2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان جون ما در ونکوور زندگی می کنیم.از لحاظ اب و هوایی تابستون و زمستون های ملایم تری نسبت به بقیه شهرای کانادا داره.(جزء گرونترین شهرای کانادا هم محسوب می شه.زندگی 2 نفره متوسط 2500 دلار خرج داره.زیاد شهر صنعتی نیست و رونق کارهای خدماتی بیشتره.باز اگه سوالی داشتی بپرس تا اگه تونستم راهنمایی کنم.
سارسار جان موقعیت خیلی خوبیه که.این ادرس وبلاگ منه:www.nelibasi.blogfa.com
ما فرش سه متریمونو تا کردیمو تو چمدونمون با خودمون اوردیم.وزنشو نمی دونم.لیست وسایل ما با توجه به این بود که تصمیم به مهاجرت دائم داشتیم شما می تونی خیلی هاشو کم کنی یا نیاری
توجه کن که برق اینجا 110 هست و خیلی وسایل که برقش نمی خوره نمی تونی بیاری.مثلا ریش تراش و یا شارز موبیال و دوربین و لپ تاپ و یه سری وسایل محدود می شه اورد
وسایل هم اگه تصمیم به فریت داشته باشید می تویند از لیست زیر استفاده کنید:
چیزایی که من اوردم و راضی بودم:
سرویس بشقاب ارکوپال 6 نفره-سرویس قاشق چنگال 6 نفره-سرویس قابلمه چدنی -کمی ظروف کریستال-لباس و کفش و کتاب و سرویس کفگیر ملاقه-زعفران به اندازه مصرف 1-2 سال-لپ تاپ و دوربین -قرص های مورد نیاز به اندازه مصرف و وسایلی که از وجودشون لذت ببری و برات خاطره باشه فعلا چیز بیشتری یادم نمی اد.فکر کنم لیستو قبلا هم گذاشتیه باشن بچه ها صفخات قبل
سلام .
احوالات خوبه ؟ من یه کم کم پیدا شدم . ببخشید .
از هفته دیگه باید بریم سراغ کارهای اومدنی . همسرم خیلی دو دله . حس میکنم هی تردیدهاش بین موندن و رفتن بیشتر میشه .
ولی من خوشحالم و دوست دارم این تغییر رو امتحان کنم .
با وجود اینکه میدونم برای رشته ام وضعیت کار اونجا خرابه ، نمیدونم چرا همه اش آرزو میکنم توی 70 سالگی جایزه نوبل شیمی رو ببرم !!!!
نیسا برای اولین بار امروز از طرف مهد کودکش رفت نمایش عروسکی . این اولین تجربه سفر خارج از خونه بدون مامان باباش بود . برای من خیلی مهم بود ، ولی برای اون ، اصلا " ! حس عجیبیه ! سه سال پیش این موقه ، یه تیکه گوشت بود که هیچ کاری نمیتونست بکنه . حالا بیا و ببین !!! پا یکامپیوتر میشینه نرم افزار تاتی کار میکنه !
من یکدفعه یه چیزی یادم اومد !! بچه ها اونجا عرق نعنا ء و ... پیدا میشه ؟ نلیسا بدجوری معتاده به عرق نعناء!!!
امشب یکی از خنک ترین شبهای کرج از اول تابستون هست . سر شب ،یه نم بارونی هم زد و حالا یه باد خنکی میاد ،جای همه تون خالی !
فردا شب افطار مهمون دارم و علت کم پیدا شدنم همین بود !!!درگیر پخت و پز بودم . یه شب ،دسر های افطار رو درست کردم . دیشب غذاهای افطار رو ، امشب سوپ و خورشت ،فردا هم برنج ها رو باید دم کنم و پیراشکی سرخ کنم .
اینهم از برنامه ما .
و ناگهان چه زود دیر میشود !
گواهینامه ها رو هنوز ندادیم ترجمه ،بعد باید سفارت هم ببریم .نوبت سوم واکسنم رو نزدم . بیمه نامه مون رو نگرفتیم ،یکی از دندونام پر کردگی دو تیکه داره ،باید تیر ماه میرفتم روکش میکردم ،نرفتم . پیش دکتر زنان برای چکاپ سالیانه باید برم .یه سری خرید دارم و یکروز تقریبا " باید برم توابع جمهودی و ولیعصر تهران .لیست وسایل فریت رو در آوردم ولی هنوز ترجمه اش نکردم .23 شهریور باید نلیسا رو ببرم آتلیه برای عکس . یه وکالتنامه باید به بابام بدم برای این مدت که نیستیم .دیدین گفتم چقدر زود دیر میشه ؟
سارا جون کی راهی میشی ؟
فکر کنم به پلنگ صورتی هم خوش گذشته ،چون دیگه خبری ازش نشد .
امیدوارم تمام دوستان سرحال و موفق باشند .
بچه ها عرق نعنا ء رو بهم بگین !برام خیلی مهمه.