سلام غریبه های آشنا حالتون چطوره؟ از خدا میخوام که هیچ وقت غم غربت رنگ چشماتون رو بارونی نکنه. من از مامانای شهریوری هستم و از اعضای قدیم نی نی سایت راستش تو چند تا تاپیک دیگه هم واسه مهاجرت پست گذاشتم. اینجا هم چند تا سئوال داشتم یادمه یه خانومی نوشته بود از طریق سرمایه گذاری اقدام کردن و منتظرن. من و همسری هم میخواستیم از طریق سرمایه گذاری اقدام کنیم و یه مقدار اطلاعات هم داریم اما از هر کدوم از شما عزیزان که در این زمینه اطلاعاتی دارید خواهش میکنم در اختیار ما هم قرار بدید بلکه بتونیم زودتر به نتیجه برسیم.
مامان جون عزیزم خوبی مرسی که جوابمو دادی خواهش می کنم اطلاعاتت رو برام بیشتر بزار وکیلت کی بوده میلم رو برات می زارم خواهش می کنم هرکسی اطلاعات داره برام بفرسته azarnia18@gmail.com
سلام . روز و شب همگی ساکنین و مهاجرین کانادا خوش . هفته پیش هفته شهریوری بسیار خنکی داشتیم . دقیقا " هفته پیش صبح دما به 13-14 درجه میرسید ، یعنی از تورنتو هم خنک تر !بقول شوشو ،هوا داره مارو آماده میکنه برای سفر . هنوز هیچ کاری نکردم . (بیشتر منظورم چمدون بستنه ) ، دنبال تعیین لیست لوازمی هستیم که باید الان و بعدا " بیاریم و البته از اونجا که مهر رو بدون حقوق در وکنیم ، بدلیل کمبود مرخصی ،امکان گرفتام مرخصی اضافه هم وجود نداره و حالا ما موندیم و دو تا 5 شنبه و گرفتن ارز و رفتن به دفتر وکیلمون برای بیمه نامه و این وسط هر دو تا مامانا میخوان مهمونی بگیرن (مامان خودم همه اش فکر میکنه ما میریم و دیگه نمیایم ،هر چی میگم بابا یکماهه میریم برمیگردیم ،انگار نه انگار )ؤ هنوز گواهینامه جدید شوشو نیومده برا ی ترجمه و یکروز باید برم لحاف مسافرتی و حوله تن پوش بگیرم و یه سری سوغاتی هنوز خریدش مونده و ...ههههه!خوشتون اومد چقدر کار دارم ؟ آهان تازه اصرار بابام که میگه یه وکالت به یکی بده برو ،شاید توی همین یکماهه کار پیدا کردی نیومدی !!!!!نه اینکه زبانم توپه !و رشته ام هم حتما "اونجا پر طرفداره !!!! حتما " یکماه کار پیدا میکنم ولی خوب میگم بد نیست اینکاررو بکنم ولی شوشو راضی نیست . پلنگ صورتی ،خوشحالم تا حالا همه چی خوب بوده ، راستی آبریزش بینی دخترت چطوره ؟اونجا بهتر نشده ؟امیدوارم بتونید بهترین تصمیم رو برای خودتون بگیرید . کیمیا جان ،وکیل ما تهران دفتر داره . اسمش رامین اسدیه و برای تمام مراحل کار توی ایران ،خیلی خوب بودن . این آدرس وب سایتشه :www.itc-canada.com . نلی -باسی عزیز ،این فرمهای اظهار نامه گمرکی رو باید یکبار توی هواپیما پر کنیم و یکبار توی بخش مهاجرین ،توی فرودگاه ؟اونوقت آدرس ثابت نداشته باشیم برای این فرم ،چه وکنیم ؟البته من میتونم آدرس دفتر وکیلمون رو بدم . فعلا "برای این چند روز آدرس ثابت داریم که کارت PR برامون بیاد ولی چون خیال داریم برگردیم و دوباره بریم ،آدرس ثابتمون میشه حدود 7 ماه بعد بهشون بدیم .بنظرت براشون توضیح بدم ؟ اگر سوالی مشابه توی وبلاگت دیدی،آگاه باش که همسرم پرسیده !!!!امیدوارم اوضاع کار و بار ت روبراه باشه . سارا جون به سلامتی راهی میشی دیگه . اقامت خوشی توی ایران برات آرزومندم .
