2777
2789
چشمک جان اینجا امنیتش بالاست و من خیلیها رو میشناسم که همسرانشون ایران هستن و خودشون اینجا تنها یا با بچه شون زندگی میکنن و هیچ مشکلی نیست من خودم دو هفته تنها بودم و اصلا احساس بدی نداشتم . فقط مسئولیت خودت سنگینتر میشه و بخصوص که تازه وارد باشی و بخوای تنهایی کارها رو انجام بدی ممکنه کمی برات سخت باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرزاد عزیزم صمیمانه ازت تشکر میکنم.................خیلی ممنونم

پیشاپیش نورورز رو به همه شما دوستان تبریک و شادباش میگم.........ایشالا سال خیلی خیلی خوبی برای همه باشه ..............پر از شادی و لبخند و سلامتی
چو شقایق از دل سنگ برآ...
دوستان کسی مایل هست در کلاس زبان فرانسه در کرج شرکت کنه من خودم میخوام در دوره جدیدش ثبت نام کنم ولی هنوز کلاس به حد نصاب نرسیده گفتم مطرح کنم شاید کسی مایل بود که این کلاس ها زودتر شروع شه .

هر ترمی یک ماه و نیم هست . سه روز در هفته و هر جلسه 2 ساعت و قیمتتش هم 50.000 تومان محلش هم خیابان داریوش موسسه زبان نصیر (ایران -کانادا) هست اگه کسی مایل بود بگه که با هم بریم ثبت نام کنیم .
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
سلام دوستان عزیز.من و همسرم الان حدود 7 ماهه به کانادا مهاجرت کردیم و شهری نزدیک ونکوور هستیم.همسرم صبحا کلاس زبان می ره و بعد از ظهر ها تا شب کار می کنه.منم تمام وقت در یه شرکت مشغول به کارم.پیدا کردن کار اول واقعا اینجا سخته .هنوز دخل و خرجمون کامل به هم نمی خوره ولی خیلی هم از پس اندازمون استفاده نمی کنیم مثل ماهای اول.امیدوارم خدا همگیمونو کمک کنه.
هزینه متوسط ماهانه زندگی ما دونفر حدود 2500 دلاره.(اجاره خونه-تلفن و اینترنت و کانال تلویزیون-برق-بیمه پزشکی-بیمه ماشین -بنزین-موبایل-خورد و خوراک)
خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم
سلام دوستان عزیز
نلی جون خوشجالم از اشناییت.........من که هنوز ایرانم .......امبدوارم زندگیتون زودتر روتین بشه .......عکس کوچولوت هم خیلی بامزس...

