2777
2789
سلام خانوما...........
من امروز تازه با این تاپیک آشنا شدم....

من بعد از 2 3 سال جنگ و جدل با خودم ،مخصوصا با دیدن شرایط فعلی ایران،راضی شدم به اصرار شوهرم پاسخ مثبت بدم و واسه مهاجرت اقدام کنیم.
اواخر تابستون سال بعد یا اوایل پاییز سال بعد باید ایران رو ترک کنیم....

وقتی دیدم قضیه مهاجرتمون اوکی شد،اقدام به بارداری کردم تا کوچولوم رو اینجا دنیا بیارم که سر دنیا اومدنش و تا یه سالگیش دست تنها نیاشم.... ایشالا سر مهاجرتمون حدود 13 14 ماهه میشه.

مقصدمونم ونکهووره.
شوهر من شغلش برای خودشه.و یه لب تاپ و یه اینترنت اگه باشه ،کارش رو انجام میده!و درامدش ثابته.یعنی درامدش ربطی به توی ایران بودن یا نبودن نداره.....
خلاصه یعنی از لحاظ مالی فرقی آنچنان برامون نداره کجا باشیم.و از اونجایی که من وابسته به خونوادمم،هم خانواده خودم هم شوهرم تقبل کردن که(اون سالهای اول) سالی دو سه بار بفرستنم ایران تا احساس دلتنگی نکنم....

خلاصه ظاهرا با شرایط خوبی داریم مهاجرت می کنیم ولی چند وقتیه که ترس برم داشته. به خودم می گم چه دستی دستی دارم خودم رو از وابستگیهام دور می کنم.یعنی واقعا ازین مهاجرت قراره راضی باشم؟...........

می دونم که همش ترس بی خودیه.و بالاخره قابل تحمله....ولی می خوام شما ها هم دلداریم بدین!!!!!!! ههههههه

حالا یه سوال دارم از شما خانومایی که اونجا زندگی می کنین و تو اون شرایط هستین....
بنظرتون با این شرایطی که گفتم،بازم قراره زندگی برام سخت باشه؟

راستی از شما کسی هست که ونکهوور زندگی کنه که ازش یکم اطلاعات بگیرم؟

پیشاپیش از توجهتون به صحبت هام ممنونم و ایشالا یه روزی بعد از مهاجرتمون میام اینجا براتون پست می ذارم!....
سلام شهرزاد جان امیدوارم اوضاع بر وفق مراد باشه عزیزم.
مهسای عزیز اینطور که از نوشته هات معلومه برای بارداری اقدام کردی و قصد داری نی نی در ایران بدنیا بیاد .من و همسرم در استان بریتیش کلمبیا و نزدیکی ونکوور زندگی می کنیم.بزرگترین دغدغه مهاجرت همونطور که شهرزاد عزیز هم گفتن کار پیدا کردن و دوری از وطن و خانواده هست که با توضیحاتی که دادی امیدوارم مشکلی از این نظر نداشته باشی در اینجا.امیدوارم مهاجرت خوبی داشته باشی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهسای عزیز به نظر من خیلی خودتو اذیت نکن میتونی برای بار اول که میای خونه و زندگی ایرانت رو نگه داری و به خودت یک فرصت بدی و شرایط رو بسنجی و بعد تصمیم بگیری اینو به این دلیل میگم که شرایط کارتون به هر حال مهیاست. اینطوری دیگه خیلی دچار استرس نمیشی و فکر هم میکنی که میتونی هر وقت بخوای برگردی.
اینجا برای کسانی که خیلی آدمهای وابسته ای هستن سخته و دیر عادت میکنن من به شخصه خیلی آدم وابسته ای نیستم و لذا از این جهت خیلی اذیت نشدم ضمن اینکه ما اینجا خواهر و برادر و چند تا دوست خوب داشتیم.
به نظر من که شرایط شما خوبه و حتما براتون خوب خواهد بود. موفق باشی
سلام به همه دوستان عزیز
نلی . شهرزاد .شارا.مهسا و همه عزیزان
نمیدونم را از کار ما هیچ خبری نمیشه..........میگن حجم پروند هها در ادارهمهاجرت کانادا خیلی زیاد شده و به همین دلیله........سوریه هم که شلم شوربا شده......به شوشو گفتم پرونده ما نکنه آتیش گرفته باشه((:
خلاصه که همچنان منتظزیم...........نمیونم بهمون مصاحبه بدن یا نه؟
راستی مهسا جتان شما مصاحبه داشتید/ میشه یه کمی از روند کارتون بگید؟
من تا دو ماهه دیگه زایمان دارم ............هرچی میگذره از وضعیت ایران بیشتر حوشجال میشم که ما حداقل اقدام کردیم.........البته کاش ایران طوری بود که هیشکی به این دلالیل وطنش رو ترک نمیکرد):
خلاصه که یه جورایی منم دلشوره دارم...........البنه کار شوهرم اینجا خوبه و میگه هرچی دیرتر بریم برایمون بهتره و بیشتر میتونیم پول جمع کنیم واسه اونجا
تا خدا چه خواهد!
چو شقایق از دل سنگ برآ...
دوستای گلم از نظراتتون ممنونم.
امیدوارم همه موفق باشیم و آینده ی خوبی داشته باشیم که هدف ههمون هم از مهاجرت همینه...
چشمک جون منم به شوهرم می گفتم...می گفتم چی میشد از اول یه کشوری بدنیا میومدیم که انقدر عطش پیشرفت و زندگی بهتر نداشتیم.
حتی اگه همین ترکیه هم بدنیا میومدیم,الان دغدغه و سختی مهاجرت رو تحمل نمی کردیم و از محیطمون راضی بودین...
ولی منکه می گم عیب نداره.اولش شاید سخته ولی عادت که بکنم, می ارزه.حداقل نسل بعد من راضی باشن و راحت زندگی کنن.یه خدا بیامرز هم به من بگن!!!! ههههه