sepia جان می رسی عزیزم یه خواهشی ازت داشتم اولا می خواستم بدونم شما از چه طریقی مهاجرت کردیدو اینکه میلم من بردار و لطف کن اگه امکانش هست با من در تماس باش azarnia18@gmail.com
سلام دوستان متاسفانه هیچ کس جواب منو نداد. حالا نمیدونم چرا!!!! اما به هر حال فقط میخوام یه کم از شما که هم وطن هستید و مطمئنا حرفم رو بهتر درک میکنید راهنمایی بگیرم. پسر من 4 سالشه و مطمئنا تا موقع رفتن 5 یا 6 ساله میشه. من نمیدونم بچه ای که هیچی از انگلیسی نمیدونه و قراره بره تو محیطی که هیچ حرفشون رو نمی فهمه آیا ضربه روحی بزرگی نیست؟ آخه ما احتمالا واسه نیوفاندلند یا ساسکاچوان و یا مانیتوبا اقدام میکنیم . فکر نمیکنم اونجا مدرسه دو زبانه فارسی انگلیسی باشه؟ شما دوستان خبر دارید؟ درضمن شهریه مدرسه ها و کیفیت آموزش در مدارس دولتی چنده؟
salam kimiyajan man az on moshavere lanatim aslan razi nabodam azizam vali agar soali dashte bashi darkhedmatam chon alan khodam va hamsaram darhade ye moshavere khob vared shodim darzemn ino bedon ke ma aztarighe sarmayegozari bodim ke khordim bedivar yani rad shodim.khoda ghesmate hich bani bashari nakone.rasti sepiajan hardotaton govahiname hatono binolmelali konid kheili sari anjam mishe ma ke koli keif kardim onja ghashang ranandegi mikardim to otoban va khiyabonaye khalvat va albate hame ba moghararate khas rasti agar betoni hamzaman ketabe aennamasho bekhonid ke yekam ba ghavanine onja ashna beshid khobe kheili komak mikone man ke hamsari onja 6000 kilometr ranandegi kard
سلام مامان جون ببخشید میشه لطفا جوب منم بدید. وقتی خوندم از طریق سرمایه گذاری اقدام کردید و موفق نشدید هنگ کردم آخه ما هم داریم از طریق سرمایه گذاری استانی واسه سسکچوان اقدام میکنیم . خیلی نیاز دارم که یکی مثل شما تجربیات ارزندتون رو در اختیارم بذارید و راهنمایی کنید که چطور شد از طریق سرمایه گذاری شکست خوردید ؟ یعنی سرمایتون از بین رفت؟؟؟؟ خیلی ترسیدم.
شیواجان ، امیدوارم در راهی که اغاز کردی موفق جلو بری . خود من ، اگر جوابی به سوالت ندادن بخاطر این بود که ما جزمتقاضیان عصر حجر کانادا ( 6.5 سال پیش ) از طریق skill-worker بودیم که تا کنون سر سختانه ایستادیم . الان که حداکثر ظرف یکی دو سال تکلیفتون معلوم میشه . ما اسفند امسال 7 سالمون تموم میشه . یعنی بعد از 6.5 سال ویزای کانادا اومد توی پاسمون . تازه مصاحبه هم نداشتیم . بچه ها جوابت رو خواهند داد ، 8 ساعت فاصله زمانی بین ما و کاناد ارو د ر نظر بگیر . وقتی ما پیغام میگذاریم اونا خوابن و برعکس .ممکنه یکی دوروز نیان ولی وقتی بیان حتما " جواب میدن .ما اینجا چند تا دوست مهربون داریم که پای ثابت کمک کردنن و خدا کمک کنه ، منم میخوام مثل اونا بشم . کیمیا جان ، این ایمیل من : هر سوالی داشتی در خدمتم :sepia173@yahoo.com مامان جون ، شنیدم با گواهینامه بین المللی نمیشه اونجا رانندگی کرد ؟ باید گواهینامه ات ترجمه بشه و مهر سفارت بخوره . چون گرفتن گواهینامه بین المللی کاری نداره . سوالات آیین نامه اش رو خوندم . خداییش بعضی هاش خیلی خنده دار بود !!!بنظز من بجر چند تا تابلوی اضافه تر از ما ، کلا " ساده بود . البته نشخه ای که من داشتم ، ترجمه چینی هم داشت و چهار تا از جواباش غلط بود که احتمالا " مربوط به قوانین چینی ها میشده . البته نتیجه نهایی بعد از دادن امتحان آیین نامه اونجا معلوم میشه که تا چه حد سوالات ساده بوده . شبتون بخیر .
