2777
2789
شهرزاد جان خسته نباشی با اسباب کشی.چرا جابجا شدید؟ما هم یه ماه دیگه موعد تمدید قراردامونه نمی دونم صاحبخونه برنامه اش چیه ما 1150 دلار برای یه خواب می دیم در دان تان شهر ریچموند و نزدیک اسکای ترن .
آزی عزیز من سایت مهاجرت کبک رو خوندم و خودم مدارکمو اماده کردم و وکیل نگرفتیم.زمانی که پرونده رو باز گردیم حدود 2 سال فرانسه خونده بودم (8 ترم)قفله یک رو تموم کرده بودم و وقتی مصاحبه دعوت شدیم قفله 2 رو هم تموم کرده بودم.ما ونکوور هستیم.سپتامبر 2006 اقدام کردیم و سپتامبر 2010 کانادا بودیم.
ما هم از این گل اب پاش ها خریدیم برای افتابه ولی یه مدل شلنگ هم هست که به توالت فرنگی وصل می شه و دوستانمون دارن و خیلی راضی هستن ما نخرییدیم اگه خیلی حساسید می تونید از اونا از بخرید.
سپیا جان عجب روزهای سختی رو می گذرونی بیخود خودتو حرص نده و سخت نگیر.این روزها هم می گذره و تموم می شه.در مورد قمه کشی تو کرج ناراحت شدم.جریان چیه؟من خانواده ام گوهردشت هستن.
نلی - باسی عزیزم . خبرش که اینجا بئجوری ترکید ولی بازتاب جهانی نداشته انگار .
بخدا دست خودم نیست ،بنظرم اینجا همه چی سیاه شده !!! نمیخوام پالس منفی بیارم اینجا ، توی جایی که دوستان مهربونی مثل شما و وشهرزاد و ماریا و سارا و ...موج مثبتین .
شنبه سه هفته پیش ساعت یکربع به دوازده شب یه پراید مشکی که سه تا پسر جوون 17-18 ساله توش بودم سر چهارراه گلزار کرج میپیچن جلوی یه آزرای مشکی و بین سرنشینان دو تا ماشین درگیری بوجود میاد ( به نقل از شاهدان عینی ) میگن ( و البته این چیزیه که گفته میشه ) که انگار سر یه تقاطع آینه به آینه شده بودن و با هم کل انداختن و خلاصه اونجا با هم درگیر شدن .این سه تا جوونا با چاقو با راننده آزرا درگیر میشن و رگ گردنش رو میزنن . نکته اش در اینه که راننده آزرا قثویترین مرد سال 89 بوده : روح ا...داداشی . بقول پدرم گردنش همه اش عضله بود ، حالا چه جوری یه جوون لاغر مردنی حسین آبادی با چاقو شاهرگ این بنده خدا رو زده ، بماند ؟!
هفته پیش هم تعطیلات خودرو سازا بود و ما ( جامعه قطعه ساز و خودرو ساز که بترتیب خودم و همسرم باشیم ) تعطیل بودیم . شنبه پیمان رفته بود سرکار ه خبر اوردن یکی از بچه های خط تولید سایپا هم بطور مسخره ای در جریان یه نزاع خیایانی کشته شده ! بنده خدا انگار در وزنه برداری اسم و رسمی داشته . عصری وایساده بود داشت باغچه جلوی در خونه رو آب میداده ( توی شهریار ) یه درگیری بین همسایه و دو یه نفر میبینه ، میره خودش رو قاطی میکنه و خلاصه انگار زدو خوردی میشه و اون دو سه نفر یه چند تا مشت نوش جان میکنن و میرن ، شب ، همونا ، با تعداد بیشتر دوباره سه تا موتور بیان تو محل و عربده کشی راه میندازن ، این بنده خدا هم جوگیر میشه و میره ببینه چه خبره کهیه قمه میزنن توی شکمش و تموم . طرف هم مدعی بوده چون من اینجا کتک خوردم باید یه نفر رو میکشتم . آخه اینا مجنون نیستن ؟
توی همون هفته ، به نقل از صاحب آژانس شرکتمون ( کارخونمو در همون محل لیان شانپوی حسین آباد قرار داره) از محلی ها ماشین میخوان ، یکی از راننده های آژانس که درویش مسلک هم هست میره دنبال طرف که یه خانم بوده .ظاهرا " خانمه در فارسی صحبت کردن کمی مشکل داشته ، راننده بدبخت ( حدود 60 سالشه ) ازش پرسیده خانم شما افغانی هستین ؟ و خلاصه رسوندتش و پیاده شده .
