2789
یادم نیست کی در مورد خرید آپارتمان سوال کرده بود... برای نیوکامرها که هنوز شغلی ندارن برای گرفتن وام باید 25 درصد پول خونه رو داشته باشید ولی برای کسانی که کار دارن با 10 درصد هم امکان پذیره. وامها هم حداکثر 25 ساله هستن قبلا 30 ساله هم میدادن ولی الان دیگه نمیدن. سود بانکی هم معمولا اینطوریه که دو مدل میتونی انتخاب کنی با سود ثابت یا سود متغیر اگر سود ثابت رو انتخاب کنی باید میزان سود بیشتری بدی ولی اگر متغیر باشه براساس نرخ تورم بالا و پایین میشه که ما متغیر انتخاب کردیم. در حال حاضر سودی که ما بابت وام میدیم 2.35 درصده چون سود وام ما تورم منهای 0.65 بود اگر نرخ تورم بره بالا نرخ سود ما هم بالاتر میره البته میزان پرداختی ماهیانه ما عوض نمیشه ولی زمان طولانیتری باید پرداخت کنیم.
آپارتمان هم بسته به مساحت و سال ساخت و محله اش قیمتهاش متفاوته. ماریا جون سایت درست رو بهتون معرفی کرد معمولا از 230 هزار با بالا میشه خرید. اگر آپارتمان نوساز بخواهید بخرید اصولا باید با مساحت کم بخرید چون اصلا مدل ساختشون اکثرا کوچولوست.
من فرصت نکردم بقسه پستها رو درست بخونم امیدوارم همه موفق باشید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همگی
سماء جون پرسیده بودی ما چه طوری اقدام کردیم . عزیزم ما اواین بار سال 82 اقدام کردیم فدرال بعد از 5 سال گفتن مدارکتون ناقصه و مدرک فامیلیون ثابت نمی کنه که باهم فامیل هستید یعنی ایراد الکی راستی پرونده ما رفته بود ورشو . سری دوم استانی اقدام کردیم و خدارو شکر درست شد . ما وکیل نداشتیم
ببخشید دیر شد آخه من وسایلم را گذاشتم حراج و روال زندگیم به هم ریخته . موفق باشی
سلام دوستای گلم.

مینا جونم خوش به حالتون شانس ما دیگه این روش رو برداشتند.انشاالله که به خوشی و سلامتی برین و براتون خیر باشه عزیزم.

مرسی شهرزاد جون من یکشنبه وقت دارم اونا می گن هنوز هست اما می ترسم وسط راه بگن نه و از الان الکی گفته باشند.نمی دونم.

هیلا جون

کفته بودم که شنیدم اونایی که دانشجویی می رن رو برمیگردونن................یکی از دوستامون بعد از 5 سال دارن برمی گردوننش.دیگه به جایی رسیده که می خواد همون جا ازدواج کنه.
البته اگه بتونه کار دولتی پیدا کنی اکیه اما این خیلی می گه اوضاع خرابه.بازم می گم این چیزیه که من شنیدم از این آقا.
سلام دوستان..دوستان مقیم کانادا میدونید شهر سانیول کجای کاناداست از لحاظ کاری و شرایط زندگی چه جور شهریه؟ ایرانی داره یا نه؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام خانومهای عزیز
امیدوارم که همتون خوب خوبب اشید
من که خبری از پروندمون نیست):
با این اخبار زیبا که هر روز میشنوم هی به خودم میگم کاش زودتر اقدام کرده بودیم!
تا خدا چه خواهد
شاد باشید عزیزان
چو شقایق از دل سنگ برآ...
سلام ماریا جون هستی؟
من ص قبل راجع به خواهرم گفتم.من و مامانم خیلی بهش می گیم که بره کانادا و ادامه بده اما بابام می گه نه.:)
حالا مامانم گفت از شما و همسرتون شرایط رو بپرسم تا دقیقش رو بهش بگم.
بعد اینکه شما می دونی هنوز شرایط سرمایه گذاری استانی برای ایرانی ها هست یا برداشتند؟مرسی گلم.
اینم از بدی های اونجاست دیگه ما هی مزاحم می شیم.