2777
2789
سلام شهرزاد عزیز و مامان جون مهربون و بقیه دوستان گل -وای مامان جون اون تیکه دیر رسیدن به هواپیما و اشکتون که درآوردن خیلی سخت بوده چی کشیدین الههههههههی باز جای شکرش باقیه که به موقع رسیدین.مامان جون گفتم شاید چون زمان پرواز طولانیه منظورت اینه که بچه رو با کالسکه تو هواپیما پچرخونم تاکمی سرگرم بشه چه بگم خواهر این روزها اینقدر فکرم درگیره که هرفکری میکنم ههههه-شهرزاد جون یعنی اگر یک شیشه شربت سرماخوردگی بخوام واسه احتیاط بردارم (توی کیف دستیم باشه) بهم گیر میدن البته نسخه دکتر هم برمیدارم.سوهان و گز و از این جور چیزها هرچقدر بردارم واسه تو کیف دستیم یا بار گیرنمیدن؟؟منم اهل شیرینی جاااااات.ممنون از دوستان گلم.فعلا بای

پلنگ صورتی عزیز نسخه دکتر برای اونها ارزشی نداره به خاطر مسایل امنیتی اجازه حمل مایعات بیش از اندازه استاندارد رو نمیدن من نمیدونم حجم شربت سرماخوردگی چقدره ولی به گمانم بیش از 30 میل نباید باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پلنگ صورتی جان فکر نمی کنم اجازه داشته باشی کالسکه رو بیاری داخل هواپیما همون جلوی در ورودی هواپیما که مهماندارا ایستادن ازت می گیرن و وقتی رسیدین تحویل می دن.
در مورد مایعات هم نیاری بهتره چون احتمال اینکه ازتون بگیرن هست ولی قرص مشکلی نداره فکر می کنم.
شهرزاد ونلی باسی عزیز ممنون از جواب-بچه ها اگر گز و سوهان داخل بارمون باشه بین لباسها بنظرتون اشکال داره چون چندتاش سوغاتی گرفتم واگر بخوام داخل ساک دستی بذارم سنگین میشه-پس با این حساب من قرص سرماخوردگی بزرگسال و اطفال -هیوسین(واسه موقع پریودم)-استامینفون-راینیتیدین(معده درد)از هر کدوم یک بسته بردارم اشکال نداره؟؟؟؟؟قطره چشم وبینی چی چون دخترم سرماخورده وبینی هاش گرفته ومطمئنم اونجا هم بدردم میخوره چشمهاش هم که حساسیت دارن.ممنون گل خانمها
پلنگ صورتی عزیز توی چمدونت که میدی به بار هر چقدر دلت میخواد میتونی دارو داشته باشی این داروها هم داروهای خوبی هستن و حتما بیار.
در مورد گز و سوهان هم به نظر من توی چمدون باشه خیلی بهتره برای چی تو ساک دستی بذاری؟ فقط اون مقداری رو که فکر میکنی ممکنه تو هواپیما بخورید توی ساک دستیت بذار.
توی هواپیما بهتون یک اظهارنامه میدن و ازتون میپرسن چه چیزهایی دارین؟! که باید اعلام کنی چیها داری.
با شهرزاد موافقم محدودیتی رو مقدار دارو داخل چمدون نیست.فقط تو لیست وسایلی که همراهتونه باید اعلام بشه موقع ورود.گز و سوهان هم اینجا هست.نمی دونم حتما تورنتو هم پیدا می شه.تو وسایل داخل کابینت مایعات نباید باشه.
نهال عزیز زندگی یه مهاجر بخصوص سالهای اولش خیلی سخته.ما یه ماه دیگه می شه یه سال که اومدیم کانادا ماههای پر از استرس و اضطرابی رو گذروندیم.سر پیدا کردن خونه و کار خیلی نگران بودیم.تازه بعد این مدت یکم داریم به ارامش و ثبات می رسیم مهاجرت اسون نیست و خیلی صبوری و پشتکار می خواد و نباید نامید شد و دست از تلاش برداشت
سلام به دوستان گل این کلوب .
من آمده ام وای وای من آمده ام ...
خودم رو تحویل گرفتم .