شهزاد جون......ازی عزیز و بقیه دوستان کجایید؟امیدوارم همه خوب وخوش باشید.
چو شقایق از دل سنگ برآ...
سلام دوستان خوبین ایشالا؟؟
من یه سوال شدید دارم,میشه کمکم کنید لطفا
من و شوهرم1 ساله اقدام کردیم واسه مهاجرت به کانادا,ایشالا اگه بشه میخوایم بریم ونکوور,الان هم منتظر وقت مصاحبمون هستیم,ایشالا فکر میکنم تا آخر امسال بتوبیم بریم
مشکل من اینه که الان 2-3 ساله اقدام کردیم واسه بارداری ولی متاسفانه تا الان نشده و دکتر گفته که باید iui کنی اگه جواب نداد ivf
ماماناییی که کانادا هستن کسی هست که بدونه هزینه درمان ناباروری توی کانادا چه جوریه؟سیستم درمانیشون چه جوره؟من توی این 1 سالی که وقت دارم به نظرتون ایران این کارو انجام بدم یا همون کانادا
با توجه به اینکه میدونید چقدر مهاجرت کار سختیه و سفر سنگینیه! اگه اینجا باردار شم از طریق مصنوعی این سفر سنگین مشکلی واسم ایجاد نمیکنه؟
مرسیییی
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
سلا گلی جان
خوبی؟ االله هرطور صلاحت هست بشه عزیزم راست من یکسال چند ماهی هست که کانادا هستم تورنتو هستم البته
اینجا سیستم درمانی تو هر ایالتش یه کم با هم فرق می کنه اما اینجا کلا هزینه های درمانی تا یه حدیش رایگان هست اما مسائل مربوط به نازایی هزینه داره و تا جایی که م می دونم هزینه اش هم زیاد هست و مسئله بعدی اینکه وقتی بیای اینجا اینا دوباره همه ازمایشات رو از اول می کنن ودر ضمن برای اینکه از دکتر متخصص وقت بگیری حتما پزشک خانواده ات باید این کار رو بکنه و حداقل همه برای دو ماه بعدش وقت می دهند خلاصه که سیستم پزشکی اینجا یه کم با ایران فرق داره زیاد دست خودت نیست و خیلی هم کند هست اما از طرفی هم اگه ایران بادار بشی شاید نتونی پرواز کنی وتازه ممکن برا اقمت نی نی هم مشکل پیدا بشه در ضمن مشکلات اولیه مهاجرت رو هم باید در نظر بگیری راستش اگه ممطئن هستی که تا سال اینده کانادا هستی به نظرم صبر کن یه کمی بیا ببین اینجا چه خبر هست بعد اقدام بکن اما اگه دارویی قرار مصرف کنی با خودت بیار که اینجا دارو بیمه نیست و فوق العاده هم گران هست و دکتر هم قبول نمی کنه دارویی رو که می خوای بهت بده اگه خودش صلاح ندونه
امیدوارم شاد باشد و موفق و خدا برات بهترین اتفاق رو پیش بیاره عزیزم
مرسی مونا جان
ممنون از راهنماییت
آره به نظر خودمم بیام ببینم اونجا اوضاع از چه قرارهوبعد اقدام کنم بهتر باشه
ولی چون 3 ساله تقریبا که نینی میخوایم و تاحالا که خدا بهمون نداده؛دیگه جلوگیری نمیکنیم ,هر چی که خدا بخواد
ولی اگه رفتیم ایشالا کانادا؛دیدم خیلی دردسر داره درمان,شاید بیام ایران,باردار که شدم برگردم,نظرتون چیه؟
چه مشکلی ممکنه برا اقامت نینیم به وجود بیاد؟
چشمک جون ما نی نی نداریم و چون تازه اومدیم اول باید جا بیفتیم و درامدمون بهتر بشه بعد اقدام کنیم.
گلی جون من دکتر خانوادگی ام منو به متخصص زنان ارجاع داده برای مشکل تخمدان پلی کیستیک .فعلا که تحت نظرم.در مورد هزینه های ناباروری اطلاعی ندارم.استان بریتیش کلمبیا بیمه درمانی رایگان نیست .ما تحت پوشش درمان (ماهی 109 دلار برای 2 نفر) و بیمه رایگان دارویی هستیم.داروها تا 70 درصد قیمتشون توسط بیمه پرداخت می شه و ما 30 درصد قیمت رو می دیم.در ضمن اگه همین 30 درصدی که می دیم سالانه بالای 200 دلار بشه کل هزینه دارو رو بیمه می ده تا اخر اون سال.هزینه های رادیولوزی و ازمایش خون و سونو هم رایگان هست.
بعد از گذشت یکسال از اقامتتون اگه بر اساس فرمای مالیاتی که پر می کنید درامد سالانه تون کم باشه هزینه بیمه دارویی هم تا حد زیادیش(ممکنه حتی تا 100 درصد)مجانی می شه و تازه هزینه ای که بابت بیمه درمان در طول سال قبلش پرداخت کردید بهتون بر می گرده.
مرسی نلی باسی جون بابت اطلاعات مفیدت
ایشالا خدا زود زود یه نینی گوگولی سالم و صالح بهت بده:)
شما بریتیش کلمبیا هستید؟وکیل ما گفته چون از طریق سرمایه گذاری میرید از ماه 2 بیمه هستید!!