2777
2789
نلی و سیپیا عزیز خوشحالم که خوبید ما هم برای تشکیل پرونده اقدام کردیم
ما موندیم و این زبان شیرین ولی سخت فرانسه و می خواستم بدونم نلی جون شما تفریبا روزی چند ساعت می خوندید من باید به حد بیگینر برسونم و همسری آپر مدید ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سپیا ی عزیز چه زود 2-3 هفته شد.توصیه ات بامزه بودولی بعد از اومدن به کانادا هم باید 1-2 صبر کرد تا جا بیفته و به درامد زایی بیفته ادم تا بچه دار شه.
هیچی غیر ممکن نیست یعنی بستگی به تلاش و متد اموزشی تون داره من زبان فرانسه مو 6 از 12 زده بودم و روزی که مصاجبه رفتیم من 4 سال زبان می خوندم و ترم 12 کانون بودم.فقط مساله اینه که تضمینی نیست مصاحبه تون یکسال دیگه باشه شاید زودتر باشه شاید دیرتر و همه چی بستی به سفارت داره.
سلام .
نلی باسی عزبزم ، بنظرم کاملا " این زمان رولازم داری .فکر کن اگر الان بچه بود عمرا "میتونستی توی این کلاس هات شرکت کنی .خوشحالم داری توی کارت جا میفنی .
من اینجا اومدم تازه فهمیدم چرا اکثرا "دو تا سه تا بچه �شت سر هم دارن ! چون عملا " بدلیل گرونی مهد کودک ها و زمان محدودشون ، مادر مجبوره خونه نشین بشه و 4-5 سالی خونه بمونه تا وقتی بچه ها مدرسه ای بشن !البته اگر درآمد نداشته باشن از دولت کمک هزینه میگیرن ولی بشرط اینکه نه �ول داشته باشی ،نه درآمد؛ نه کار ! ماکزیمم 500 $ برای هر بچه در ماه میشه .
مگر اینکه در آمدشون خوب باشه.
نلی -باسی جان : راستش من وبلاگت رو خوندم . برای همه ما امریکا ؛ کانادا ، کبک و...فرصتیه برای اینکه بتونیم وارددنیای بین الملل بشیم . همین الان یکساله که شما اینجا ساکن شدی ، بسرعت برق 2 سال دیگه هم میگذره و سیتیزن میشی .بعد بقول خودت میتونی اگر دوست داشتی بری آمریکا یا شاید بری دوبی ،نزدیک مملکت خودمون . اینجا وقتی میبینم جوونای ایرانی اکثرا " توی کالج های آمریکایی درس میخونن ، سفر های تابستونی میرن آقریقا و... حس نفس کشیدن بهم دست میده .زندگی توی آمریکا هم مسایل خودش رو داره . یکی از دوستان ما نیویورکه و بشدت شاکیه و همون هم رای ما رو برای آمریکا زد.( یعنی رای شوشو رو ) . وضعیت اقتصادی آمریکا داره خذاب میشه و سیل سرمایه دارانش میان اینجا . برای همه ما زندگی در اینجا میتونه یه سکوی �رتاب باشه برای سکونت در هر جایی که دوست داری . تابه حال که موفق بودی امیدوارم بعد از این هم موفق باشی .
ما هم اسیر این کارت PR شدیم. شوشونمیتونه نلی رو سه هفته با خودش ایران نگهداره . منم اگر بخوام با نلیسا بمونم ، راستش نگرانم .تنها راهش اینه که ما هم مثل �لنگ صورتی دل به دریا بزنیمو بریم و امیدوار باشیم که کارتها درست صادر بشه و باDHLبه دستمون برسه .ولی راستش ته دلم نگرانه . نمیدونم چکار کنم .

دوستانی که مقیم کانادا هستید ترو خدا ماها رو که اقدام کردیم و منتظر مصاحبه هستیم راهنمایی کنید که تا فرصت داریم اینجا چه دوره هایی رو بگذرونیم که بشه باهاش اونجا مشغول بکار شد ..منظورم دور
ه .و کلاس های آزاد هست بغیر از آرایشگری

خواهشا راهنمایی کنید..ممنون
سپیا جان امیدوارم کارتها بدون مشکل بدستت برسه.
آزی مامان در مورد گذروندن دوره هیچ توصیه ای ندارم.اینجا بیشتر از شما توانایی و تجربه کاری می خوان و به مدرک کار چندانی ندارن.برای وارد شدن به کار بیشتر باید اشنا داشته باشید و تجربه تا مدرک.این نظر شخصبه منه
بابا جان اینجا چرا اینجوری شده . کلی برای آزی مامان نوشتم همه اش یه دفعه �رید .