na azizam sarmayamon azbin naraft vaghtemon azbein raft tamame 2sali ke gozashte bodim bara inkar albate meghdar poliham ke dade bodim be on moshaver ke khoda azash nagzare darzemn ma baraye montral bodim enshalah shoma hatman ghabolid be ghole baziha hatman ma ghesmatemon nabode
salam be sepiaye azizam khanomi ma ba govahiname binolmelali onja ranandegi kardim va baraye mosahebe ke montral bod baz hamsari az torento ranandegi kard ta montral darzemn 2baram rafti abshare niyagara ke dastgah gps eshtebah goft va yeho didim to yesafe tolani hastim yekam ke jolotar raftim didim mige be USA khoshamadid ey deleghafel hichi dige hamsaram tozih dad vador zadim vaaz avarezi ham gozashtim albate avarzi beghole man onja marz bod heheeeeee be hamin rahati 2bar raftim USA na khanomi mohre sefarat nemikhad ma ke parsal inkaro nakardim vali azizam shayad ghanon avaz shode az parsal ta behal ke man nemidonam parsal ke ma injori raftim rasti sepiajan agar torento mirid va mashin mikhaid ejare koni bego shomare on kasi ke ma azash ejare kardimo behet bedam kheili adame khobi bod
مامان جون و سپیای عزیزم از هردوتون ممنونم . خدا رو شکر که شما دوستان هستید تا یکی مثل من رو از سردرگمی نجات بدید. مامان جون من چند تا سئوال از شما دارم. ممنون میشم بازم لطف کنی و جواب بدی. 1 - میگن از طریق سرمایه گذاری استانی باید طرح توجیهی داشته باشید که خود وکیل کمک میکنه اما در مورد بعد از رسیدن اونجا شما هم که از طریق سرمایه گذاری بودید تونستید همون طرح اولیه که سهامش رو خریده بودید جلو ببرید؟؟ یعنی واقعا طرحها واقعا کاربردی هستند یا احتمال شکستشون زیاده؟
2 - استانهای کانادا مثل منیتوبا یا ساسکاچوان هم مثل شهرهای بزرگ امکانات دارند مخصوصا امکانات مدرسه بچه ها یا اینکه در مضیقه هستند؟
3 - پسرم 4سالشه و رابطه خوبی با مادربزرگها و پدربزرگهاش داره میترسم اونجا چون هیچ کسی رو نداریم و پسرم هم زبان نمیدونه که با بچه ها ارتباط برقرار کنه افسرده بشه. نظر شما چیه؟؟؟؟ اونایی که با بچه این سنی میان اوضاعشون چطوریه؟
واقعا ببخشید زیاد پرسیدم اما وقتی اطلاعاتم بیشتر میشه احساس آرامش بیشتری دارم . بازم ممنون.
سپیای عزیز خوشحالی رو میتونم از نوشته هات احساس کنم. از خدا میخوام که همیشه این احساس خوب همراهتون باشه. شما هم کوچولو دارید درسته ؟ خیلی خوبه که اونجا آشنا دارید. ما که هیچ کی رو نداریم اما به خاطر آینده کوروش میخوایم همه چی رو به جون بخریم. واسه ما هم دعا کنید که تصمیم درست رو بگیریم.
شیواجون: منم مثل خودتم عزیزم . من هیچ کس زرو اونجا ندارم و فقط از وقتی ویزامون اومده سعی کردم ارتباطم رو با دوستانی که اونجا داشتیم بیشتر کنم . بعضی هاشون علیرغم ندیدن (مثل ماریا ،شهرزاد و نلی -باسی که همینجا هستن )همه جوره کمک میکنن .ولی مثلا " یکی از دوستای همدانشگاهیم اینقدر سرد برخورد کرد که بی خیالش شدم .یا مثلا " یه فامیل دور توی تورنتو داشتیم ،تا همین سه هفته پیش اینجا بود ،باورت میشه حتی تلفنش رو هم نداد ؟ دور اینها رو از همین حالا خط قرمز کشیدم . اونجا آدم ناچار به تحمل آدمها نیست . اینجا رودربایستی داریم ،ولی اونجا میتونیم انتخاب کنیم .خلاصه ا ش اینکه جا رو از طریق اینترنت گرفتم و پولش رو هم یکی از دوستام که ادمونتونه واریز کرد برام . دلخوشی ام دفتر وکیلمونه و بس . دختر من سه سال و چهار ماهشه . منهم نگرانی های شما رو دارم و لی همه میگن بچه ها اونجا بهشون خیلی خوش میگذره . من از الان باهاش دارم صحبت میکنم که اونجا بریم باید انگلیسی یاد بگیری و دیگه مامان بزرگ و بابا بزرگ و عمه هات رو از نزدیک نمیبینی و مثل دایی از توی کامپیوتر میبینیشون . خودش میخنده و میگه باشه . بنظرم الان براش یه ماجرای هیجان انگیزه ، مثل خودم !!! یکی دیگه از دوستام با دختر 8 ساله اش رفت ،یکی دیگه با بچه 12 ساله و میگفت پسرش حاضر به برگشت از ایران نیست . شهرزاد ، پسرش همسن نلیسا است و بازم میگفت مشکلی ندارن . شیواجون ، میدونی ،قابلیت انطباق بچه ها با محیط بهتر از ما است . پس بهتره به فکرخودمون باشیم .