2777
2789
سلام دوستان
من و همسرم هم میخواهیم از طریق تخصص به کانادا مهاجرت کنیم فرم ارزیابی چند تا از موسسات را پر کردیم و امتیاز را کسب میکنیم ولی موندیم از طریق کدوم وکیل اقدام کنیم که کلاهبردار از کار در نیاد میشه شماهایی که موفق شدید راهنمایی کنید
سلام عزیزم انشالله به سلامتی خانمی آقای دکتر شیدایی من هم خودم وهم خواهر همسری ایشون برامون اقدام کرد درضمن امکان داره دکتر یک هفته ای بیاد ایرانیکی دیگه هم خانم مژگان رحمانی خضری آدرس وب سایتشم اینه www.immigrationcity.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خانمی من از طریق تخصص اقدام نکردم من برای کبک اقدام کردم خواهر همسری از طریق تخصص اقدام کرده و وقتی که مدارکشو داد و اونا جواب دادن که گرفتن خودشون گفتن اسال میکشه تا برای مصاحبه بگیم بیای و اول شهریور اسال میشه من دقیق از هزینه هایی که کرده خبر ندارم در ضمن اون مجرده اگر با این وکیلا صحبت کنی خودشون هزینه رو میگن خواهر جان ما هم در انتظار هستیم برای خودمون هم از وقتی که فایل نامبرمون باز شده 6 ماه گذشته و گفتن تا 9 ماه هم جا داره برای مصاحبه ولی منو همسری نشستیم انرژی مثبت میفرستیم که انشا الله بدون مصاحبه قبول بشیم دیگه پا نشیم تا اونجا بریم ولی خواهر شوهرم حتما برای مصاحبه باید بره واز وقتی که مصاحبه میکنن وانشا الله قبول میشی تا بخواهی بری 6ماه میکشه کلا از طریق تخصص 1سال نیم میکشه زبان انگلیسی واردی یا فرانسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه مامانها و خانم های عزیز ایرانی که ساکن کانادا هستید
میخوام به من یه کمک کنید
من یک معلم داشتم که با هم دوستانی صمیمی شدیم تقریبا" 7 ساله پیش که آخرین تماس رو با هم داشتیم اونها قرار بود چند روز بعد برن کانادا به خاطره کار شوهرش ولی اون وقت به من گفت یا 6 ماه دیگه بر میگردیم و یا برای همیشه اونجا میمونیم درست چند روز بعد از این تماس جشن عروسی من بود
و دیگه ما از هم هیچ خبری نداریم فقط میدونم که به ایران بر نگشتن چند بار به منزلشون در تهران زنگ زدم ولی با وجود اینکه خانم برادرش اونجا زندگی میکنه حاظر نمیشه هیچ نشونی از ایشون رو به من بده
اسم این خانم زهرا عبداللهی بود سنش تغریبا" 37 یا 36 سال بود دو تا بچه داشت و در دبیرستان استقلال معلم ما بود
اگه احیانا" کسی آماری از این عزیز داشت من رو با خبر کنه مشتاقانه در انتظار شنیدن صدای پر مهرش هستم
سلام به همگی من می خواستم اطلاعاتی در مورد کالجها ودانشگاههای اونجا به دست بیارم پسرم اول دبیرستان هست می خواستم بدون می تونم تنهایی اون را بفرستم لطفا اگر اطلاعاتی داشتید در اختیار من بگذارید ممنون
سلام به همگی .
این انتظار دیگه واقعا کلافه ام کرده .
اونجا الان هواسردع ؟نه؟
اینکه هیچ فرصتی برای آماده سازی خودم برای مهاجرت ندارم ، بیشتر اعصابم رو خرد میکنه .
ماریا جونم خبری از آذین نداری . ناپدید شده !!!
سلام سپیا جان شما کجایی؟ تهران هستی؟ واقعا راست میگی من که کلافه شدم از یک طرف دوست دارم کلاس خیاطیم تموم بشه زبانم تکمیل بشه از اون طرف یک کار کوچیکم میخواهیم بکنیم میگیم نه داریم میریم دیگه. شما در چه حالی هستیتد ؟فامیلم که نه به اولش که همه گریه وزاری که نباید برید نه به حالا که هی میگن پس چرا نمیرید؟؟؟؟؟؟
سلام
من مریم هستم والان مدتیه که تصمیم به مهاجرت گرفتیم.شوهر من مهندس عمران هست و میخوایم از طریق رشتش اقدام کنیم.
میشه لطفا اگه شما اطلاعاتی دارید که میتونه برای ما مفید باشه راهنماییم کنید.
اینم ایملمه:golbarg2003@gmail.com