2777
2789
آیسل جون قیمت ها خیلی بالاست .بهتره برای پرمویی ات راه حلی پیدا کنی.من اپیلیدی ایرانم برقش 220 بود و به اینجا نمی خورد به محض اومدن به اینجا یه اپیلیدی خریدم و اصلاح صورت و بدنمو خودم انجام می دم.ابرو مو هم خودم بر می دارم.می مونه مو .تا حالا اینجا 2 بار موهامو کوتاه کردم که با اصلاح صورتم حدود 60-70 دلار هزینه داشته.به بارم هوس رنگ مو به سرم زد که دیگه رفت بالای 100 دلار با اصلاح و سشوار.بعد از اون خودم رنگ می یکنم موهامو.قیمت ها رو گقتم که حدودش دستت باشه پس سعی من حتی الامکان خودکفا بشی و فقط برای کوتاهی بری سراغ ارایشگر.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون بچه ها اگه قیمتهای اونجا به این وحشتناکی باشه پس من درست فکر کردم و مشکل خواهم داشت!آخه اپی لیدی تا یه حدی بدن رو تمیز میکنه ولی من هر نقطه از بدنم مو داره و ابرو هامو تا یه مدتی میتونم تمیز کنم بعدش از دستم در میره...پس احتمالا من با یک کارخانه تولید موبر قرارداد ببندم!اونجا اپیلاسیون کار داره و واقعا قیمت یه بند و ابرو چقدر هست؟
palang soorati manam miram iran nemidunam chi bebarammmmmmmmmmmm

be nazare khodam inja faqat lavazem jadidesh be dard mikhore choon qeymatesh nesbat be iran kamtare va motmaenan inja jadid tar ba markaye motabar hast

man shayad ye lap top vase khaharam ye dorbin ham vase dadashim
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
آیسل جون اتفاقا نگرانیت کاملا بجاست چون درسته که اینجا همه چیز هست ولی اینجور چیزها گرونه مثلا برای اپیلاسیون پا و دست در یک آرایشگاه باید حدود 100 دلار بدی ولی اگر تورنتو باشی بعضیها تو خونه کار میکنن و معمولا نصف قیمت میگیرن من دو ماه پیش بعد از مدتها گشتن بالاخره یک خانمی رو پیدا کردم که کارش خیلی خوب بود و واسه دست و پا ازم 45 دلار گرفت. ولی به نظر من بازم گرونه اینجا بهتره خودکفا بشی میتونی از این مومک های آماده ویت بخری و خودت انجام بدی من معمولا این کار رو میکنم جدیدا هم به فکر لیزر افتادم چون اینجا لیزر خیلی ارزونتر از ایرانه برای پای کامل یک جلسه 250 دلاره در حالیکه من در ایران مرکز نوین دیدگان پرسیده بودم جلسه ای 950 هزار تومن میشد.
و اما در مورد ابرو اینجا کلی آرایشگاه ایرانی هست و همچنین خانمهایی که تو خونه کار میکنن و قیمتهاشون بهتره( توی آرایشگاه بابت ابرو 15 دلار به اضافه 13 درصد تکس و انعام باید بدی ولی تو خونه معمولا 10 دلار میگیرن) ولی من تا حالا کار هیچکس رو نپسندیدم و خودم ابرومو بردارم خیلی بهتره یعنی اصلا اصلا کارشون خوب و حرفه ای نیست.
یگ چیز دیگه : من موهام رو هم خودم رنگ میکنم کارهایی که در ایران اصلا اصلا بلد نبودم هی هی روزگار ما رو به چه کارهایی واداشتی!!!! ولی به نظر من اینجا قیمت هایلایت تفاوت عمده ای با ایران نداره و کارشون هم نسبتا خوبه.
:))شهرزاد جون منم ایران همیشه برای رنگ و ابرو و هایلایت و اصلاح می رفتم ارایشگاه.ولی اینجا دیگه از وقتی قیمتا دستم اومده فقط برای کوتاهی مو می رم بقیه رو خودکفا شدم.البته با هر بار رنگ زدن موهام کل در و دیوار و وان رو هم رنگی می کنم و یه جورایی گند می زنم به حموم و دست و صورتم و همه جا رو رنگی می کنم.بعد با مستر کلین و وایتکس می افتم به جون حمام
پلنگ صورتی جان برای سوعاتی می تونی وقتایی که حراج خوب می خوره تیکه تیکه و به مرور لباس بخری برای بستگان نزدیک.وقتی زمان رفتنت به ایران می شه دیگه دغدغه سوعاتی نداری. و برای یه سری هم شکلات و اسباب بازی های کامپیوتری و ...می تونی بگیری.
سالی جون من و همسرم خوبیم.هر دو مشغول به کاریم البته من دنبال کار بهتر می گردم.چون در حال حاشر پارت تایم هستم و دنبال کار فول تایمم.شما چه می کنی با هزینه ها؟اوضاع احوال چطوره؟نی نی دارد؟
سلام به همه ما هم به خاطره پسر کوچولومونتوی فکر مهاجرت هستم اگه اجازه بدین از این به بعد بیام اینجا وبیشتر با شما وزندگیتون آشنا بشم
با اینکه تازه به فکرش افتادم ولی استرس دارم زبان بلد نیستیم وتازه میخوام باری زبان اقدام کنم بچه ها راستی قبل از رفتن حتمن باید امتحان آیلتس رو قبول بشیم؟
اونجا که میام باید از اول چقدر سرمایه با خودم بیارم که بتونم یه زندگی ساده رو شروع کنم