2777
2789
سلام
وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا، امروز تغییرات اعمال شده بر روی لیست مشاغل مورد نیاز در بخش مهاجرت از طریق نیروی متخصص را اعلام کرد.
بر اساس اطلاعیه منتشره،برخی مشاغل قبلی حذف و موارد جدیدی اضافه شده و در مجموع، 38 شغل قبلی به 29 مورد کاهش یافته است.
از جمله مشاغل حذف شده می توان به استاد دانشگاه، حسابداران، کارشناس مالی، مدیر رایانه و آی تی و مدیر ساخت و ساز و همچنین امور معدن اشاره کرد.
همچنین مشاغلی نظیر دندانپزشک، دارو ساز، فیزیوتراپ، مهندس معمار و بیولوژیست به لیست مذکور اضافه شده است.

29 شغل مورد نیاز عبارتند از:
مدیر رستوران و خدمات غذایی
مدیر تولید ( بجز امور کشاورزی)
مشاغل تخصصی در امور خدمات تجاری یا مدیریت
تنظیم کننده امور بیمه و ادعانامه
بیولوژیست و علوم مرتبط
مهندس معمار
پزشک متخصص
پزشک عمومی و خانواده
دندانپزشک
کارشناس بهداشت دهان و دندان
داروساز
فیزیوتراپ
پرستار دارای مجوز
پرستال پرکتیکال
تکنسین رادیولوژی
روانشناس
کارشناس امور اجتماعی
سر آشپز
آشپز
پیمانکار و سوپروایزر نجاری
پیمانکار و سوپروایزر مکانیک
برقکار ( بجز سیستم های سنگین)
برقکار صنعتی
لوله کش
جوشکار وامور مرتبط
مکانیک دستگاه های سنگین
اپراتور کرین
تکنسین ایجاد شکاف و انفجار زمین و صخره ها
تکنسین استخراج نفت و گاز

امیدوارم در مهاجرت به کانادا موفق باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Salam doostaie golam
man va hamsaram mikhaim baraie mohajerat be canada eghdam konim man mohandese shimi hastam va hamsaram IT khunde .Mikham bedunam ke vaziate kar unja chetore. hazerim ta vaghti ke kare marbut be reshteie tahsilimun peida konim har kari ke shod anjam bedim mesle supermarket ya har kare dige ama mikham bedunam injur kara ro mishe rahat peida kard ya na
سلام به دوستای خوبم. من ایران زندگی میکنم. اما یه سوال داشتم و میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید. مامان من تومور مغزی داره و قبلا عمل کرده اما الان دوباره رشد کرده و هیچ چاره ای جز مصرف قرصی به نام Temodal 250 mg نداره. اینجا دونه ای 340 هزار تومان هستش. راستش یکم هزینهش برامون سنگینه. میخواستم خواهش کنم اگه امکان داره بهم بگید میتونم از اونجا تهیه کنم. قیمتش از این کمتر در میاد.
ممنون میشه اگه زودتر راهنماییم کنید.
گروه هنری آناهی آرت روبالش های خاص و عشقولانه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1544083&T=%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B4%DB%8C_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%87_&postID=59092273
سلام دوستان من 2هفته دیگه میرام کانادا برای دیدار خواهرم از انجائی که خواهرم بچه نداره من یکم گیج شدم میشه کمکم کنین چه چیزائی واجبه که با خودم بیارم.

درضمن خواهرم میگه کارسیت واجبه

لطفا راهنماییم کنین
سلام به همه دوستان
من الان 3 ماهه که اومدم کانادا. میخوام بچه دار بشم.شهر کلگری calgary زندگی میکنم. هیچ اطلاعاتی درباره دکترای اینجا ندارم. دوستام هم همه در این مورد بی تجربه اند. لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه جواب بده
سلام به همه دوستان
من الان 3 ماهه که اومدم کانادا. میخوام بچه دار بشم.شهر کلگری calgary زندگی میکنم. هیچ اطلاعاتی درباره دکترای اینجا ندارم. دوستام هم همه در این مورد بی تجربه اند. لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه جواب بده
سلام مریم جان
از اینکه دیر جواب دادم معذرت میخوام
زبان اصلی calgary انگلیسیه.
شما میخواید تشریف بیارید کانادا؟
اگه کمکی از دستم بربیاد یا سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم.
موفق باشید