2789
شهرزاد ونلی جون وبقیه ی دوستان مقیم کانادا یه سوال از شماداشتم .من چون دلم راضی به رفتن نیست و از یکطرف قضیه حیفم میاد این موقعیت رو از دست بدم همسرم میگه بیابرای دوسال فعلا بریم کانادا چون تادوسال مرخصی بدون حقوق بهش میدن واگربرگردیم کارشو ازدست نمیده ولی خودم کارمو ازدست میدم-میگه اگر دیدم اونجاخوب بود ومن دوست داشتم میمونیم واگر باز من ناراضی بودم برمیگردیم-حداقلش اینه که زبان دخترمون عالی میشه چون فقط سه سالشه و دوسال زندگی دریک کشور جهان اول رو تجربه کردیم-بنظر شما این ایده ی خوبی هست؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پلنگ صورتی عزیز اگر من جای شما بودم میپذیرفتم(ولی به گمانم روحیات ما متفاوته) البته این موضوع که دخترتون توی این دو سال انگلیسی یاد میگیره درسته ولی چون سنش کمه وقتی برگردی و اگر از اون زبان دیگه استفاده نشه به همون سرعتی که یاد گرفته از یادش میره . برادرزاده های من وقتی اومدن ایران 4 و 5 ساله بودن و عالی انگلیسی بلد بودن ولی بعدها یادشون رفت. حتی پسر خود من وقتی من میرفتم ایران تقریبا همش انگلیسی حرف میزد و بعد از 3 هفته دیگه اصلا انگلیسی حرف نمیزد. اما از ابعاد دیگه باید بگم این دو سال خیلی تجربه خوبیه براتون و میتونید خیلی راحت تر تصمیم بگیرید و اگر زمانی برگردید مطمئنا با تجربه کاری که قبلا داشتی دوباره میتونی کار دلخواهت رو پیدا کنی.
برای مهاجرت هر چقدر جوونتر باشید بهتره من همیشه فکر میکنم اگر اون زمانی که دوستان ما اقدام میکردن ما هم اقدام کرده بودیم و مثلا 6 سال پیش امده بودیم چقدر بهتر بود اون زمان ما هم فکر میکردیم باید در مملکت خودمون باشیم بطور حتم هم هر چقدر سن آدم میره وابستگیهاش بیشتر میشه چون زندگی شکل گرفته برای ما هم همینطور بود.
سلام دوستای گلم خوبین؟
پلنگ صورتی جان شما به سلامتی رفتی؟

دوستای گل گویا دولت کانادا همه ی کسایی رو که از طریق سرمایه گذاری اقدام کردن داره پرونده هاشون رو بر می گردونه و دیگه هم قبول نمی کنه.درسته؟
من الان یک سال و نیم هست که می خوام اقدام کنم اما منتظر سربازی شوهرم هستم.چون نمی تونیم اقدام کنیم.
من رشتم معماری اما فکر می کردم از طریق سرمایه گذاری راحت تر می تونیم بریم که اینجوری می گن.

دوستایی که از طریق رشته تحصیلی اقدام کردین چقدر طول کشید؟
سماجون ما توی تابستون دوماه رفتیم وکارتهای پی ارگرفتیم که فعلا این موقعیت رو از دست ندیم-برای مامان بابام هم اقدام کنم اونا مطمئنم واسه موندن نمیان کانادا-پدرم بازنشست شده و میخواد این دوران بقول خودش استراحت رو همین جابگذرونه ویک باغ بزنه وسرگرم باشه-مامانم هم که مطمینم نمیاد.شایدبیان به ماسربزنن ولی برای موندن نه-
شهرزادجون اره میدونم زبان فراره واگر کارنشه ازیادمیره ولی اینجا دیگه ازکوچکی بچه ها رو میفرستن کلاس زبان مثلا از سه سالگی به همین خاطر میگیم بیایم اونجابالهجه یادبگیره مسلما بهتره و باهمین کلاسهاسعی میکنیم یکم تکرار بشه واسش
سلام دوستان عزیز .
چشمک جان امیدوارم موفق باشی .سعی کنید قبل از اینکه وارد کانادا بشید با همسرتون کاملا هم عقیده باشید که با هم هم کلام و هم نظر باشید در کارها.کسانی که با هم هم عقیده بودن و وارد کانادا شدن بعضا نظر یکیشون عوض شه و موندن سخت شده براشون چه برسه به خانواده هایی که یکی موافقه رفتنه و یکی مخالف.در اینصورت هر تصمیمی بگیرید حتی اگه خدای نکرده توش موفق هم نباشید تصمیم هر دوتون بوده و تحملش راحتتره.اگه موفق همبشید که چه بهتر.
پلنگ صورتی عزیز من نظر شخصیمو می گم.من با اومدن و دوباره برگشتن به هر شکل و دلیلی مخالفم یا باید مهاجرت کرد و اومد یا نباید اومددر غیر اینصورت جدای از هزینه و احتمال از دست دادن کار در ایران ، یک دنیا دودلی و سردرگمی به دنبال داره.باید تصمیم بگیرین که می خواین چیکار کنین.حتی من با این نظر که می گن 3 -4 سال بمونیم و سیتیزن شیم بعد برگردیم هم مخالفم.دوباره شروع مجدد از صفر و الاخون والاخونی..فکر کنم یک بار اومدن و برگشتن براتون تجربه شده و می دونین بار مالی و زمانی براتون داره .پس تصمیم خودتونو بگیرید و پاش باستید.چه موندن چه رفتن.البته همه اینا نظر شخصی منه و هر کس می تونه در مورد زندگی خودش ،خودش بهتیرن تصمیمو بگیره.موفق باشی
منم صد در صد با آنی و نلی موافقم . به نظر منم باید کند و اومد نباید به برگشت فکر کرد یا نباید اومد.
اما در مورد پلنگ صورتی چون به نظر میاد همسرش مشتاق اومدن و موندنه تنها راهی که باعث میشه با خیال راحت تری بتونه تصمیم بگیره همینه .
اینجا خیلیها هستن که هنوز بعد از سالها دو دلن سیتیزن هم هستن 10 ساله اینجان ولی اینجایی نیستن دلشون ایرانه این یعنی سخت زندگی کردن یعنی تحمل فشار .
به هر حال امیدوارم پلنگ صورتی هم بتونه راحت تر تصمیمشو بگیره .