2777
2789
سلام
پریا جون میشه راجع به مانی اردر واسم توضیح بدی من چیزی در این مورد نشنیدم.

منم یه پسر کوچولوی 4 ساله دارم که دقیقا اونم نمیذاره تکون بخوریم اما باید برنامه ریزی کنیم که به درسها برسیم.
ساقی جون خدا رو شکر که تف ازتون نخواستن. تاریخ مصاحبه رو واستون کی و کجا زدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوباره .
لعنت بر این سایت !یه عالمه براتون نوشته بودم ،خطآخربودم که منو انداخت بیرون و اومدم دیدم همه اش �ریده .
فریبا جون ،شما وقتی دانشجویی میای، باید بعد از اتمام درست یا ادامه بدی یا اینکه کار �یدا کنی و با ویزای کار بمونی که برای غیر prها تقریبا " بسختی کار بهشون میدن .بنظر من اگر زمانهای مهاجرت اینقدر کوتاه شده که دوستان میگن ؛ همزمان با اقدام دانشجویی برا ی مهاجرتتون اقدام کنین که موضوع به موازات جلو بره و حداقل تا زمان درست شدن مهاجرت ، مدرک کانادایی هم دارین ، کار یکه تازه ما که داریم pr lمیشیم تازه باید انجام بدیم و اینجوری کلی جلو میفتین .
ولی مطمئنا " ویزای دانشجویی به معنای مهاجرت نخواهد بود .
امیدوارم همه موفق باشید .
سلام به همگی من از پنجشنبه با همسری رفتیم کلاس فرانسه وای از این زبان سخت خدایش چرا اینجوری حرف می زنند منویسند ولی نمی خوانند امیدوارم موفق بشیم
درضمن ساقی جون شما وکیل دارید و چقدر طول کشید فایل نامبر تون اومد؟
سلام
کیمیا جون ما از طریق وکیل اقدام کردیم (چون سرمون شلوغ گفتیم درگیری دیگه درست نکنیم وگرنه کاری نداره )
اسفند تصمیم گرفتیم اردیبهشت مدارک اماده شد
ارسال مدارک:1may 2011
دریافت فایل نامبر :9 agu 2011

99 روز طول کشید
سلام ماریا شهرزاد و پلنگ صورتی و همه دوستان عزیز دیگه که یکی یکی اسم نمی برم.امیدوارم تعطیلات long weekend به دوستان داخل کانادا خوش بگذره.
دوستانی که در مسیر مهاجرت هستید امیدوارم موفق باشید.
سلام :
نلی -باسی عزیز:
چه عجب از این طرفها.البته یکی نیست به خودم بگه !!!
توی این دو سه هفته که اینجا بودیم ،دیداری تازه کردم با شهرزاد و ماریای عزیز .
بچه ها راستش ازقوانین کبک بیخبرم ولی نصیحت به همه شماها که میخواین مهاجرت کنین : بدون بچه بیاین و بعد که مستقرشدین بچه دار شین .با بچه همه جوره دست و �اتون بسته میشه .
موفق باشید.
منم باردارم سارا جون

خانوما نینی من دی دنیا میاد وبهمن دانشجوی ارشد میشم به نظرتون میرسم زبان فرانسه رو تو یکسال به 5 برسونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با توجه به اینکه هیچی فرانسه نمیدونم
خرید آنلاین از ALIEXPRESS و quizclothing و سایتهای خارجیhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28321