2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نارینه جان.مهاجرت تصمیم خیلی سخت و بزرگیه.مهاجرا مخصوصا سالهای اول زندگی چندان راحتی رو ندارن(بهتره بگم ممکنه نداشته باشن) .برای همین بعد از مهاجرت باید خیلی صبور و مقاوم باشید تا کم کم به شرایط مطلوب برسید.در واقع مهاجرت یه شروع مجدده از صفر.پس برای کسانی که زندگی خیلی خوبی دارن در ایران و درامد خوبی دارن باید با کمی تامل بهش نگاه کنن و ببینن تحمل شرایط سخت رو دارن یا نه.
ما در ایران زندگی متوسطی داشتیم والان در سال اول مهاجرتمون به سر می بریم.با وجود همه سختی های اولیه خدا رو شکر راضی هستیم.مشکل دوری و دلتگی همیشه هست و پیدا کردن کار هم یکی دیگه از مشکلات ولی به مرور زمان اوضاع بهتر می شه.
این نظر من بود.
سلام به همه
نلی باسی عزیز امیدوارم حالت خوب باشه و همه چیز بر وفق مراد باشه. مرسی از اینکه به یادم بودی.
نارینه عزیز ما از طریق اسکیل ورکر فدرال اومدیم. و اما در مورد سوالت باید بگم که اینجا هر کسی داستان خودش رو داره و هیچ دو خانواده ای رو نمی بینی که مثل هم باشن بعضیها میان که بمونن و همه سختیها رو به جون میخرن و میمونن بعضی هم میان و بعد از چند وقت حس میکنن شرایط بهتری در ایران داشتن و برمیگردن اینها هم بستگی به شرایط زندگی آدمها در ایران داره و اینکه چه دیدی از مهاجرت دارن و اصلا دلیل اصلی مهاجرتشون به چی برمیگرده!
اگر کسی با شرایط فرهنگی و اجتماعی و سیاسی ایران مشکلی نداشته باشه و از نظر مالی هم در شرایط پایدار و خوبی باشه خوب مسلما مهاجرت براش گزینه خوبی نیست. ما هم در ایران زندگی متوسطی داشتیم و الان بعد از گذشت قریب 9 ماه از اومدنمون پشیمون نیستیم و اگر من باز هم به عقب برگردم باز هم مهاجرت میکنم با همه سختیهاش من فکر میکنم ارزشش رو داره. دوری از خانواده و غربت هم وجود داره و سخته خیلی روزها میشه که من نه تنها دلم برای خانواده ام و دوستان خیلی خوبم تنگ میشه بلکه دلم حتی برای کوچه و خیابونهای پرترافیک تهران هم تنگ میشه خیلی دلم میگیره وقتی حس میکنم اینها رو از دست دادم وقتی حس میکنم به اینجا هم تعلق ندارم ولی منطقی که فکر میکنم می بینم که کار درستی بوده و ناگزیر به انجامش بودم.
به هر حال برات آرزوی موفقیت میکنم.