نلی - باسی عزیزم ،‌ممنونم از تمام نوشته های خوبت توی وبلاگت این آخریش برایرزومه نویسی فوق العاده بود .
منهم توی این چندروزه درگیر تعویض مهد نلیسا بودم و مهدش رو عوض کردم . راستش رو بهتون بگم جای جدید تمیزه ،‌مدیرش هم همیشه هست ولی در کل انگار به دلم ننشسته . مدیرش روز اول گفت که شهریه 110 تومنه و ناهار و صبجانه پای خودتون . من پرسیدم هزینه دیگه ای نداره ؟ گفت : نه .بعد که یکشنبه بردم شهریه رو بدم ،‌گفت 10 تومن هم پول کتاباش میشه که البته قابل نداره !!!یه برگه هم دادن بابت کارگاههایی که در هر ماه 5 شنبه ها برگزار میکنن ، 5 شنبه پیش قرار بود روزنامه دیواری درست کنن که بدلیل کمبود تعداد بچه های بزرگ تشکلیل نشد .این هفته آشپزی دارن که زیربرگه نوشته 1000 تومان برای هر نفر میگیرن !‌من توی مهد قبل هم با مدیریتش مشکل داشتم که جاش رو عوض کردم وگرنه نلیسا بچه ام عاشق مهدش بود . راستش رو بخواین عذاب وجدان هم گرفتم که بچه ام که مشکلی با اونجا نداشت ،‌کار خوبی کردم جاش رو عوض کردم ؟ ای کاش برخورد مدیریت فبلی کمی منصفانه تر و متین تر بود .
طفل معصوم بچه ام صبحها توی اون ساعت که میره تنها است و اشک توی چشماش جمع میشه ولی بغضش رو میخوره و قبول میکنه که توی مهد بمونه .خیلی سخته .خیلی . نمیدونم خودم هم به اونجا عادت کرده بودم چه برسه به نلی .
از اینطرف دنبال کارهای بیمه تکمیلی کانادا برای سفر یکماهمون هستم . آزانس های اینجا یه بیمه میدن بنام mapfre
که مال کشور اسپانیا است و دفتر ئکیلمون در کانادا از این بیمه اظهار بی اطلاعی کرد . هزینه اش 150 تومن برا ی کل خانواده است . وکیلمون خودش یه بیمه کانادایی مهرفی کرده تا سقف 25000 دلار برای هر نفر و کلش میشه 175 دلار برای همه مون و اگر بشه هزینه اش رو به ریال دفتر تهرانشون پرداخت کنم و از آدرس و حساب خودشون برای بیمه مون استفاده کنم ،‌عالی میشه .
صبح رفتم پیش مدیرعاملمون و ازش درخواست یکماه مرخصی بی حقوق کردم . البته به بهانه لاتاری اآمریکا و گرین کارت . گفت : من خیل یاز رفتن کارشناسام ناراحت میشم ولی شما بیشتر . آخه خیالم از جهت شما راحت بود و میدونستم که خودت کار خودت رو میکنی و پیگیر بودی و ....خنده ام گرفت و گفتم :‌من هنوز هستم .چرا از افعال گذشته استفاده میکنین ؟
خلاصه موافقت شد .
آین آخرین اخبار ما .موفق باشید .
ساهارا جان اگه برای کبک اقدام کنی باید روی فرنچ کارکنی فکر کیکنم الان بخوای مدرک بفرستی مدرک زبان هم ازت میخوان بازم تحقیق کن درضمن میتونی خودت بدون وکیل این کارهارو انجام بدی
ساهارا زیاد به حرف این وکیلا اعتماد نکن الان پروسه یه کم طولانی ترشده این خوبهکه قبل از2012 مدارکتوبفرستی ولی اگه جزو رشته های دیمند نباشی شایدتا8ماه هم طول بکشه تا فایل نامبر بگیری باتوجه به این که دمشق الان شلوغه ولی اگه دعوت به مصاحبه بشین باید مدرک تف داشته باشین
امیدوارم موفق وپیروز باشید
سلام بجه ها :
من یه سوال دارم . نلی - باسی وبلاگ سال گذشته ات رو خوندم و چقدر برام جالب بود که ما هم مثل شما با لوفت هانزا میایم و و با زهم مثل شما با ایر کانادا و درست در همون زمانهای پرواز شما از ایران خلرج ، به فرانکفورت میرسیم و 4 ساعت توقف داریم و بعد 12 ظهر میرسیم تورنتو !!!
