2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کار اقامت ما داره درست میشه و پرونده مون باز شده .البته ما 4 سال پیش از طریق وکیل اقدام کرده بودیم .ولی من خیلی دودلم .خیلی از مهاجرت میترسم .شما هم اینجوری هستین؟
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 
ناسی جونم انشالا به سلامتی
بابا نترس ترس همیشه مانع پیشرفته

ناسی جون میشه بگی کجای کانادا؟
چقدر به وکیلتون پول دادید؟(البته ببخشیدا)
اخه من تازه میخوام اقدام کنم و همه میگن الکی پولتو هدر نده و به وکیل نده
نمیدونم!!!!!!!
سلام مامانهای گل... من الان تورونتو هستم .تو این هفته قراره نینیم دنیا بیاد ... میخواستم از مامانهایی که اینجا زایمان کردن بپرسم که: گرفتن مدارک نینی تا مرحله ی پاسپورت چقدر طول می کشه>؟ یعنی چند روز بعد birth certificate و sin و health card و .... براتون رسید ؟؟ و برای پاسپورت کدامش را لازم دارند و چند روزه پاسپورت رو دادن؟؟؟؟

سلام مامانهای گل... من الان تورونتو هستم .تو این هفته قراره نینیم دنیا بیاد ... میخواستم از مامانهایی که اینجا زایمان کردن بپرسم که: گرفتن مدارک نینی تا مرحله ی پاسپورت چقدر طول می کشه>؟ یعنی چند روز بعد birth certificate و sin و health card و .... براتون رسید ؟؟ و برای پاسپورت کدامش را لازم دارند و چند روزه پاسپورت رو دادن؟؟؟؟

سلام به همه خانمهای گل مهاجرت کرده و منتظر. ما هم تازه اقدام کردیم برای مهاجرت. خدا رو شکر که فهمیدم استرس داشتن برای رفتن فقط مخصوص من نیست. همه اش از این میترسم که یه روز پشیمون بشم. خانمهایی که دارید اونجا زندگی میکنید، بعد رفتن رابطه تون با شوهرتون فرقی کرده؟
من قصد مهاجرت دارم البته اول به عنوان تحصیل و بعد............
هنوز اقدام نکردم چطور می تونم اطلاعات کامل در مورد مهاجرت و هزینه ها و وضعیت زندگی اونجا پیدا کنم
ممنون میشم جواب بدین
برای آرامش زمین دعا کنیم.