2789
سماء جون ممنونم من فکر می کردم برای بچه و خانوادش همون موقع ویزای اقامت صادر میشه
باشه عزیزم اگر تلفن خواستم خبرت می کنم
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام به همگی من کانادا زندگی میکنم و تا اونجایی که خبر دارم به بچه از همون لحظه اول پاسپورت کانادا رو میدن ولی تا وقتی کسی در آمد نداشته باشه نمیتونه برا خانوادش اقدام کنه. ولی اگه با ویزا تحصیلی بیاین بعدش میشه موند. چون تا 6 ماه بهتون وقت میدن بعد از پایان تحصیلات کار پیدا کنین. شوهر من هم با ویزای تحصیلی اومد بعد اقامت گرفت الان هم سیتیزن شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسیم جون ممنون عزیزم که به سوالم جواب دادی.پس باید فکر بچه رو بیخیال بشیم
نسیم جان به شوهرتون چند وقته ویزای تحصیلی دادن؟و کدوم دانشگاه؟و چطوری بعدش موندین؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم
هیلا جون شوهرم از دانشگاه Brock پذیرش فوق لیسانس دشت. بعدشم سفارت ویزا گرفت. بعد از این که فوقش تموم شد برا اینکه بمونه تقاضا یه فوق دیگه کرد دانشگاه Windsor (خیلی ها تو همین فاصله تقاضا اقامت میکنن و معمولا اگه اینجا باشین بهتون راحت تر اقامت میدن) البته این وقتی بود که داشت کارهای اقامتش رو میکرد. خلاصه بلاخره اقامتش رو گرفت و موندگار شد. من تا حالا کسی رو ندیدم که دانشجویی بیاد اینجا بعدش برش گردونن نه اینجا نه امریکا هرکی اومده موندگار شده. حتا دوستی داشتم که دوره لیسانس اینجا بود بعد از اینکه لیسانسش تموم شد تو همون فاصله ای که وقت داشت کار پیدا کنه کار گرفت بعد هم که تقاضای اقامت کرد. اصلآ تو قانون جدید اقامت شما اگه در کانادا درس خونده باشین لازم نیست که تو یکی از 15 رشته باشین برای اقامت و در الویت هم قرار میگیرین .
نسیم جون ممنونم از لطفت که به سوالاتم جواب دادی

برای اخرین سوال می پرسم ایا از زندگی در اونجا راضی هستی؟
سلام دوستان من داشتم مدارکمو برای کبک جمع میکردم که خوردم به قانون جدید 5 دسامبر
حالا هم زیاد فرقی نداره دارم فرانسه میخونم و خودمو برای آزمون خرداد tefaq آماده میکنم
آیلتس هم باید بدم
بااین حساب تا مدارکمو بفرستم میشه شهریور! ولی درعوض دیگه مصاحبه و معطلی مثل قبل نداره احتمالاً

کی دیگه شرایطش مثل منه؟
هیلا جون من اینجا رو خیلی دوست دارم. ولی هرکی شرایطش با یکی دیگه فرق میکنه ولی به هر حال چه تصمیم بگیرین اینجا بمونین چه برگردین اگه پاسپورت اینجا رو داشته باشین همیشه خیالتون راحته که اگه مشکلی پیش بیاد یک جای دیگه هم دارین و هر دفعه که میخاین برین مسافرت نباید منت این سفراتخونه ها رو بکشین که میدونم خیلی بد با ایرانی ها برخورد میکنن.
سما جون این توضیحاتی که در مورد بچه دادی درست نیست عزیزم.اینجا بچه ای که تو کانادا به دنیا میاد از روز اول سی تیزن کانادا میشه مهم نیست پدر و مادرش تو چه شرایطی باشند حتی چند سال پیش یه هواپیما داشت از رو آسمون کانادا رد میشد که یه خانوم حامله تو هواپیما زایمان کرده بود و به نوزاد سی تی زنی کانادا دادن! یادم نیست ملیت پدر و مادرش کجائی بود!
هلیا جون همسرم استاد دانشگاست ازش سوال کردم می گه اینجا اقامت به کسی که با ویزای دانشجوئی میاد سخت میدن ولی از کشور بیرون نمی کنن یعنی شما می تونی بمونی تا اقامتت درست بشه.
نسیم جون دوست عزیز ممنونم که با حوصله به سوالاتم جواب دادی

ماریا جان از شما هم ممنونم .شما کجا زندگی می کتید؟

بعد یه سوال برای رفتن به کانادا برای تحصیل چقدر طول میکشه تا بهمون ویزا بدن؟البته ما برای ونکور می خوایم اقدام کنیم
سلام دوستان-نسیم و ماریا جون که خارج ازکشور هستید شما به پیشنهاد همسرم به من مبنی بررفتن دوسال به کانادا نظر ندادید.تااینجا نظر شهرزاد مثبت و نلی و انی منفی-البته اگر این دوسال برم حتما میذارم اونجا بچه ی دومم هم بدنیابیاد که اگر بعداز دوسال برگشتیم حداقلش یک کار مثبت انجام داده باشیم(هههه)
پلنگ صورتی عزیز منم مثل شما هستم زیاد راضی به رفتن نیستم شوهرم خیلی اصرار داره چون از اینجا بغیر از مسایل س ی ا س ی ش از همه چیش راضیم ولی چه کنم که منم کم کم خام شدم ،البته برای درس خوبه شما برو اگر راضی نبودی می تونی برگردی ولی به نظر من برو