2777
2789
نارینه جان ما از روش اسکیل ورکر کبک اقدام کردیم و یه پروسه طولانی حدود4 ساله رو گذروندیم.از هر روشی اقدام کنید با توجه به همون زمان انتظار فرق داره.ما 2006 اقدام کردیم و 2010 کانادا بودیم.البته جدیدا یکم کمتر شده مثلا 3 ساله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شهرزاد و نلی و دیگر عزیزان
من و شوهرم از طریق قانون 26 june 2010 اقدام کردیم و فایل نامبرمون اومده بهمون گفتن نهایتا 8 ماه دیگه ویزاتون آمادس . مقصد ما تورنتو میشه لطف کنی در مورد زمان شروع کلاسهای زبان و کاریابی اگه تاریخشو میدونی یا سایت شون راهنماییم کنی . ممنون عزیزم.
من در مورد خرید خونه هم میخوام بدونم اگه بتونم یه مبلغی جور کنم حدود 100 میتونم وام بگیرم بعد از ورود بدون کار. مرسی
سلام دوستان خوب ببخشید من ساکن مالزی هستم و برای گرفتن اقامت زندگی در کانادا راحت ترین و زودترین راهش تحصیلی میشه بگید یک هزینه زندگی دانشجوی برای یک خانواده 2 نفر و نصفی چه قدره بدون هزینه دانشگاه فقط هزینه زندگی می خواهم
امکان این هست که کسی که اونحا درس خونده بعد از تحصیل کار خوبی پیدا کنه
کدوم شهرها از نظر اب وهوا و شرایط زندگی بهتره برای انتخاب دانشگاه میخوام ممنون میشم جوابم بدین با تشکر بسیار زاد از شما دوستان
salam sepiya jan azizam toshak badi nemikhad bekhari khahar man onja khahare hamsari be monasebate enke ma mikhaim berim kharide bod 1 donafare va 2ta 1nafare vali ma goftim ro pato rahattarim bekhabim va on bord pas dad yadame to haraj kharide bod va kheili arzontar az iran azizam vali be nazare man yekam daro bebar mesle ghorse sarmakhordegi mosaken alan dige yadam nemiyad che daroee vali ta bime beshi khob khobe albate adam onja enghadr mariz nemishe va doktoraye onja been zodi beadam daro nemidan heheeeeeeee mesle iran
نازی جون ما ساکن ونکوور هستیم شهرزاد عزیز و بقیه دوستان بهتر می تونن راهنماییت کنن در مورد تورنتو .در مورد گرفتن وام مسکن در کانادا برای تازه واردها که هیچ کردیتی نساختن فکر می کنم باید حدود 25 درصد قیمت خونه رو نقد بتونی بدی که 75 درصد بقیه رو وام بگیری.اوناییکه چند سال اینجا کار کردن و درامد خوبی دارن می تونن تا سقف 85 درصد قیمت خونه رو وام بگیرن و بقیه رو نقد بدن.البته این چیزی بود که من از یه مشاور املاک در اینجا شنیدم.از لحاظ درامد خوب منظورم اینه که میگن به ازاءهر 15 هزار دلار درامد سالانه می تونی حدود 100 هزار دلار وام بگیری.
عسل جان خوش اب و هواترین شهر کانادا در کل سال ونکووره (خوب تحویل می گیریم شهرمونو هااااااا:))))))))))ولی در عین حال گرون ترین شهر کاناداست هزینه اقامت یه خانواده 2 نفره بدون در نظر گرفتن خرج های دیگه بصورت متعادل حدود 2500 دلاره.(که با صرفه جویی یا با خرج های اضافی تر)تا 500 دلار کم و زیاد می شه در ماه.
هوای ونکوور مثل هوای بهاره در کل سال.اونقدر که شنیده بودیم اینجا همش بارونه اینجوری نیست.من اب و هواشو دوست دارم.مثل شهر های شمالی ایران می مونه.بارون هاش نرم و ملایمه .پارسال زمستون فقط 2 بار برف اومد و یکی دو روز رو زمین بیشتر نشست .اینجا هوا خیلی لطیفه و از ماه جون که می ری تو تابستون افتابی یه بیشتر و تا 2-3 ماه بساط ساحل و شنا به راهه.شهرهای دیگه زمستون برفی تر و تابستون گرمتری دارن.به قول همسرم ما در انزلی هستیم.البته اصلا از هوای شرجی خبری نیست.
