2777
2789
سپیا جون اگر به کاری که میخوای بکنی مصری که هیچ ولی به نظر من اصلا اصلا عقلانی نیست مبلی رو که مال 10 سال پیشه بدی تعمیر و هزینه تعمیر بدی و هزینه فریت هم بدی و بیاریش و بعدش مثلا دو سال بعد بری از اینجا بخری. ضمن اینکه اصلا خیال فروش مبلت رو به قیمت خوب اینجا از سرت بیرون کن همون ایران خیلی بهتر میخرن اینجا باید یا بندازیش دور یا تقریبا به مفت بدیش بره. ما اینجا تو حراج یک مبل 3 نفره و یک دو نفره رو البته بدون میز مبل خریدیم 1000 دلار . میز جلوی مبل رو هم اگر نخوای خیلی هزینه کنی میتونی با 50 یا 60 دلار از آیکیا بخری.
فرش هم همونطور که نلی گفت فقط 3 متری بیار و اصلا بزرگتر نیار من مال خودم 6 متری بود فروختمش و دو تا 3 متری خریدم آوردم.
بقیه چیزها رو هم دیگه میل خودته چون میخوای وسایلت رو فریت کنی به هر حال دستت بازه من چون فریت نکردم خیلی محدود با خودم وسیله آوردم و البته اصلا پشیمون نیستم .
مامان جون ،
من خوشبختانه یا متاسفانه پارسال اردیبهشت لاتاری آمریکا برنده شدم ( عین شرایط نلی -باسی ) . درخواست رفتن به آنکارا و گرفتن ویزامون هم اومده ( حدود 2 ماه پیش ) منتهی بخاطر ساپورت های دولتی کانادا( هرچند ناچیز) ترجیح میدیم بیایم کانادا و عملا " با تداخل این دو برنامه فکر کنم باید لاتاری رو ازد ست بدیم . چون تا 6 شهریور باید وارد خاک امریکا بشیم و تا 25 مهر هم باید کانادا باشم . در هر حال اولویت اولمون رو گذاتیم کانادا و اگر کانادا بهر علتی نشد ( که امیدوارم سفارت دادن ویزا رو خیلی طولانی نکنه ) ، برای آمریکا اقدام میکنیم .( البته اگر حریف شوشو بشم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از توصیه هاتون.
راستش بچه ها من دوتا 6 متری دستباف تبریز خریدم ( قبل از تولد نلیسا ) ونلی که داشت راه میفتاد هم جمعش کردم . خودمون اونموقع نیتمون این بود که موقع اومدن بریم تبدیلش کنیم و از این ابرشم بافها که مثل پارچه تا میشه بخریم ولی اون دوستم که ادمونتونه منصرفم کرد و گفت تو همیچین چیزی رو دلت نمیاد استفاده کنی . حالا شاید تبدیلش کنم به یه سه متری معمولی و یهدونه ابریشم باف. چون از شرکت فرش خریدو تا 10 سال حتی پس هم میگیره و خودش تعویض هم میکنه .
شهرزاد یعنی هیچ چی فریت نکردی ؟ لباس ، کفش ، کتاب ؟ چند تا چمدون با خودت بردی ؟ خوش به سعادتت که میتونی اینقدر سبک سفر کنی .
چند روزه توی ذهنمه که پارسال همین موقع ها بود که فهمیدیم بردیا و نلیسا هردو توسط دکتر کیمیایی و توی یه بیمارستان دنیا اومدن . یادته میخواستی بری پیشش و من گفتم منهم میخوام بیام اگر میتونی بگذار چهارشنبه با هم بریم ؟ اونروز بدلیل محدودیت زمانی ، گفتی حتما " باید همونروز بری و الان بهت میگم که بسیار کار خوبی کردی ، چون چهارشنبه هم من نتونستم برم پیشش و بعد هم دکتر 45 روز رفت مسافرت و من شهریور تونستم برم پیشش !!!همه اش میگفتم خوب شد شهرزاد منتظر من نموند .
ممنون از توصیه هاتون.
