2777
2789
گلی جان همه افرادی که در استان بریتیش کلمبیا اقامت می کنن باید در بدو ورود فرمهای درخواست بیمه درمانی رو پر کنن و بفرستن.از سه ماه بعد ورود پوشش بیمه شروع می شه و کارتای بیمه رو براتون می فرستن.به ازاء هر عضو خانواده هم ماهانه باید پول بدید.نمی دونم منظور وکیلتون از اینکه گفته از ماه 2 بیمه هستید چیه؟فکر نمی کنم تفاوتی برای افرادی که از روشهای مختلف وارد کانادا شدن وجود داشته باشه.
فقط مساله ای که هست اینه که بعد از گذشت یکسال از اقامتتون اگه جزءخانواده های کم درامد باشید )با توجه به فرمای مالیاتی سال گذشته)در میزان پرداختی ماهانه بیمه تون تخفیف می دن که گاهی تا 100 درصد تخفیف و به عبارتی مجانی شدن بیمه هم منجر می شه.
اینم سایت بیمه استان بریتیش کلمبیا:
http://www.health.gov.bc.ca/insurance/index.html

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها ما تازه تو فکر اقدام برای مهاجرت به کاناداییم
بهتره چطور اقدام کنیم
اونایی که رفتن می شه کمکم کنن یا اینکه اونجا راحتن می شه کار پیدا کرد اصلا زندگی اوتجا چطوره ؟
کمک کنین
 BabyFetus Ticker
ستاره جان از روش سرمایه گذاری یا اسکیل ورکر می شه از فدرال یا کبک اقدام کرد.برای اقدام اسکیل ورکر از طریق فدرال باید رشته تون جزءرشته های مورد نیاز باشه و یکسال در زمینه اون رشته سابقه کار داشته باشید ولی از روش کبک محدودیت رشته نداره و ولی باید فرانسه و انگلیسی بلد باشید و باید از لخاظ تحصیلات و تجربه کار و سن و زبان امتیاز بیارید.بهتره با یه مشاور مهاجرت مشاوره کنید.اکثرا مشاوره رایگان دارن.بعد اگه دیدید از هر کدوم از دو روش فوق امتیاز می ارید از روش مربوطه اقدام کنید.کلا سیکل مهاجرت طولانیه و حداقل حداقل 2-3 سال از روش کبک طول می کشه.در مورد زمان فدرال اطلاعی ندارم
دوستای خوبی که کانادا هستید(شهرزاد-مونا و سایر دوستان) بیاید از خودمون بیشتر بگیم اینکه چند سالمونه چند وقته وارد کاناداشدیم و کدوم شهر هستیم.امیدوارم بتوینم دوستای خوبی برای هم باشیم.
من نلی هستم 30 ساله و حدود 8 ماهه وارد کانادا شدیم و در استان بریتیش کلمبیا و در نزدیکی ونکوور زندگی می کنیم.نی نی هم نداریم.
نلی باسی عزیز من متولد تیر 56 هستم یعنی چند ماه دیگه 34 ساله میشم. 8 ماهه که اومدیم تورنتو. یک پسر 3 ساله دارم به نام بردیا. خودم و همسرم مهندس عمران هستیم. همسرم به تازگی کار خوبی پیدا کرده و مقداری از نگرانیهامون کم شده خودم هنوز کار نمی کنم ولی تصمیم دارم که در چند ماه آینده واسه کار اقدام کنم.
خیلی تبریک می گم شهرزاد جون برای کار همسرتون.یادمه یه جا گفته بودید کلاسای coop رو شرکت می کردید.همسرتون در ادامه اون کلاسا موفق شد کار مرتبط پیدا کنه؟اینجا خبری از کلاسای coop نیست.من رشته ام مهندسی صنایع هست و اینجا خبری از رشته من نیست.یکم زمینه کارهای کنترل پروزه در بخش های عمرانی خوبه .خلاصه اینکه من در یه شرکت به عنوان office clerck کار می کنم.امیدوارم بتونم کار بهتری پیدا کنم.
نلی باسی عزیز همسرم داشت بصورت coop در یک شرکت کار میکرد که از شرکت دیگری براش کار جور شد و رفت. همسر من کاری که پیدا کرد کاملا مرتبط با رشته اش هست. منم امیدورام شما بتونید کار متناسب با رشته تون پیدا کنید به هر حال همه ما وقتی مهاجرت کردیم میدونستیم روزهای سختی در انتظارمونه امیدوارم خیلی زود شرایط برای همه ما خیلی خوب بشه.
سلام سارا جون .تولد کیان کوچولوت مبارک.رفتم تو وبلاگت و عکسای پسر کوچولو رو دیدم.
چقدر سخت بوده که تنها بودی بعد از بدنیا اومدن نی نی .برای اومدن خانواده ات اقدام نکرده بودی؟از روند زایمان و رسیدگی های بیمارستان راضی بودی؟
سلام به دوستان شهرزاد ،چشمک،نلی باسی و بقیه عزیزان!
منم سر یه دوراهی موندم یه بچه دارم و الان منتظر مدیکالیم شرایط چشمک جان!نمی دونم بچه دوم رو اینجا اقدام کنم بهتره یا بیام اونجا چون تجربه جدیدی میشه اونجا زایمان کردن و لی خوب سنم بالا میره!
شهرزاد جان ما هم جفتمون مهندس عمرانیم من به نظرت با دو بچه میتونم ادامه تحصیل بدهم؟
نلی باسی من همیشه وبلاگتون رو می خونم امیدوارم نی نی دار بشی منم مثل شما 30 سالمه !