فرداش که پسر صاحب آژانس و یک نفر دیگه از راننده ها که اتفاقا " انسان فوق العاده با شخصیت و باسوادیه و بقول خودش از بد روزگار باین کار روی آورده ، اونجا بوده ، میبینه دو تا مردبا قمه تشریف میارن داخل اژانس و با مشخصاتی که میدن ، روشن میکنن که دارن دنبال راننده درویش مسلکه میگردن و بخاطر اینکه به ناموسشون چشم داشته میخوان قانون ( !) رو اجرا کنن و حالش رو بگیرن .....
خلاصه اون بنده خدا که میگم آدم باسوادیه ، پسر صاحب آژانس رو از آزانس بیرون میکنه که برو به مادرت خبر بده ( مادرش صاحب آژانسه )و خلاصه میاد از در مذاکره باهاشون وارد شه . این بنده خدا که میگم ، فوق دیپلم بیهوشی دانشگاه تهران رو داره و32 ال توی اتاق عمل کار کرده ، خانمش هم به نقل ا زخودش جز< آموزش دیده های عکاسی هوایی در دوره شاه بوده ( فقط میخوام براتون فضای دو طرف را مجسم کنم ) ، این دوتا که یکیشون برادر اون خانم و یکیشون عموش بوده شروع میکنن به فحاشی که من حتی از شنیدنش آب شدم و کلی متاثر شدم از اینکه چرا باید این آدم با فرهنگ در معرض این فحش ها قرار بگیره . خلاصه صاحب اژانس خودش رو میرسونه و میبینه هوا پسه ، یه زنگ میزنه به رئیس پلیس 110 حسین آباد و هی با زبون میچرخونتشون تا از دور ماشین پلیس ها رو میبینه اینم شروع میکنه به فحاشی مثل اونا ( من گفتم خانومه، ولی شما اصلا " تجسمی از خانمی مثل خودتون توی ذهن نیارین !مثلا " میتونین مادر فولادزره رو مجسم کنین ، توی محل کارخونه ما ، یه خانم 60 ساله داره اژانس رو میگردونه یعنی همه جوره پای همه چی هست ، ) خلاصه طرف میاد با قمه حمله کنه که نیروی انتظامی میرسه و با اسپری فلفل میزنه توی صورتشون و میبرتشون .
وقتی توی این سه هفته ، من سه تا موردش رو شنیدم ، تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .
ضمنا " من این رو اینجا مینویسم که اطلاع رسانی کنید به تمام افراد خصوصا " مسن که در مظان ذخیره پول در منزل یا وجود طلا و جواهرات از نظر دزدان محترم قرار دارند ، اطلاع بدین که هیچ نذری رو از افراد غریبه نگیرن یا اگر گرفتن ، نخورن . دو ماه پیش ، شب تولد فاطمه زهرا برای خاله پیمان که حدود 60 ساله در مرکزی ترین محله تهران ( زیر پل ری ) زندگی میکنه و البته عاشق طلا و آویختن اون به خودش هست ، آش آوردن ، خلاصه بگم ، اشه مسموم به خواب آور یا منگ کننده بوده ، جوری که شب میان در خونه رو باز میکنن و میرن بالای سرش و گردن بند رو از گردن و النگوها رو از دستش د رمیارن . شانسی که آورده ، سگ توی خونه پارس میکنه و پسرش که توی یه قسمت دیگه خونه مستقره ، چند تا داد قجری میزنه . اونا در میرن . بعدش خاله 10 روز بیمارستان توی آی سی یو بود . نزدیک 5 میلیون هزینه بیمارستانش شد ، بماند .و البته دکتر ها هیچ چی از مسمومیت با دارو نفهمیدن ! خاله که خودش بهتر شد ، تعریف کرد عین دوبار ی که آشه رو خورده منگ شده !!! و ما تازه فهمیدیم چه اتفاقی افتاده ....
بسه دیگه ، خیلی که سیاهش نکردم ؟( جو اینجا رو میگم ) ؟
کانادایی ها بیاین و دوباره خورشید رو نشونمون بدین . امیدوارم منهم بزودی مثل شما پر از انرزی مثبت بشم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا سوال مهاجرتی :
راستش من تصمیم داشتم در مدتی که اینجا هستم ، یه دوره حسابداری برم ولی شنیدم اونجا دست زیاده توی این کار .
