2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فندوق کوچولو من هم باردار هستم و نینی هم همین تابستون میاد. من دقیق اینکه چقدر طول میکشه رو نمیتونم بهت بگم. ولی میدونم که به محض اینکه بچه به دنیا میاد میتونی برا birth certificatesh اقدام کنی به علاوه اون باید تقاضای ی long birth certificate هم بدی که سفارت ایران اون رو لازم داره. بعدش میتونی بفرستین سفارت برا شناسنامه و پاس ایرانی اون جوری که من حساب کردم نزدیک 2 الی 3 ماه طول میکشه حالا شاید اشتباه کنم دوستایی که بچه دار شدن بیشتر میتونن کمکت کنن من هم دوست دارم جوابش رو بدونم
فندوق جون فکر کنم همش یک ماه بیشتر طول نکشه.می تونی وقتی گواهی تولد کانادائی می گیری تقاضا کنی دوتا بهت بدن یکیش رو بفرستی برای سفارت ایران یکیشو برای پاس کانادی بفرستی.البته اگر هم نخوای همزمان اقدام کنی باز من پیشنهاد می کنم دوتا بگیری و اصلیش رو نفرستی سفارت ایران دومی که سایزش هم کوچکتره بفرستی کار کارمندهای ایرانی که می دونی حساب کتاب نداره!