سپیا جون اینجا برای خرید چند تا تیکه اساسی زندگی حدود 5 هزار دلار باید بذاری کنار.تخت و تشک دو نفره حدود 1000 دلار(این یه قلمو حتما باید نو بخری IKEA معمولا مدلهای ساده و ارزون و خوبی داره)-تلویزیون و میز تلویزیون متغیره می تونی حتی تلویزیون های پشت قلمبه(منظورم غیر LCD-LED-HD)رو که مردم نمی خوان و با کیفیت عالی مجانی پیدا کنی که بیرون خونه ها می ذارن .ما هر ماه یدونه می ذارن تو پارکینگ خونمون!
ولی قیمت LED-LCDD-HD رو از سایت FUTURE SHOP می تونی بدست بیاری.اضافه کردن تکس یادت نره.دیگه از خریدهای اساسی اینجا مبله و میز ناهار خوری و خورد ریز های دیگه.بقیه رو هم به مرور تهیه می کنی.
سلام به همه
نازی جون همونطور که نلی گفت برای تازه واردین اگر بخوان خونه بخرن باید 25 درصد قیمت خونه رو بتونن پرداخت کنن و 75 درصد میتونن وام بگیرن و در صورتیکه کار داشته باشی با 10 درصد هم میتونی خونه بخری.
در مورد کلاس زبان باید بگم که کلاس زبان مهاجرین همیشه هست و زمان خاصی نداره و هر وقت بیای میری تعیین سطح و بعدش هم در لیست انتظار قرار میگیری تا نوبتت بشه در مورد کلاس Coop هم باید بگم که گویا سالی 3 بار برگزار میشه و یکیش رجیستریش توی سپتامبره و بقیه هم به فاصله 4 ماه بعدش.
دوستان عزیز در مورد پیدا کردن کار اصلا نمیشه قطعی جواب داد یعنی اصلا روال خاصی نداره و هر کسی بسته به شرایطش و شانسش میتونه کار پیدا کنه یعنی مثلا چند سال تجربه کاری داشته باشه توی شرکتهای مرتبط آشنایی داشته باشه زمانی که برای کار اپلای میکنه شرایط اقتصادی کشور و همچنین شرایط زمانی اون کار خاص چطور باشه لذا نه من نه کس دیگری نمیتونه نظر قطعی در این زمینه بده.
از نظر آب و هوا هم نلی درست گفت و ونکور بهترین آب و هوا رو داره ولی هزینه زندگی هم به نسبت بالاتره البته تورنتو هم جزء گرونترین شهرها محسوب میشه به نظر من با زیر 2500 دلار در ماه خیلی سخت میشه زندگی کرد.
آب و هوای کبک و مثلا مونتریال هم شبیه تورنتو هست یک کم سردتر یعنی زمستون و پاییز سردی داره ولی نه به اندازه ایالت آلبرتا. من چون مونتریال رو دیدم و خواهرم اونجا زندگی میکنه باید بگم شهر خیلی خوبیه و هزینه هاش هم نسبت به تورنتو پایین تره فقط مشکل زبان فرانسه وجود داره.
نارینه جان ما فقط 8 ساعت مونترال بودیم(اونم فقط فرودگاه)بعدش اومدیم ونکوور.شهرزاد جان در مورد مونترال گفت.بازم نظر دوستای دیگه ای که در مونترال هستن در خصوص پیدا کردن کار و شرایط زندگی بپرس.من به شخصه طاقت زندگی در محیط فرانسه زبان رو نداشتم.همسرم هم اشنایی با زبان فرانسه نداشت.