میخوام امید خدا ، بعد از برگشتن اگر شرکت موافقت کنه ، پارت تایم یا ساعتی برم سرکار ، تا اول بهمن که 14 سال سابقه ام پر شه . بنظرتون گذروندن یه دوره طراحی ناخن و خودآرایی و کار با یه نرم افزاری مثل فتوشاپ برای یه تازه وارد در تورنت میتونه به پیدا کردن کارهای اولیه کمک کنه ؟
بعد هم اگر خدا بخواد میخوام یه امتحان ایلتس اینجا بدم که اگر شد اونجا یه مدرک کانادایی مثلا در زمینه BA یا حسابداری بگیرم . البته چون به رشته ام مربوط نمیشه فکر کنم باید با ارائه دیپلم اقدام کنم .از نظر شما مقیمان کانادا ، این برنامه تا چه حد اجرایی خواهد بود ؟
همه اونایی که رفتن و همه اونایی که دارن میان به خونواده شون سر بزنن و همه اونایی که میخوان برن و تازه ببینن چی به چیه ، موفق باشن .آمین .
عجب اوضاع بدی بوده البته تو هیچ دعوایی نقل و نبات پخش نمی شه و بهتره همه خودشونو از این جریانا دور نگه دارن.در مورد غذای نذری هم ممنون از توصیه ات به قول شما از غریبه بهتره قبول نکنه کسی.
ممنون سپیا جان
نلی عزیز من چند تا سوال ازتون دارم... همین جا مینویسم چون شاید ایمیل نینی سایت نیاد

ببین عزیزم منو همسرم هم قراره برای کبک اقدام کنیم هنوز کلاس فرانسه بطور رسمی شروع نکردیم تو خونه دارم با متد روزتا استون فرانسه میخونم خودم میخوام یه دو ماهی با این روش کار کنیم بعد بریم کلاس که دیگه مثل کرو لال نباشیم سر کلاس... حالا سوالی که دارم اینه...من بیشتر سعی دارم تا قبل از سال 2012 مدارکمو بفرستم یعنی فعلا 4 ماه وقت داریم البته میخوایم با وکیل اقدام کنیم ... وکیل گفته به محض اینکه مدارک برسه 8 ماه بعد شاید هم کمتر وقت مصاحبه تعیین میشه.. اینه که یه مقدار استرس گرفتم که آیا تو این مدت یعنی این 4 ماه قبل از 2012 و 8 ماه بعد از اون میتونیم تا یه سطحی فرانسه رو برسونیم که از پسش بر بیایم یا کمه!! البته این به هوش و استعداد آدما بستگی داره و خیلی عوامل دیگه ولی خوب به طور کلی میخواستم بدونم.... یه فوریتی که برای ارسال مدارک تا قبل از سال 2012 دارم اینه که نمیخوام شامل قانونهای جدید سال 2012 از طرف اداره مهاجرت کانادا بشم یعنی میترسم یه وقت یه قانونی تصویب کنن که دیگه شرایط منو همسرم شامل حال اون قانون نباشه و نتونیم اقدام کنیم اینه که دارم سعی میکنم قبل از 2012 مدارک فرستاده بشه...
شما از طریق کبک اونجا رفتید؟ خودتون متقاضی اصلی بودید یا همسرتون؟ از زمان ارسال مدارکتون که گفتید سال 2006 بود تا 2010 4 سال طول کشید تا رسیدید کانادا؟ پروسه مهاجرتتون چقدر طول کشید کلاً؟ مصاحبه چطوری بود... خیلی میترسم ولی امیدوارم که قبول بشیم منو همسرم
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
salam palang sorati aziz khoda behamrahet khanomi azizam vaghean sharmande yadam nist nazaninet chand salesh bod man armanam 2/8 mahesh bod azizam rah tolani va bache khaste mishe agar kalaske asaee dar barash bebar .lebas joda barash to chamedoni ke mikhay bebari to havapima chon yevaght lebasesh kasif mishe darzemnasbab bazi khorakihaee ke dost dae ketab va agar asheghe fil didane barashye done az en dvd hamraha begir marekas saresh garm mishe man bara arman mosaken va sharbate hasasiyatesh(ke ketofin)hast bardashte bodam va to havapima behesh dadam va rahat khabid.havaye kalgari nemidonam chejorie vali ma parsal shahrivar torento bodim lebase paezeham man borede bodam baraye arman albate khodemon ham zhakat miposhidim baziroza.rosari ham bastegi be lebaset dare onja enghadr be adam negah nemikonan agar didi kasi kheili behet negah mikone motmaen bash irani heheeeeeeeee enam yejok ke onja beyade man bashi man bishtar az shal takrang estefade mikardam akhe rahat ba hamechi set mishod vali chanta rosarie shikam borde bodam.