راستش بچه ها من دوتا 6 متری دستباف تبریز خریدم ( قبل از تولد نلیسا ) ونلی که داشت راه میفتاد هم جمعش کردم . خودمون اونموقع نیتمون این بود که موقع اومدن بریم تبدیلش کنیم و از این ابرشم بافها که مثل پارچه تا میشه بخریم ولی اون دوستم که ادمونتونه منصرفم کرد و گفت تو همیچین چیزی رو دلت نمیاد استفاده کنی . حالا شاید تبدیلش کنم به یه سه متری معمولی و یهدونه ابریشم باف. چون از شرکت فرش خریدو تا 10 سال حتی پس هم میگیره و خودش تعویض هم میکنه .
شهرزاد یعنی هیچ چی فریت نکردی ؟ لباس ، کفش ، کتاب ؟ چند تا چمدون با خودت بردی ؟ خوش به سعادتت که میتونی اینقدر سبک سفر کنی .
چند روزه توی ذهنمه که پارسال همین موقع ها بود که فهمیدیم بردیا و نلیسا هردو توسط دکتر کیمیایی و توی یه بیمارستان دنیا اومدن . یادته میخواستی بری پیشش و من گفتم منهم میخوام بیام اگر میتونی بگذار چهارشنبه با هم بریم ؟ اونروز بدلیل محدودیت زمانی ، گفتی حتما " باید همونروز بری و الان بهت میگم که بسیار کار خوبی کردی ، چون چهارشنبه هم من نتونستم برم پیشش و بعد هم دکتر 45 روز رفت مسافرت و من شهریور تونستم برم پیشش !!!همه اش میگفتم خوب شد شهرزاد منتظر من نموند .
نلب - باسی عزیزم ، میشه بگی لیست وسایلت رو کدو صفحه گذاشتی؟ من از 40 باینور نگاه کردم ، ندیدم . همونایی که توی ایرانتو نوشته کافیه ؟
بچه ها پلوپز ، ارامپز اونجا پیدا میشه ؟
سپیا جان ما رفتن به امریکا رو تجربه نکردیم .همه به ما می گفتن پیشرفت می خواین برین امریکا ارامش می خواین کانادا.من از اول نظرم امریکا بود و باسی به خاطر اینکه من چند تا فامیل تو ونکوور داشتم گفت کاناداوخلاصه چون ما هم برای کانادا خیلی زحمت کشیده بودیم اومدیم کانادا و چون پی ار هامون تا قبل از انقضای ویزای امریکا دستمون نرسید نتونستیم تا قبل از ابطال ویزا وارد امریکا بشیم و ویزای اقامت امریکامون باطل شد.من هنوزم از اومدنمون به کانادا پشیمون نیستم.کانادا و مخصوصا ونکوور موقعیت کار پیدا کردن محدوده و همه افرادیکه کانادا و امریکا رو تحربه کردن می گن کانادا در مقابل امریکا مثل روستاست در مقابل شهر.به هر حال این تصمیمی بود که گرفتیم باید پاش واستیم.
در مورد فرش باور کن حداقل برای چند سال اول یه سه متری بسه.اون یکی رو هم می تونید تبدیل به یه سه متری یا نهایتا 6 متری کنید و بعدا بیاریداگه الان بیارید تا چند سال باید لوله شده نگهش دارید تو خونه 60-70 متری یه خوابه جای 2 فرش نیست مگر اینکه بخواید بزرگتر با خواب بیشتر بگیرید.من از اینکه 6 متریمو نیاوردم خیلی خوشحالم.در مورد لیست فریت هر چی خودمم می گردم پیدا نمی کنم که کجا گذاشتم ولی اینو تو قسمتی از وبلاگ نوشته بودم که کپی می کنم، خلاصه اش ایناست:

"ما حدود دویست کیلو بار فریت به ونکوور می بریم. چون هزینه زیادی برامون نداره و روزای اولی که خونه اجاره نکردیم پیش دخترخاله ام هستین و وسایل رو از فرودگاه می بریم خونه اونا.خودمونم چند روزی یش اونا هستیم.این وسایل شامل یه سرویس قابلمه چدنی دسینی دو سرویس شش نفره بشقاب دسینی و سرویس قاشق چنگال و یه پلوپز صد و ده پارس خزر و لحاف دو نفره و تک نفره لایکو و دو تا بالش و سرویس رونختی و ملافه و یه سری لباس گرم و کربستالها و نقره جات و کتابهای مورد علاقه مونه.تصمیم داریم چیزایی که دوست داریم با خودمون ببریم.همه رو تو کارتن های محکمی که چندتا شو با کمک دوست عزیزم از شرکت گرفتم و ده تا هم از مولوی خریدیم بسته بندی کردیم.چمدونها هم تقریبا اماده است.برای فامیلها زعفرون سوعاتی می بریم البته تو چمدون چون تو فریت ممنوعه.