دوستای گلم خیلی از آشناییتون خوشحال شدم.باز هم سر میزنم باهاتون صحبت کنم.باید از صفحه ی اول تاپیک رو بخونم باهاتون بیشتر آشنا شم!!!
سارا جونم خودمم حدس میزنم که فکر احمقانه ایه سالی دو سه بار ایران رفتن...کلا خودمم میشناسم.کلافه میشم زیار برم.
ولی همین فکر که "مجبووور نیستم دوری و دلتنگی رو تحمل کنم و امکانش برام هست که دلتنگ که شدم, برم ببینمشون" همین بهم آرامش میده.
و می دونم که همه ی اینا نهایت یرای سال اول و دومه....نه?
چشمک جون ما از طریق job offer اقدام کردیم.البته قرار نیست اونطرف شوهرم اون کار رو انجام بده.یعنی بصورت سوری...
دولت کانادا که قبول کنه, پروندمون بعنوان skill worker باز میشه و چون جاب آفره,زودتر بررسی میشه و انجام میشه.مصاحبه نداره.
امیدوارم کار شما هم هرچی زودتر درست شه.بخاطر مسایل سوریه یکم کارا گره خرده نه? عیب نداره یه دفعه راه میوفته نگران نباش.
راستی نینی کی دنیا میاد?
پسر من اواخر مرداد اوایل شهریور....
راستی نلی باسی جون شما که نزدیک ونکهووری از جزیره ی ویکتوریا خبر داری زندگی توش چجوریه? وکیلمون پیشنهاد کرد بریم اونجا...
واقعا خوبه? شرایط زندگیش چطوره نسبت به ونکوور.همینطور هزینه هاش.چقدر فاصله تا ونکوور داره?
ممنون میشم بتونی جوابمو بدی...
mahsa joon onjaha hame english zaban hastan

manzoram ine ke irani ina kheyli kame ya nist

kheyli vasat sakht mishe beri

man shoharam vaqti omade inja 10 sal pish rafte jazire peranc edvard mige vahshatnak bood

kolan hesi ke to jazire kochik hasti ham azardahande mishe

makhsosan age mikhay sali ye bar beri iran ke kheykli sakht mishe hata vancover ham dore vase bilit ina kharjet kheyli bishtar mishe nesbat be toronto
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
مهسا جان من از جزیره ویکتوریا اطلاع زیادی ندارم .ویکتوریا در زمانهای خوش اب و هوا یعنی تابستون بیشتر مقصد توریستهاست.هزینه ها در ونکوور نسبت به بقیه جاهای کانادا بیشتره و یه زندگی نرمال 2 نفره حدود 2500 دلار در ماه(کمتر یا بیشتر )هزینه داره.
شهرزا دجون و نلی باسی و...یه سوال داشتم لطفا خندتون نگیره !من یه استرسی که دارم برای اومدن اونجا فکر آرایشگر به عبارتی از پس اومدن با این پرمویی ام هست آخه من 2 هفته یه بار به اصلاح و ماهی یکبار اپیلاسیون نیاز پیدا می کنم همش تو فکر اینم رفتم کانادا میخام چیکار کنم ؟آیا این امکانات براحتی در دسترسم خواهد بود یا من تبدیل به یک (ببخشید) میمون خواهم شد؟!!!