2789
سماء جون منم شنیدم که دولت کانادا دیگه پرونده سرمایه گذاری قبول نمیکنه و پرونده های قدیمی رو هم فعلا بررسی نمیکنه.
و اما من متوجه نشدم نوشته بودی از راه رشته تحصیلی اومدیم یعنی چی؟ ما از سیستم اسکیل ورکر استفاده کردیم که مال سیستم قدیم بود الان هم یا باید از طریق کبک اقدام کرد یا لیست مشاغل. کسانی هم که از راه دانشجویی میان که دیگه مهاجر نیستن و مشکلات خاص خودشون رو دارن.
و اما در مورد پذیرش پدر و مادرها دولت کانادا الان عملا سیستمی رو اعمال کرده که نتیجه اش اینه که پدر و مادرها نتونن بیان. الان به ما گفتن که اگر واسه پدر و مادرتون اقدام کنید بین 10 تا 15 سال طول میکشه که به نتیجه برسه اینم که یعنی هرگز. پس در مورد کانادا اصلا دیگه نمیشه به فکر اومدن پدر و مادر بود مگر با ویزا و برای زمان محدود . البته الان ویزای خاصی رو به پدر و مادرها میدن که مدت طولانی اعتبار داره مثلا پدر و مادر همسر من یک ماه پیش ویزایی که گرفتن 3 سال مهلت داره و توی این مدت میتونن راحت رفت و آمد کنن. ولی من در مورد آمریکا و قوانینش بی اطلاعم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شهرزاد جان ممنون بابت اطلاعاتت.
من می خواستم از طریق اسکیل ورکر اقدام کنم چون رشتم رو داشت الان که معلوم نیست چی شده.اما از طریق خوداشتغالی هم فکر می کردم بتونم (عکاسی می کنم) بود این هم تو لیست.

جدی؟من چه خوشحالم پس.من فکر می کردم 2 3 ساله اکی می شه کرد کار پدر مادر رو.آخه این وکیلا تو ایران خیلی راحت می گن می شه اقدام کرد.شانس ماست دیگه.خودمونم هنوز موندیم.

آمریکا که خیلی طول می کشه.نه من به آنی گفتم اونا جدا اقدام کنن.نه از طریق اینا.

پس می گی قیدش رو بزنیم؟من دلم خوش بود که پدر مادرم از سرمایه گذاری(استانی) اکی کنن ما از اسکیل ورکر که حالا اینجوری.
شما کی اقدام کردین و چقدر طول کشید شهرزاد جان؟
بازم ممنون عزیزم.
سلام آنی جون آره منم همون شنیده بودم پدر مادر اقدام کنن 11 سال طول می کشه(فکر کردم بچه هم همین طوره) خوب پس خوبه اینجوری.