ممنونم نلی - باسی . میدونم شما هم آمریکا رو از دست دادین .چون شرایطتون مثل ما بود من دائما " از طریق همسرم دائم پیگیری میکردم که امریکا رو چکار کردین وو قتی چیزی ننوشتین ، فهمیدم که دیگه بی خیالش شدین . اگر برنامه کانادمون زودتر جور شده بود ، سر زمان 2 ماهه ای که تا قبل از ما برای همه فاصله pass request تا مدیکال بود ، هر دو رو میشد بگیریم ، اما با تاخیر 6 ماهه سفارت که عملا " 2 ماه تبدیل به 8 ماه شد ، همه چیز بهم ریخت . الان خیلی ریسکسه ، چون مطمئنش اینه که ما یه لندینگ توی کانادا داشته باشیم و بعد بریم آمریکا ، زمان لازم که میگن از 40 روز تا 6 ماه میتونه متغیر باشه ، بمونیم و دوباره برگردیم کانادا ، که بنظر من ارزش نداره اینهمه وقت و هزینه صرف کنیم برای یک گرین کارت امریکا .با توجه بایینکه دوست خیلی صمیمی شوشو اونجا است و با استعلامی که از خانمش کردم ، آمریکا همین ایرانه ، با آزادی.
مثلا" از آموش پرورشش خیلی بد میگفت ، در حالیکه ماریا خیلی راضی بود .من بشخصه دنبال آرامش هستم .
من وارد تورنتو میشم تا ببینیم بعد چی پیش میاد .
من توی ذهنم تمام موارد فوق بوده ( البته کریستال ندارم ) + یه سری از اسباب بازی های نلی+دو تشک مسافرتی و وسایل خواب نلیسا ..
سرویس قاشق چنگال دوازده نفره دارم ، یه سرویس چینی هم 12 نفره پارسال سایپا بمناسبت تولد پرسنلش به شوشو داد که همونجور نگهش داشتم برا یآوردن . یه ماهی تابه و یه قابلمه متوسط مسی هم از اصفهان خریدم که بهش دست نزدم برای آوردن . تو فکرم که باز هم سرویس تفلون یا چدن یا روحی بخرم یا نه ؟
توروخدا ببخشید بچه ها ، ممکنه این مسائل بنظر شما مسخره بیاد ، ولی بخدا برام همه اش علامت سواله . صبح داشتم فکر میکردم باید یه سر برم لایکو و برای هرکدوممون حوله تن پوش و ست ملحفه بگیرم .
راستی بچه ها تختهای اونجا پایین پاشون بازه ؟ منظورمه از این روتختی های ترکیه ای اینجا که پایین پاشون هم آویزون میشه بگیرم .
در مورد مبلمان هم بقول شما ، باید برنامه ریزی کنم برای گرفتن وسایل . راستی دیروز شوشو رفته بود توی فکر تختخواب و مبلمان بادی . ولی نمیدونم چند در میاد .
ضمنا " دیشب رفتیم خونه مادر شوهر. بنده خدا اصلا " بروش نیاورد . خدا کنه راحت بتونه با این قضیه کنار بیاد .