سلام دوستان گلم که وقت میذارید وبه سوالات مامنتظران جواب میدید.بووووووووس-یه سوال کلی و یکم خصوصی میخواستم بپرسم اول اینکه درکل از زندگی در غربت راضی هستید؟ازاینکه مهاجرت کردید احساس پشیمونی نمیکنید؟دوم اینکه چه مزیتهایی درکانادا تاحالا دیدید که انگیزتون رو واسه مهاجرت وموندن در اونجا قویترکرده-
پلنگ صورتی عزیز راستش سوال سختی پرسیدی. من فکر میکنم همه ما مهاجرین چون در وطن خودمون راضی نبودیم رضایت به کندن و مهاجرت دادیم منظورم هم فقط جنبه مالی نیست به طور مثال ما در ایران از نظر مالی شرایط بدی نداشتیم حتی شرایط کاری خوبی هم داشتیم ولی برای من و همسرم ایتم های دیگه ای وجود داشت که ما رو به سمت مهاجرت سوق داد مثلا من دلم نمیخواست بچه ام روزهایی رو که ما تجربه کردیم تجربه کنه با محیط آموزشی اونجا مشکل داشتم با سیاستهای حکومت کنونی مشکل داشتم و... نمیخوام بگم که فقط به خاطر آینده فرزندمون مهاجرت کردیم به خاطر خودمون هم بود با اینکه میدونستیم روزهای سختی احتمالا پیش رو داریم ولی به امید آینده ای بهتر اومدیم خوشبختانه ما اصلا پشیمون نیستیم (باید اینم بگم من اصلا جزء کسانی نیستم که چون کاری رو کردم به خودم دروغ بگم و بگم که همه چیز خوبه من سعی میکنم همیشه واقع بین باشم) اینجا مزیتهایی زیادی نسبت به ایران داره اول از همه اینکه همیشه از هوای پاک استفاده میکنی خبری از آلودکی نیست واقعا بهار و تابستون اینجا مثل بهشت میمونه(زمستونش هم که زمهریره) رانندگی اصلا کار سختی و اذیت کنی نیست آرامش وجود داره همه چیز مرتب و براساس برنامه است . اینجا برای بچه ها بهشته به نظر من امکانات خیلی خوبی برای بچه ها وجود داره از سرگرمی گرفته تا مسایل درسی و ... .اینجور نیست که یک روز صبح بیدار شی ببینی همه چیز قیمتش دو برابر شده خونه خریدن راحته وام گرفتن از اون راحت تره خرید کردن راحته استرس اینجا معنی نداره همه آرومن کسی برای کاری عجله نداره البته باید بگم تا این استرس ذاتی ما ایرانیها از بین بره راه درازی در پیش داریم. ولی به هر حال هیچ جایی مدینه فاصله نیست اینجا هم معایب خودش رو داره اول از اینکه اینجا کشور ما نیست بقیه همزبان ما نیستن این همزبان نبودن خودش خیلی مشکله همیشه و همیشه دلتنگی عزیزان وجود داره حتی دلتنگی برای کوچه و خیابونهای شهرمون. مسلما من خیلی دلم میخواد شرایط در کشورم خوب بود و هرگز نمیومدم اینور دنیا ولی متاسفانه حتی آینده روشنی هم نمی بینم هر روز فقط داریم خبرهای بد میشنویم واقعا امیدوارم روزی برسه که هیچ ایرانی دلش نخواد از کشورش بره.
اینجا مهمترین مسئله پیدا کردن کاره وقتی کار داشته باشی همه چیز خوب خواهد بود ولی مثلا اینجا مثل ایران نیست که وقتی کسی بره سر کار دیگه اونجا بتونه تا ابد بمونه ممکنه شرایط اقتصادی بد بشه و در حالیکه کارمند خوبی هم باشی از کار بیکار بشی کلا اینجا با کسی تعارف ندارن . نکته ای هم که به نظرم میاد که بگم اینه که برای داشتن یک زندگی خوب حتما باید زن و شوهر هر دو کار کنن با کار یک نفر زندگی میچرخه و دخل و خرج هم بالاخره درمیاد ولی راحت نیست مگر کارهای خاص پردرآمد.
خیلی حرف زدم ببخشید.