2777
2789
salam,,,man montreal zendegi mikonam,,,,,khoshhal misham age komaki konam,,,,,khoshhal misham age hameie shomaha biain inja o tedade iraniha ziad beshe ...inja oza ahvale kari kheiliiiiiiii kharabe...be lkarshenas o diplom ham behtar kar midan ta be madrake balatar......oza havale kari joorie ke age kar ham peida konin mitoonin rahat zendegi konin ama nemitoonin chizi pas andaz konin,,,,az nazare zayeman ham chon man be mamanam visa nadadan oomadam tehran zayeman kardam chon az zayemane too canada ham kheili bad shenide boodam,,,,,be harhal age soale khasi dashte bashin o betoonam javab bedam khoshhal misham,,,age khastin baram peigham bezarin

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام .
خوبین مامانای کانادایی ؟من جمله اذین ؟
آذین اونجاست بچه ها و حس میکنم دلش تنگ شده .
سخته راست میگین . ولی موندن توی ایران بااین اوضاع و احوال ....؟
در هرحال بنظر من وقتی میرین امکان برگشتن رو دارین .
شاید دارم اشتباه میکنم . اگه اونجا کار داشته باشین همه چی دارین .ولی توی ایران اگه خونه داشته باشین همه چی دارین .
ماریا جان میشه یه سر بیای اونور ؟
سلام
من یه پسر دوساله دارم ...... ماهم اقدام کردیم برای ونکور کانادا البته دوسال پیش ...... منم مثل بقیه منتظرین مهاجرت نگرانی های خودم رو دارم ......... تصادفی به این تاپیک برخوردم ... سپیا باهات موافقم .. توی ایران اگه خونه نداشته باشی ... یعنی تمام حقوقت رو باید بدی اجاره .. خیلی وحشتناک شده و روز به روزم بدتر می شه واقعا اینجا درامد ریاله و مخارج بالاتر از دلاره ...
زهرا جان اون سایته که راجع به ونکووره لطفا آدرسش رو بذار
سلام یه تمام مامانای مقیم و مهاجر کانادا و
مامان طاها ،‌دختر من تا سه هفته دیگه دو سالش میشه . شما برای کجا اقدام کردین و البته ما 6 سال پیش اقدام کردین . واقعا انتظارش کلافه ام کرده . دوست دارم زودتر تکلیفم روشن شه .در هر حال ،‌از آشنایی باهات خوشوقتم .
سلام دوباره ....ما الان 1 ماهه که اینور آبیم ....:) سپی جون خیلی هم به اینجا و قیمتهاش دل نبند ما تا الان تو این 1 ماه 1500 $ فقط خرج خرید روزمرمون شده و 2500$ برای آپارتمان 1 خوابه و 300$ رفت و آمد با اتوبوس و مترو کار هم اصلا گیر نمیاد
سلام آذین جان خوبی؟ چه خبر ؟ رسیدن بخیر. ان شاا.. همه چیز بر وفق مراد باشه. اگه کمکی یا کاری داشتی حتما بگو من خوشحال میشم بتونم کاری یا کمکی یا راهنمایی کنم. ببین کجا خونه گرفتید که اینقدر شده به نظر من اول اومدن و با نداشتن کار بهتره که یه خونه با امکانات کمتر بگیرید که ارزونتر بشه و saving تون رو خیلی زود از دست ندید. نمیدونم این نظر منه . به هر حال خوشحال میشم خبری ازتون داشته باشم
جاسمین جان (مریم جان ) سلام خوبی؟ رسیدن بخیر خانمی. ویانا چطوره ؟ انشاا.. که سفر خوبی رو پشت سر گذاشته باشید و الان مشکل خوابتون هم حل شده باشه. به شوشو سلام برسون ویانا رو ببوس/
سلام دوباره ....در مورد خونه ما این 1 ماهه همه جا رو زیر و رو کردیم و اگه خونه برای مدت کوتاه بخوای و وسایل زندگی هم داشته باشه از این کمتر نیست مگر بیسمنت ها که اونم نمور و رطوبتی هست و امنیت هم نداره تازه اونم 1300 هست راستی شما به بچه هاتون مولتی ویتامین و زینک میدید؟ من اینجا رفتم دکتر centrum junior تجویز کرده اما روی جعبه اش نوشته برای بچه های بالای 4 سال و ترسیدم که به پسرم بدم .....میشه شما بگین چکار میکنین؟
آذین عزیزم .
خوشحالم اینور اومدی . امیدوارم بزودی کارها روبراه بشه عزیزم .
میبینم که دوستان کانادایی هم از مبلغ اجاره ات تعجب کردن . به من گفته بودمن ماهی 1500 دلار ،‌کرایه ماهانه یک خونه دربسته!!‌با رقمی که تو نوشتی خیلی فرق میکنه .راستی تورنتو هستی ؟
ممنون میشم برام میل بزنی . اگر برنامه ما ردیف بشه ، فاصله اومدنم با تو خیلی نمیشه .این میلم :‌sepia173@yahoo.com
موفق باشی .
سلام .
مرسی ماریا جون .
هفته پیش نلیسا از این ویروس جدیدا گرفته بود و تهوع شدید داشت و همه اش دلش میخارید ( هم میخورد )‌.
الحمدا.. بهتره .
این هفته هم درگیر تولد نلیسام . 5 شنبه تولدشه و میخوام براش بترکونم ،‌چون نمیدونم سال دیگه برنامه مون چطو رمیشه .
مامان طاها جون ما برای فدرال از طریق SKILL ED WORKER اقدام کردیم .
من دارم تند تند تایپ میکنم برم به سرویس برسم و وقت نتم هم تموم نشه .اگه غلط زدم ببخشید .
همه تون