ما این بار چون داریم یکماهه میایم ، بار فریت نمیاریم . هر چند این دوستمون بنده خدا گفت هرچی میخواین بیارین توی زیرزمین خونه ام بگذارین .ممکنه در حد یه تخته فرش و حداکثر 2 تا چمدون بیاریم خونه اش بگذاریم . ولی اگر همه چیز خوب پیش بره و شش ماه بعد بخوایم بیایم وسایلمون رو باید فریت کنیم . این وسایل رو هم باید توی اظهار نامه مالیاتی بیارم ؟ وچون بعضی هاشون نو هستن ( مثل قابلمه ها ) باید جزءCommercial goodsنوشته بشن ؟ ارزش تقریبیشون رو از روی قیمتشون گفتین ؟
اینجا کرجه ساعت از یک نصف شب گذشته . باد بسیار خنکی میاد و همسایه ای خونه پشتیمون اومدن نشستن توی تراسشون و آی دارن میرن میگن میخندن ! من بیچاره که فردا باید برم سر کار . پریروز که یه سر تهران رفتم و برگشتم ، امروز ساعت 2 یدفعه قرار شد بریم قزوین و 4 ساعته رفتیم و برگشتیم و فردا هم باید بریم نظر آباد ! فکر کنم فردا بمیرم ! چون دیروز سردردم با یه قرص خوب شد و امروز با دو قرص .خدا به داد فردا برسه !!!
بچه ها یه سوال دیگه ! کار وبار کاشت ناخن در اونجا چه جوریه ؟
من الان بطور گذرا پستهای قبلی رو خوندم . شاخ در اوردم از یک پست . یکی از دوستان نوشته بود در طول 8 ماه ، بدون بچه 20000 تا خرج کرده ! و دوستانش با بچه 70000 تا !!!! این رقم ها یه کم سرسام اور نیست ؟ من به حدود 30000 تا در سال با بچه دارم فکر میکنم ؟!!!کمه ؟ یکی از دوستام توی ادمونتون میگفت یکسال رو 10000 تا خرج کردن . تورنتو گرونتر هست ولی اینقدر ؟
در مورد هزینه دارو هم خیلی با اینجا فرق نداره ! با 30 % که تامین اجتماعی میده و 70 % ما ، الان که دارم فکر میکنم هزینه یه سردرد میگرن و نصب سرم هون حدود 30 تومن میشه . یه ازمایش چکاپ معمولی 30 تومن سهم بیماره .
من خودم هر بسته قرص یاسمن رو 14700 میخرم !!!!
اینها رو نوشتم که بعدا " یادم باشه !!! بخونم و یادم بیاد اینجا چه خبر بوده !
سلام سپیا جان.بیمه رو می تونی وارد کانادا هم شدی از دفاترشون اقدام کنی حالا چرا حتما می خوای از ایران برای یکماه خودتو بیمه کنی.شاید هزینه هات الکی گرونتر بشه در مورد وسایلی که بعدا می خوای بیاری باید لیستشو اولین باریکه وارد کانادا میشی اعلام کنی که مشمول مالیات نشه.ما سه تا لیست به زبان انگلیسی درست کرده بودیم.لیست وسایلی که همراهمونه(تو چمدونها)-لیست وسایل فریت که یکم بعد خودمون می اومد-لیست وسایلی که بعدا قراره بیاریم کانادا.لیست به ازائ هر ایتم باید تعداد و ارزش تقریبی داشته باشه.لازم نیست خیلی ریز بنویسی مثلا می تونی بنویسی لباس 40 تکه به ارزش تقریبی 1000 دلار -کفش و کیف 10 عدد به ارزش ....همشون مهر می شه همونجا موقع ورود که لیستا تو می بینن ازشون بپرس برای ورود وسایلی که بعدا می خوای بیاری و تو لیسته چقدر مهلت داری.
در مورد مخارج هم من در مورد ونکوور می تونم بگم که یه خانواده 2 نفره متوسط 2500 دلار در ماه خرج داره(کمی کمتر یا بیشتر)