سپیا جون متاسفانه من ایمیلی از شما دریافت نکردم ولی به ایمیلی که گفته بودی برات ایمیل زدم و شمارم هم نوشتم خوشحال میشم صدات رو بشنوم. در ضمن من هم با بقیه موافقم هیچیییی لازم نیست با خودت بیاری اینجا همه چیز ارزونتر از ایران پیدا میشه وقتی حراج بخوره واقعا مناستبر از ایران هست و کیفیت خیلی بهتر که معمولا همه ایام سال هم حراج هست اصلا نگران نباش هر چی داری بفروش و پولش رو بیار.در ضمن به خاطر آب هوای مرطوب اینجا مبلمان چوبی ایران خیلی دوام نمیاره. پارسال یکی از دوستهای من درسشون تموم شد برگشتند ایران همه فرنیچر زندگیشو از اینجا خیلی مناسب خرید از مبل - تخت خودشون و بچه هاش و همه چی با کشتی فرستاد ایران
سلام خانومای گل میشه یه کوچولو منو راهنمایی کنید؟
خواستم بدونم سطح درآمد چه جوریه؟ همسرم مهندس برق هستند ، در مورد کاریابی این رشته اطلاع دارید؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
نلی - باسی عزیز :
میتونم از شما راجع به فریت کمک بگیرم ؟ میخوام بدونم حدودا " چقدر قبل از رفتن باید باررو فریت کرد و اینکه لزوما " باید موقع خروج از فرودگاه بار رو تحویل گرفت ؟ نمیشه بار روگذاشت 2-3 هفته بعدش که جامون مشخص شد تحویلش بگیریم ؟
برادرم قبل از رفتن به استرالیا ته و توش رو دراورده بود ، یادمه یه چیزی میگفت که جنس رو تا سه ماه توی گمرک نگهمیدارن. ولی فکرکنم برای فریت دریایی بود .اگر بخوایم بار رو با خودمون تحویل بگیریم که بیچاره میشیم ...
سپیا جون ما هر کدوم میتونستیم دو تا چمدون 22.5 کیلویی داشته باشیم و ما همونو آوردیم به اضافه اینکه برادرم هم یک چمدون واسمون برد و یک مقدار هم وسیله به یکی از دوستان سایه دادیم برامون آورد کلا خیلی چیز خاصی نیاوردیم و همه چیز رو از اینجا خریدیم و من از این بابت خیلی خوشحالم ولی به هر حال شرایط هر کسی متفاوته.
خریدن حوله پوشیدنی فکر خوبیه چون اینجا حوله های پوشیدنی نازک هستن ولی بجز اون حوله نخر اگر حوله خوب داری بیار در غیر اینصورت اینجا چیزی که فراوونه حوله خوب با قیمت مناسبه. من که چون فریت نکردم اصلا حوله نیاوردم. قابلمه چدنی خوب اگر داری بیار اینجا به نظر من اصلا قابلمه های درست حسابی مثل ایران ندارن بخصوص قابلمه سایز بزرگ که اصلا تو کارشون نیست. سرویس قاشق و چنگال دم دستی که به نظر من لازم نیست و میشه از آیکیا خرید ولی سرویس قاشق چنگال درست حسابی من اینجا ندیدم و بهتره که از ایران بیاری. به هر حال شما که میخواید وسایل فریت کنید شرایطتون فرق میکنه ولی به نظر من اصلا منطقی نیست که از ایران خرید کنی و بیاری چون احتمالا اینجا ارزونتره مگر اینکه داشته باشی و بخوای با خودت بیاری.
کامنتتو خوندم شهرزاد جون دقیقا همینطوره.خلاصه باید زودی جلوی ضرر رو گرفت.تازه بعضی شماره ها هم رایگان نیست مثل 411 یا 611 که اطلاعات تلفنه.همکارم با گوشی من 2 بار به این شماره زنگ زده بوده و ما 5 دلار اضافی بابت همین دو بار شارز شدیم.:((((((((((((((((
در مورد فریت بار زمان ما قانون این بود که اگه خودت مسافر باشی می تونی بار فریت کنی با خطوط هوایی و باید چند روز قبل پرواز بعد از هماهنگی با خط هوایی مربوزه و گرفتن نرخ بارا رو ببری و تحویل بدی و ازشون بخوای با دیرترین پرواز ممکن بفرستن.معمولا بار حدود 48 ساعت تو راهه و می رسی اینجا معمولا اماده ترخیص ازت یه شماره تماس در کانادا در شهر مقصد می گیرن که بار اماده ترخیص شد بیای ببریش.یکی دو روز مجانی نگه می دارن ولی به ازاءهر روز بیشتر شما رو شارز می کنن.بهتره پست های مربوط به شهریور 89 وبلاگمو به نکاهی بندازی.خیلی جزییاتش یادم نیست.