نلی -باسی تصمیمم دوباره عوض شد ، من و نلیسا برغم تمام مشکلاتی که ممکنه سر کار برام �یش بیاد اینجا میمونیم تا pr بگیریم و برگردیم . هر چند هزینه مون هم زیاد میشه ولی اینجوری دلم گرمتره .خدا کنه نلی بدون باباش اذیتم نکنه .
ازی مامان منهم تا قبل از اومدن دنبال �یدا کردن همین سوال بودم . خلاصه مینویسم تا ن�ریده ، فقط زبان بخونین . اگر میخوان بیاین تورنتو فرانسه هم بخونین که خیلی مزیت محسوب میشه . اینجا اکثرا " customer service شون دو زبانه است .
سپیا جون سلام
نگران نباش بچه ها به همه چیز زود عادت میکنن و امیدوارم خیلی زود بتونید پی آرتونو بگیرید .
من این چند روزه میخواستم بهت زنگ بزنم فرصت نکردم میخواستم بهت بگم من در مورد اعتبار گواهینامه جی 1 یک اشتباهی کرده بودم اعتبار اون برگه ای که بعد از قبولی جی 1 میگیری 3 ماهه یعنی با اون برگه میتونی 3 ماه کارتو راه بندازی و تو این فاصله حتما کارتت دستت میرسه ولی وقتی کارتت دستت برسه گویا نزدیک 5 سال اعتبار داره . ببخشید اگر اطلاع غلط دادم بعدا یادم اومد ولی فرصت نشد بهت بگم.
و اما آزی مامان منم دقیقا نظرم نظر نلی باسیه اینجا مدرک ارزشی نداره و تجربه کاری و زبان انگلیسی خوب و داشتن آشنا مهمه. ولی در کل من در این مدت نفهمیدم اینجا چه جور کاری غیر از تخصص تحصیلی میتونه مهم باشه. به نظرم مثل ایرانه واقعا میشه در ایران گفت الان چه کاری تو بورسه؟
سیپیا جون سلام
من دیروز تو سمینار kap شرکت کردم خیلی سرویس دهی بالایی دارند واقعا همه اینهایی که گفتند واقعی است در مورد اسکان آیا واقعا اونجا اسکان اولیه می دهند ؟و کلاسهای زبان اونهارو شما شرکت کردید مفید است ؟ دوره های مهارتی که دارند چطور ؟می گفتند همه رایگان بجز زبان که هزینه خیلی کمی می گیرندو در ضمن کسایی که تو سمینار شرکت کرده بودند را 10 % تخفیف میدادند( بابت حق الوکاله )؟؟؟؟؟؟؟؟.........
سلام کیمیا جان :
راستش من راجع باینKAP توی نت هم سرچیذم ولی چیزی�یدا نکردم . اگر میشه اطلاعات دقیق تری به من بده ولی تا اونجا که من میدونم اگرمنظورت اسکان اولیه رایگان از طرفدولت کانادا است ، نه یه همچین چیزی اینجا وجود نداره . اینجا برای همه چیر باید �ول بدی . اینجابرای گرفتن خونه ، همه اول کار مشکل دارن چون صاحبخونه ازت کردیت میخواد و تو بعنوان تازه وارد کردیت نداری .باید �ول زیادی با خودت بیاری بگداری توی بانک که بانک بهشون اعلام کنه تو اگر یکسال اجاره بدی ، از گرسنگی نمیمیری . این �ول حداقل 25000دلاره .البته من خودم دارم با تقریب این رقم رو میگم . اینجا کسی �ول توی بانک نمیگذاره و بخاطر همین اینجوری اول مهاجرا مجبور میشن باین طریق خودشون روتضمین کنن .
من خودم قبل از اینکه بیام شنیده بودم اینجا مهد کودک ها مجانیه .ولی اصلا " اینجوری نیست .مهدها حتما " �ول میگیرن تازه همه ماکزیمم 3.5 ساعت بچه رو نگهمیدارن . یه سری مهد های دولتی دارن که بچه هارو از 7 صبح تا 6 بعداز ظهر نگهمیدارن ولی باید 6-7 ماه توینوبت بمونی .تازه شنیدم بشرطی بچه ات رو نگه میدارن که یا درس بخونی یا کار کنی !!!این مهد کودک ها عمهده شهریه رو از دولت میگیرن و تو مبلغ ناچیزی میدی ولیاینکه برایکار �یداکردن بالاخره بایداینور و اونور بری وبچه رو اونموقه باید چکار کنی ، خودش یه داستانه .کلا " اینجا با مساله اول مرغه یا تخم مرغ زیاد برخورد میکنی . ولی همه مهاجرا سختی های این روزارو گذروندن و همه کسانی که اینجا موندگارشدن ، شکر خدا راضی ان از مهاجرت . اینجا با خیلی ها صحبت کردم ولی هیچ کس نگفته ای کاش یرگشته بودم . این برام مهمه .تو برای همه چی �ول میدی ولی در عوض جامعه کل مسایل رفاهی تورو فراهم خواهد کرد .