه اول آدم محو محیط جدید میشه و خیلی غربت رو نمیفهمه بعد از 6 ماه به مدت یک سال یک سال و نیم بستگی به روحیه هرکس خیلی سخت میگذره ولی اگه اون مدت رو دووم بیاری بعدش جا میفتی. من که خیلی راضی هستم به خصوص از تورنتو بعد هم روحیه هر کس با کس دیگه فرق میکنه یک سری هم که کلان ناراضین. من شوهرم یه دو سه سال پیش اینجا کار پیدا نمیکرد اومد یه یک سالی ایران بعد از اینکه برگشته بود میگفت هرچند که خیلی خوبه تو ایران آدم فک و فامیلش دور و برش هستن ولی ما دیگه نمیتونیم اونجا زندگی کنیم . زندگی اینجا خیلی آروم تر هستش و همه چی رو یه روال خاصی میچرخه البته خوب عین هرجا یه مشکلاتی هم داره ولی فکر میکنم کمتر از ایران باشه. البته این رو هم بگم اگه تو ایران کار خوب دارین و درامد خوب دارین در حدی که میتونین بچتون رو بهترین مدرسه ها بفرستین و هروقت به دانشگاه رسید بفرستینش با هزینه خودتون خارج اون وقت اصلا ایران رو ول نکنین.
salam bar dostane golam.tanha jayi ke monaseb didam dardodel konam inja bod.daram afsordegi migiram-daram divone misham-dastam be hich kari namire-chon namitonam tasmim begiram-hamsaram mige agar bekhaym berim bayad ta avale tabeston berim ke hadeaghel hava hanoz kheyli sard nist-manam namitonam tasmim begiram-ham migam chera beram????man ke kar daram-vaze mali khob daram-khoda ro shokr arameshe zendegi daram-akhe donbale chi hastam?khob haminja bemonam zendegimo konam-chera sari ke dard nist dastmal bebandam-az tarafi ham migam omadimo 4 sale dige inja oza kheyli badtar shod-javabe dokhtar va hamsaramo chi bedam?bazam shodam mesle on moghe ke to canada bodim va moradad bodam bemonam ya bargardam-daram divone misham-hamash dost daram alaki gerye konam-dar zaher khobam va aslan neshon namidam vali az dakhel vironam-midonam harfham tekrari bod vali faghat inja ro monaseb didam vase inke yekam dardodel konam.
nasim jon bazi vaghtha be harfe shoma miresam-migam ma ke az lahaze mali bad nistim va mitonam dokhtaramo behtarin madrese befrestam-az hamin hala vasash piyano bekharam-kelashaye khob befrestam-kelase zaban khososi bezaram;khob chera beram?akhe donbale chi beram begardam?az tarafi onja ro didam midonam heyfe az dast bedam.bacheha vasam doa konid ta divone nashodam
pariroz hamsari goft ba morakhasi yeksalash movafeghat shode bavareton mishe narahat shodam ye jorayi esteres gereftam va hamash negaran bodam-diroz omad goft shokhi karde movafeghat nakardan bavareton mishe bazam narahat shodam goftam che heyf shod hala chikar konim boro ba rayiseton sohbat kon-mibinid khodam ham namidonam donbale chi hastam;goshatono begirid mikham ye jighe benafsh bekesham.ghiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigh
اخی عزیزم خیلی تصمیم سختی هستش من بعد از 11 سال که اینجام هنوز هروقت میام ایران موقع برگشت گریه میکنم البته هر وقت هم میخام از اینجا برم ایران دو دلم که برم یا نه تازه من فقط یه مسافرت میخام برم ها حالا تو که میخای برا آیندت تصمیم بگیری که خیلی سخت تر هستش . عزیزم من این چیزی که دارم بهت میگم رو به دوست های خودم هم گفتم اگه همسرت باهات میاد و اینجا میمونه و فکر میکنی میتونی سطح زندگیت رو اینجا هم حفظ کنی خوب برا دخترت بهتره بخصوص که تو اون مملکت زن ها شهروند درجه دو هستن و ناخودآگاه دخترت تو محیط این رو یاد میگیره ولی اگه فکر میکنی بیاین اینجا ممکنه شوهرت مجبور شه برگرده ایران یا اینکه ممکنه زندگیتون سطحش بیاد پایین و اون چیزهایی که تو ایران میتونستی برا دخترت فراهم کنی اینجا نمیتونی همون ایران باش. من شوهرم یه چند وقتی که دنبال کار میگشت و خیلی درمونده شده بود با اینکه خودش میگفت نمیخام برگردم ایران ولی من همش میگفتم آدم میاد اینجا که آرامش داشته باشه و سطح زندگیش رو بالا ببره حالا که نمیشه بر میگردیم ایران. تازه ما جفتمون اینجا 11 سال زندگی کردیم من از لیسانس اینجا بودم شوهرم از فوقش (این رو میگم که بدونی دل کندن از اینجا برام سخت بود).
پلنگ صورتی عزیز من درک میکنم واقعا تصمیم گیری سختیه من و همسرم با هم تصمیم گرفتیم برای کانادا اقدام کنیم ولی زمانی که موضوع جدی شد اگر فشار همسرم نبود من حتما جا زده بودم خیلی سخته که بکنی و بری اونم با شرایط ما که هیچ پلی پشت سرمون نگذاشتیم در واقع ما دیگه نمیخواستیم برگردیم همه چیز رو فروختیم خونه ماشین وسایل استعفا از کار . تا چند ماه هم من مرتب با خودم فکر میکردم که آیا کار درستی کردیم یا نه؟ اما الان خیلی از تصمیممون راضیم و دیگه اصلا با اینجا احساس غریبی نمیکنم حس میکنم کم کم داره کشورم میشه. آرامشی که اینجا داریم هرگز در ایران نداشتیم. اما به هر حال باید تصمیم بگیری یا موندن یا رفتن این حالت تعلیق خیلی بده.
مامان گلاره کاش میگفتی دوستت از چی بد میگه؟ یعنی تورنتو رو دوست نداره یا کلا با مهاجرت مشکل داره؟ اینجوری شاید بیشتر میتونستیم کمک کنیم. راستش آدم با همه جا بعد مدتی خو میگیره منم نمیگم تورنتو شهر فوق العاده ایه ولی الان من دوستش دارم مثلا عصرها ترافیک بدی داره تو بزرگراه یا مثلا سیستم متروش خیلی مزخرفه اما به هر حال هیچ جا کامل نیست.
اما اگه از مهاجرت ناراحته که نسیم جون خیلی خوب توضیح داد که همیشه سال اول مهاجرت سخته و اگر بعدش از نظر مالی مشکلی نباشه زندگی خیلی زود رو روال میفته و خوب میشه.
نسیم جون من دسامبر رفتم ایران قبل اینکه برم هزار بار گفتم برم یا نرم؟ بعد که رفتم فقط هم سه هفته موندم باور کن دلم نمیخواست حتی یک روز بیشتر بمونم خیلی دلم میخواست پیش عزیزانم باشم ولی بدیهای سیستم ایران رو خیلی پررنگتر میدیدم. خلاصه که مطمئنا همه ما دوست داریم تو مملکت خودمون باشیم ولی چه کنیم که ...