2777
2789
لام بچه ها من تصمیم دارم از ایران برم.خودم و شوهرم مدرک لیسانس منتها در رشته های انسانی داریم و کار خاصی بلد نیستیم..ترو خدا اگه میدونید راهنمایی کنیدایا اونجا ما رو میپذیره؟بچه هم نداریم.ایا باید بریم حرفه خاصی یاد بگیریم؟شرایط پذیرش اون کشور چطوریه؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بنویسین.راستی اگه کشور دیگه ای رو هم میشناسین که اقامت میده برام بنویسید ممنون
در ضمن اگه میشه یبنویسید ویزای دانشجویی چطوریه؟؟؟چقدر هزینه داره و...؟؟مرسی
میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام شاتوت عزیز برای مهاجرت از طریق اسکیل ورکر کبک به کانادا باید امتیاز لازم (از لحاظ سن-تجربه کاری -اشنایی با زبان انگلیسی و فرانسه و ...)رو بیارید که بتونید از این طریق مهاجرت کنید.لینک زیر ارزیابی رایگان سایت مهاجرت کبک هست که نشون می ده شانس اوردن امتیاز دارید یا نه:
http://www.form.services.micc.gouv.qc.ca/epi/index.jsp?languageCode=en

برای مهاجرت از طریق اسکیل ورکر فدرال به کانادا هم باید رشته تحصیلی تون در یکی از رشته های مورد نیازشون باشه و در ضمن تجربه یکساله هم در زمینه کار درشته تون داشته باشید:
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-who-instructions.asp
راه دیگه اش هم مهرت از طریق سرمایه گذاری استانی هست که هر استان میزان مشخصی از سرمایه رو می خواد.
بد نیست در ارزیابی رایگان یکی از وکلای مهاجرت شرکت کنید تا شانس خورتونو برای مهاجرت بسنجن.من وکیل خاصی رو نمی شناسم و در مورد مهاجرت به سایر کشورها هم اطلاعی ندارم.
راستی شانستونو برای لاتاری گرین کارت که الان موعد ثبت نامشه هم می تونید بسنجید.
موفق باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان مهربون که بامحبت هر چه تمام جوابمو دادید ... واقعا چی میشد اگه همه چی تو مملکت خودمون خوب پیش میرفت و هیچ کس مجبور به مهاجرت نمیشد.. ایکاش ..

زاستی ببخشید یک سوال دیگه هم دارم منکه الان دارم فوق لیسانس روان شناسی ازدانشگاه آزاد میگیرم آیا مدرکم رواونجا
قبول دارن؟ و میتونم کار کنم ؟ و یا برای دکترا ادامه تحصیل بدم ؟ ممنون از همتون که انقدر لطف دارید
شاتوت عزیز به نظر من اگر هیچ راه دیگری نباشه شاید با ویزای دانشجویی اومدن منطقی باشه در غیر اینصورت که اصلا منطقی نیست چون الان قوانین عوض شده و تا وقتی فارغ التحصیل نشی و یک سال هم سر کار نری نمیتونی واسه مهاجرت اقدام کنی و معمولا زندگی دانشجویی واسه متاهلین خیلی سخته چون حتی با داشتن وام چیزی که بعنوان کمک هزینه دانشگاه میده خیلی کمه و اصلا کفاف یک زندگی دو نفره رو نمیده و باید مرتب از جیب خرج بشه و ضمن اینکه تسهیلات یک مهاجر رو هم ندارید و همسر کسی که با ویزای دانشجویی اومده باید خودش شخصا خودش رو بیمه کنه کلاس زبان وکلی کلاسهای دیگه که برای مهاجرین مجانیه برای اون نیست و ... مگر اینکه هر دو بتونن درس بخونن و وام بگیرن.
تا اونجایی که میدونم استرالیا هم هنوز مهاجر قبول میکنه.
آزی مامان اینجا همه میتونن ادامه تحصیل بدن و اگر نمره های دانشگاهیت خوب باشه مسلما میتونی در دانشگاه بهتری پذیرش بگیری ولی مهم اینه که بتونی وام دانشجویی بگیری چون هزینه دانشگاه بالاست ولی کلا من اینجا با هر کسی که صحبت میکنم میگن اینجا تحصیلات دکترا رو اگر به خاطر پیدا کردن کار میخوای اصلا درست نیست اینجا بهترین کار اینه که یک فوق لیسانس دیگه بگیری البته اینهایی که میگم بیشتر عقاید شخصی افراده که من خودم هم بهش معتقدم با توجه به شرایطی که دیدم.
اینجا معمولا برای هر رشته تحصیلی مدرک رو تطبیق داد ولی من اصلا در مورد رشته شما اطلاع ندارم بیشترین اطلاعاتم در مورد مهندسی و تا حدودی پزشکیه.
آزی مامان منم امروز دقیقا داشتم میگفتم چی میشد شرایط مملکت خودمون خوب بود و ما مجبور به مهاجرت نمیشدیم؟
الان کلی حرف زشت سر زبونمه که به باعثان و بانیانش بگم که ترجیح میدم سکوت کنم.
سلام به همه دوستان
سپیا جون ممنون که جواب دادی
شما از طریق kap اقدام کردی؟ اگه اینطوری لطف می کنی اطلاعات تو برام بذاری؟
این موسسه می گه ما یکسری دوره های کارگاهی و کاریابی داریم و دوره های زبان کاربردی که طی شش ماه به اون امتیاز مورد نظر می رسید و اسکان هم خود موسسه می گه راهنمائی می کنیم که روش های صحیح پیدا کردن و اجاره کردن آموزش می دیم و در مورد مهد کودک اونهم دولتی فکر می کنی کیفیت داره ؟من می خوام بدونم شما از این موقعیت ها استفاده کردید؟ راست می گن؟شما از این موسسه راضی بودی؟
آدرس سایت: www.kap-servicws.com
مرسی شهرزاد جون واقعا لطف کردی جوابمو دادی عزیزم ... میدونی آخه رشته من جزو اون رشته هایی هست که اگه دکتراشو بگیرم خیلی اوضاع فرق میکنه ... نمیدونم از یک طرف هم میگن رشته پزشکی و روان شناسی چون جزو رشته هایی هست که با جون و سلامت مردم سر و کار داره خیلی برای کار کردن سخت میگیرن و حتما دوره میذارن و امتحان میگیرن ... البته ددقیقا نمیدونم چقدر این حرف صحت داره

