2789
سما جون من از طریق ازدواج اومدم. همسرم فوق لیسانسش رو ایران گرفته دکترا بورسیه اومده مونترال درس خونده بعدش تورنتو استخدام دانشگاه شده اومده ایران ما ازدواج کردیم و من اومده اینجا.
الان شوهرم من یه پستاک ایرانی داره. خواهرت چه رشته ای درس خوندن؟تا جائی که من می دونم باید به همه استادهای همرشتش ایمیل بزنن و رزمه بفرستن اگه کسی بخواد بهش پذیرش می دن و بعد میتونه ویزا بگیره و بیاد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی ستاره جونم.

ماریا جون خواهرم با همسرش الان سنگاپورن و دانشگاه NUS درس خوندن.نمی دونم والا تحقیق کرده خودش یا چون دلش تنگ شده هی می گه دیگه بورس نمی کنن.حالا گفتم شما و همسرتون اطلاعات خوبی دارین بپرسم که چجوریه الان وضعیت بورس؟
آخه منم دانشگاهی که درس خوندم تو ایران وابسته به دانشگاه پیرینسلی امریکا بود و بهم گفت بیا برو کانادا واسه ادامه اما راستش اصلا دلم نمیاد این همه پول بدم خیلیییییییییییییییییییی گرون بود.
بعد پرسیدم بورس چی گفت کانادا خیلی وقته بورس نمی کنه.
سلام
دوستان خوبم ماریا جون و نسیم جون خیلی ازتون ممنونم. خیلی خیالم راحت شد. اصلا نیرو گرفتم. نمیدونید چقدر فکر اینکه ممکنه پسرم به خاطر ندونستن زبان لطمه بخوره اذیتم میکرد. حداقل الان یه دیدی پیدا کردم.
بازم ممنون. دعا کنید هر چی خیره واسه ما هم پیش بیاد.
.دوستان عزیزم یه سوالی داشتم می خواستم بدونم ما که برای تحصیل داریم میام ایا بیمه هم می تونیم بشیم؟

راستی ما تصمیمون رو گرفتیم و قرار شد بریم ونکور اخه می گن شهر خوبیه ایرانی توش زیاده و امنیت داره فقط یکم گرونه ، درسته؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
هیلا جون دانشگاه بیمتون میکنه نگران بیمه نباشین. اصلآ هرکی قانونی تو کانادا باشه به غیر از توریست ها البته حتما بیمه داره. اما در مورد ونکوور راستش من خیلی جا ها رو تو کانادا دیدم ولی نظرم اینه که هیچ جا تورنتو نمیشه. البته هر کسی سلیقیی داره ولی ونکور همش احساس میکردم میانگین سن خیلی بالاست. از لحاظ ایرانی ها هم تو تورنتو بیشتر هستن . در ضمن من هوای همش بارونی رو اصلآ دوست ندارم تورنتو با اینکه زمستونای خیلی سردی داره ولی خیلی آفتاب داره و تابستون ها هم هوا تا 40 درجه یه وقت بالا میره که من دوست دارم. برا تحصیل هم اگه هنوز پذیرش ندارین ونکور فقط 2 تا دانشگاه داره ولی اگه بیاین این سمت تعداد دانشگاه ها خیلی بیشتره. البته اگه اونجا دوست و آشنا دارین حتما اونجا برین چون تنهایی خیلی بده
ممنونم نسیم جان مثل همیشه کمکم کردین،شوهرم مد نظرش دانشگاه ubc هستش و از نظر اینکه ونکور اشنا داشته باشیم نه نداریم فقط شوهرم یه دوستی داره که سنش بالاست زن و بچش اونجا هستن و من هنوز ندیدمشون ولی دوستش گفته هر وقت برنامتون جور بشه برای رفتن با هم میریم .در مورد اب و هوا من عاشق هوای بارونیم روزی که هوا بارونی باشه من میشم یه ادم دیگه

نسیم جون راستی خونه های ونکور معمولا نو سازن یا قدیمی ساز اخه من خیلی دقدقه پیدا کردن یه خونه خوب دارم اخه تو هر خونه ای نمی تونم زندگی کنم .
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
هیلا جون به سلامتی انشاالله که با خوشی و سلامتی برین عزیزم وزودی هم بتونین کاراتون رو پیش ببرین.

نسیم جون خاهشا به من بگو که سرمایه گذاری استانی هنوز هم هست؟
می شه در مورد رنکینگ های دانشگاه ها هم یه توضیح کلی بدی؟
صفحه قبل گفتم واسه خواهرمینا می خوام.البته اگه قبول کنه و باور کنه که اینجا چه وضعیه.مرسی عزیزم.بوس.
سلام هیلا جان .ما ونکوور هستیم.از لحاظ هزینه زندگی تفاوت چندانی با تورنتو نداره حتی در بعضی موارد از لحاظ شاید ارزونتر هم باشه.از لخاظ اب و هوا تقریبا چهار فصل بهاره و زمستونهای ملایمی نسبت به بقیه شهرهای کانادا داره.اینجوری هم که همه می گن همیشه بارونه نیست.ممکنه در هفته 1-2 روز بارون باشه تو بعضی فصلا کمتر یا بیشتر.من با بارون اینجا مشکلی ندارم . تابستونهاشم نسبت به بقیه شهرا ملایم تره تقریبا اب و هواش مثل شهر های شمالی ایرانه ولی از تابستونهای گرم و زمستونهای سرد خبری نیست.
از لحاظ ساختمونها و خونه ها هم خونه های نوساز هست هم خونه های قدیمی.یه اپارتمان تمیز 2 خواب رو می تونید با ماهی 1200 الی 1600-1500 بستگی به موقعیت مکانی و سن ساختمون اجاره کنید.اگر دنبال یکخواب هستید با 1100-1400 دلار می شه پیدا کرد.اپارتمان ارزونتر هم هست ولی تو سه طبقه های قدیمی با لندری مشترک .
محله های ایرانی نیشین بیشتر نورث ونکوور و وست ونکور هست ولی ایرانی ها تو بقیه شهرا هم هستن.به نظر من خیلی دنبال محله ایرانی نشین نباشید.محل های خوب برای زندگی در ونکوور که به مرکز و دانشگاه هم نزدیکه نورث ونکوور-برنابر-ونکوور-ریچموند هست.هر کدوم اینا با ماشین تا مرکز ونکوور 20-30 دقیقه رانندگی کمی بیشتر یا کمتره و همگی با اتوبوس یا اسکای ترن قابل دسرسی هست.
امیدوارم موفق باشید.