آنی به امید خدا با این وضع دیگه راضی می شن میان پیش خودت.
سلام دوستان
من تازه اینجارو دیدم و از اینکه دوستان تجربه هاشونو در اختیار بقیه هم قرار میدن واقعا ممنونم
راستش من 23 سالمه و مجردم و درسم چند ماه دیگه تموم میشه و لیسانس مهندسی کامپیوتر می گیرم
خیلی دنبال اینم که از یه راهی بتونم از ایران خارج شم !! تا اینجارو پیدا کردم
از همه دوستانی که میتونن بهم کمک کنن میخواستم بگن کسی با شرایط من چه جوری میتونه اقدام کنه برای مهاجرت به کانادا؟
اگر کسی وکیل خوبی میشناسه بهم معرفی کنه ممنون میشم
اول به دوستانی که سوال میپرسن و من اصلا نظری نمیدم بگم واسه اینه که بی اطلاعم-چون همسرم کلا اقدام کننده بود.انی جون من همسرم قبل از ازدواجمون اقدام کرده بود واز بس پروسش طول کشیدفکر نمیکردم جور بشه-هروقت مدرکی چیزی میخواستن اینقدر پیگیربود.بیچاره بره ترجمه کنه اینور اونور میبرد به من میگفت تویک کلمه از این کارهایی که من واسه مهاجرت دارم میکنم نمیدونی واصلا هم نمیپرسی و همیشه من میگفتم چون من درحد یک سفرچندساله دوست دارم نه برای همیشه و کلاقضیه رو یه جورائی جدی نگرفته بودم.درمورد برگشتن وازصفرشروع کردن هم اگر دوسال اونجابمونیم درمورد ماصدق نمیکنه چون همسرم کارش رو از دست نمیده وگفتم مرخصی میگیره-بچم هم که فعلا مدرسه ای نیست که نگران مدرسش باشم-به گفته ی شهرزاد باتوجه به شرایط من بعدازاین همه سال نمیتونم یکدفعه بکنم وبرم وکمکم باید اینکارو کنم.من کلا ادم سازگاریم بقول همسرم میگه اولش شاید سختم باشه ولی بعدازمدتی کنارمیام چون الان ده ساله از خونوادم دورم ولی میدونم سه ساعت راه بیشتر فاصله بینمون نیست وهروقت اراده کنم میتونم برم هرچندپنج ماهه نرفتم ولی خوب دوباراونا به ما سرزدن
سلام دوستان عزیزم من همیشه این تاپیکو می خونم و از راهنمایهاتون استفاده میکنم و ازتون ممنون هستم.
دوستان عزیز شوهرم بخاطر وضع خراب مملکت دوست داره هر چه زودتر بریم و حالا به این نتیجه رسیده که از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنه ،به نظرتون این راه چقدر طول میکشه ؟اخه شوهر من میگه تا بهمن سال دیگه می تونیم بریم
و سوال دوممم اینمه یه زندگی سطح متوسط رو به بالا مثلا یه خونه مرتب و تمیز کرایش چقدر در میاد مثلا توی شهر کلگری و هزینه زندگی ماهیانه جقدر میشه و اینم بگم که دختر من سال دیگه پیش دبستانی میره.
من هنوزم دو دلم امشب که شوهرم گفت تا یکسال دیگه می ریم خیلی دلم گرفت اخه ما اینجا زندکیه سطح بالا داریم و در رفاه کاملیم خیلی می ترسم اونجا نتونم تحمل کنم به شوهرم میگم وقتی ما اینجا زندگیه خوب داریم چرا باید بریم تو غربت ولی شوهرم میگه همه چی جنبه مادی نیست،می دونم همیشه راهنمایم کردین ایندفعه هم می خوام کمکم کنید.
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
هیلای عزیز برای داشتن یک زندگی متوسط روی حداقل ماهی 2500 دلار باید فکر کنی . من قیمتهای تورنتو رو میدونم ولی کلگری هم از نظر قیمت اجاره خونه فرق چندانی نداره. در تورنتو اگر بخواهی یک آپارتمان نوساز کوچولو یعنی دور و بر 60 متر اجاره کنی باید تقریبا ماهی 1500 بدی اگر آپارتمان بزرگتر بخواهی باید روی قدیمی سازترها فکر کنی که بد هم نیستن و تقریبا همون مقدار اجاره بدی ولی اگر آپارتمان نوساز بزرگتر بخواهی قیمت خیلی بالا میره.
اگر ماشین بخری فقط پول بیمه ماشین رو باید بدی که رقم بالاییه و بستگی به ارزش ماشینت داره مثلا یک ماشین 25 هزار دلاری چیزی در حدود 250 دلار ماهیانه بیمه اشه که باز بستگی به یک سری شرایط داره که ممکنه بیشتر هم بشه. اگر هم بخواهی ماشین لیز کنی که ماهیانه باید بابت لیز ماشین پول بدی.
خرج خورد و خوراک خونه بصورت میانگین 500 دلار.
من قبلا یک پست در این رابطه نوشتم میتونی بخونی.
و اما اینکه خواهید با ویزای تحصیلی بیاید : میدونی که الان شرایط مثل سابق نیست یعنی اگر با ویزای دانشجویی بیاید تا زمان اتمام درستون و یک سال بعدش که باید کار کنید نمیتونید برای مهاجرت اقدام کنید . مسلما زندگی دانشجویی اصلا کار ساده ای نیست مگر اینکه یک منبع درآمد از ایران داشته باشید.
به هر حال اینها همه بستگی به شرایطتون داره امیدوارم موفق باشید.
شهرزاد عزیز ممنونم
اره عزیزم مشکلی برای ادامه تحصیل نداریم چون منبع درامد خوبی از ایران داریم
راستی عزیزم یه سوالی راست میگن اگر اونجا یه بجه بیاری راحت بهمون ویزای اقامت میدن ؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
قابل توجه خانومای محترم
من یه برادر دارم لیسانس مکانیک سیالات
خیلی دوست داره با یه ایرانی خوب خارج از کشور ازدواج کنه
فعلا هم در پارس خودرو کار میکنه
ولی علاقه زیادی به خارج رفتن و ازدواج در اونجا داره هر کشوری هم که شد
وضع مالی بدی هم نداره
عکس هم خواستین براتون میفرستم
سلام دوستای گلم خوبین؟
نگفتین من بی خیال بشم یا اینکه اقدام کنیم؟لطفا بگین با این شرایط جدیدی که کانادا واسه ایرانی ها گذاشته می ارزه یا نه؟و اینکه چقدر طول می کشه؟

هیلا جان سلام.عزیزم من یه موسسه می شناسم واسه اعزام دانشجو به کانادا اما خوب برای ما هزینش خیلی بالا ست و نمی تونیم اگه خواستی بهت بدم شماره.
گلم اما من شنیدم وقتی درست تموم می شه خیلی سخت می تونی بمونی.و در ضمن تا اونجایی که من تحقیق کردم اگه نی نی دار بشی اونجا نی نی تا 18 سالگی از هیچ موقعیتی بهره نمی بره و فکر می کنم اگه شرایط دیگه ای نداشته باشی بر می گردونن تا 18 سالگی بچه که مقیم و سیتیزن بشه و تازه بعد از 18 سال می تونه برای شما اقدام کنه.البته این چیزیه که من می دونم و حتما شهرزاد جون بهتر می تونه کمکت کنه عزیزم.
اگه وکیل خوب هم می شناسی که رفتی پیشش به من شماره بده لطفا مرسی.