2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ما 10 سال پیش سیتیزن شدم دقیقا سال 2002 بود اون موقع اصلا اینقدر سخت نمیگرفتن من مامان بابام اینجا نموندن ولی قبل از اینکه برا سیتیزنشیپی اقدام کنن پاسپورتشون رو عوض کردن که هیچ مهر ورود و خروجی توش نداشته باشه ولی الان دیگه اینکار امکان نداره چون شوهر من که 2 سال پیش سیتیزن شده بود ازش کپی همه پاسپورتاش از زمانی که اقامت گرفته بود رو خواسته بودن حتا اگه پاسپورت باطل شده باشه.
سلام به همه دوستان قدیمی و جدید.
نسیم جون خیلی ممنون بابت توضیحاتت ببخشید که دیر شد باید زودتر ازت تشکر می کردم.
سپیا جون اگه تونستی یه تماس با من بگیر برات خبر دست اول دارم.
نلی جون بخش ویزا رو منتقل کردن ترکیه باید مدارکشون رو بفرستند اونجا و وقتی ویزاشون حاضر شد اونها پاسپورت رو توش ویزا میزان پس میفرستن مثل اینکه ترکیه از ایران سریعتر هم ویزا میده این آخری تو ایران 6 ماه طول میکشد خیلی هم بی ادب بودن من خودم یک بار باهاشون دعوام شد الان اصلا ناراحت نیستم که اینا از کار بیکار میشن.
سلام دوستان
سما جون من تماس گرفتم و با خانم طریقتی صحبت کردم به من گفت خودت باید بدونی که تخصص کاری ات با رشته ات یکی هست یا خیر..گفتم من نمیدونم یکسان هست یا خیر..هیچی نگفت..
عجب......
و گفت اگر یکسان هست رشته ات 12 امتیازه هست وتو چون داری انگلیسی میخونی مدک آیلتس رو بگیر که 3 امتیاز هم از زبان بیاری و مجموع امتیازات 57 بشه برای اسکیل ورکر کبک..
من بهش گفتم تف بدم یا خیر ؟باید فرانسه بخونم ؟گفت نه همون مدرک آیلتس رو بگیر...

یعنی من رو 100 درصد به یقین نرسوند که رشته ام با فیلد کاری ام یکی هست یا خیر.
تمام قراردادهاشون و ...برام ایمیل کرد که اگر میخوام باهاشون قرارداد ببندم

چکار کنم؟؟؟؟؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
دیشب سخنگوی وزارت خارجه در مورد انتقال دادن صدور ویزا به ترکیه و بستنش در ایران توضیح داد که پیگیر هستیم این مسئله رفع بشه و این موضوع بسته شدن به خاطر پایین اوردن هزینه های اقتصادی بوده.
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.