شهرزاد جون مرسی از اینکه جواب دادی.الان سوالم اینه که دانشجو شدن اونجا چقدر هزینه داره؟؟شهریه اش چقدره؟؟؟خوابگاه میدن؟؟؟هزینه زندگی چقدره؟؟؟باید انگلیسیت فول باشه؟؟امتحان زبان میگیرن؟؟امتحان دیگه ای هم میگیرن؟؟اگه جوابمو بدی خیلی لطف میکنی عزیزم

میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد
راستی شهرزاد جونبر فرض اونجا درسمونم تموم بشه بعدش اجازه کار میدن که بتونیم اقامت بگیریم از طریق کار؟؟؟

بازم مرسی خانمی بوس
کیمیا جون این سایتی که گذاشتی رو من نتونستم باز کنم میشه خواهش کنم توضیح بدی چیه جریانش؟؟؟مرسی
بله شاتوت جون اجازه کار میدن ولی خوب باید کار پیدا بشه. در زمانیکه یکی داره درس میخونه هم همسر میتونه work permit بگیره و کار کنه ولی شرط اقدام برای مهاجرت اینه که بعد از فارغ التحصیلی باید یک سال کار کنید اینجا.
شاتوت جون راستش من دقیقا نمیدونم هزینه درس خوندن توی دانشگاه چقدره؟ چون برای هر رشته ای هم متفاوته توی اطرافیان من کسانی که با ویزای دانشجویی اومدن همه fund گرفتن که بسته به شهری که درس میخونن و دانشگاهی که انتخاب میکنن کمک هزینه تحصییلشون فرق داره مثلا یکی از کسانی که میشناسم توی دانشگاه شهر لندن انتاریو درس میخونه بهش کمک هزینه زندگی ماهی 1000 دلار میدن در حالیکه برای یک زوج معمولا هزینه زندگی ماهیانه کمتر از 2500 نمیشه. و بطور حتم هر دانشگاهی بخواهی پذیرش بگیری یا باید تافل داشته باشی یا آیلتس و بسته به هر دانشگاه و رشته ای نمره ای که ازت میخوان فرق داره. خوابگاه هم اگر بخواهی بگیری باید هزینه اش رو پرداخت کنی یعنی مجانی نیست معمولا افراد متاهل خونه اجاره میکنن.
کیمیا جان :
راستش من دارم اسم این موسسه را از شما میشنوم و از اونجا که فکر میکنم سیل مهاجران ایرانی به کانادا میتونن بازار خوبی برای موسسات مالی ایران باشن ، تازگی ها دارم این قضیه رو زیاد میبینم . ( مثلا " همسرم از طریق کانون مهندسین ساختمان به یه سمینار دعوت شده بود .) حضور در این سمینارها بد نیست . به آدم دید میده .ولی اصلا " فراموش نکن اینجا هم سرمایه داریه و همه بخاطر �ول کار میکنن .
راستش نمیتونم بهت بگم از خدماتشون استفاده کنی یا نه .در هر حال تازه کارشون رو شروع کردن ( چون تا حالا اصلا " اسمشونرو نشنیدم) ولی راستش رو بگم ، من به کمک دوستان همینجا و حدود یکی دوماه زمانی که روی نت ، با همون سرعت کم ایران گذاشتیم ، اطلاعات بسیار خوبی داشتیم . وبلاگ نلی - باسی هم که باز از طرف یکی ار بچه های نی نی سایتی بهم معرفی شده بود ، فوق العاده است و ریز ریز موارد تجربی اش رو نوشته .باز هم همینجا از ماریا ،شهرزاد و نلی - باسی بسیار تشکر میکنم .
من از حدود اوائل مرداد که ویزامون اومد ،چون فامیلی نداشتیم که اینجا باشه ،تنها از طریق همین دوستان و یه آشنای خیلی قدیمی که توی فیس بوک �یداش کرده بودم ،راجع به صحت و سقم اطلاعاتی که توی نت نوشته بودن ، خیلی بررسی کردم . منهم خیلی گیج بودم که چی درسته و چی غلطه .علیرغم مخالفت های اولیه ام با شوشو که با این سفر ، کلی از هزینه مون رو هدر میدیم ، الان خوشحالم که اینکارو کردیم .