ساهارا جون نمی شه در مورد اینکه 8 ماه زمان مناسبی برای اماده شدن هست یا نه نظر داد.بستگی به این داره سطح زبانتونو وکیلتون چند اعلام کنه که امتیاز بیارید و تا زمان مصاحبه به اون سطح برسید یا نه.کلا کار اسونی نیست.باید خیلی فشرده بخونید و ممکنه افیسر هر مدل سوالی بکنه.اقدام کننده اصلی من بودم و چون 3-4 سال زبان خونده بودم مشکلی نبود ولی بعضی ها با یکسال خوندن هم قبول شدن
پلنگ صورتی عزیز پسر منم 2 سال و 5 ماهش بود که اومدیم به نظر من تو هواپیما پمپرزش کنی راحت تره در غیر اینصورت خیلی اذیت میشی و مدام باید در رفت و آمد باشی و ممکنه اصلا از دستشویی هواپیما بترسه و بردن قصری هم توی هواپیما به نظرم یا خیلی مشکله یا غیر ممکن.
پسر من چون خیلی بدغذا و بد ادا بود ما اگر چیزی هم بارش میبردیم فرقی نداشت البته ما یک چیزهای کوچولویی بردیم که عملا نخورد . کالسکه هم که برای خارج از هواپیماست و میتونی ببری تا دم ورودی هواپیما و اونجا برات برچسب میزنن و وقتی پیاده شدی باز همون درب ورودی هواپیما بهت تحویل میدن.
و اما در مورد شربت و قرص اگر توی چمدونی باشه که میدی به بار مشکلی نیست و اندازه مشخصی هم نداره ولی برای داروهای مایعی که میخوای توی هواپیما توی ساک دستیت باشه باید بدونی که اندازه اش باید در حد همین قطره های ویتامین باشه الان یادم نیست دقیقا پند میل بود ولی مثلا من شربت مولتی ویتامین و چند تا چیز دیگه داشتم که همه رو تو فرودگاه لندن ریختن دور و کلی هم بابتش علاف شدیم و داشتیم پرواز بعدی رو از دست میدادیم خلاصه که حواستو جمع کن.
سپیا من راستش در مورد سوالاتی که پرسیده بودی اطلاعی ندارم و نمیدونم واقعا چه کلاسی بری برات خوبه ولی به نظر من همه توانت رو روی زبان انگلیسی متمرکز کن مگر اینکه واقعا بدونی وقتی اومدی اینجا میخوای چه کنی و دوست داری در چه زمینه ای کار کنی اونوقت میتونی ایران کلاسی بری که به دردت بخوره.
salam palang soratijan azizam hamaro shahrzade nazanin zahmat keshid goft azizam kalaske bara ghbl az enke savar havapima beshi va badesh khaharjan kamlean havaset arte to havapima kalaske mikhay chikar?aziz joloye darbe havapima azat migiran agar tavaghof dari hatman bego ke mikhamesh ke bine tavaghof rahat bache to forodgah bekhabe ya beshine.darmorede sharbat va darohasham bayad meghdaresh kam bashe va begi daroye bachas bayad bokhore sharzad rast mige harchi maye bashe migiran va mirizan dor tazecheghadr ham adam matal mishe vali haminam bastegi be adamesh dare gir bashe ya na ma raftane chon tavaghofamon tolani bod ham lebas bara hamamon to kif dastim gozashte bodam ham odkolan hicham gir nadadan vali cheshmet roze bad nabine bargashtane to forodgahe torentooooooo vay harchi bod rikhtan biron atra az yemeghdari ke bishtar bashe bayad bahash khodahafezi koni atra bacham ariano gereftan ke khoshbakhtane amash onja bod daidm be on kholase ke enghadr matal kardan ke hamamon vaghti be dare havapima residim gerye mikardim chon matal shode bodim va gij ddshtan mibastan feker kon ma nafare akhar bodim vali yenokte en masafati ke ma davidim kheili ziyad bod ama arman ro kalaskash bod bebin pas bedard mikhore ghazaye bacheham ma mesle shoma sefaresh dade bodim khob bod arman khord ba einhal ke man barash makarani borde bodam ghazaye onjaro khord vali bargasht ghazashono nakhord aman az daste en bacheha .vay kheili harf zadam agar bazam komak khasti dar khedmatam