2777
2789
sepia جان عزیز سلام امیدوارم که الان حالت خوب باشه . زیاد به خودت بابت کارهای مهاجرت استرس نده آخه هر چی خدا بخواد همون پیش میاد استرس زیادی هم کارها رو عقب میاندازه. اینجا هم به اندازه کافی سختی ها و دردسرهای خودشو داره اگه بخوای از همین الان استرس داشته باشی و خودت رو خسته کنی اومدی اینجا کم میاری.
lسانی عزیزم ،‌ممنون از لطفت .
میدونی در هر حال یه حرکت بزرگه . نمیدونم چه جوری بگم ،‌دست و پام برای کارهای اینجاهم خیلی بسته است . بیشتر این بلاتکلیفی اذیتم میکنه و البته فکر مامان و بابام که کاملا تنها میشن . منهم مثل شما فکر میکنم یعنی سپردم دست خدا .هرچی صلاحم باشه همون پیش بیاد. هر چند از نظر عقلی ،‌حکم به رفتنه . خصوصا برای نلیسا .ولی باز هم هرچی صلاحمون باشه همون پیش بیاد .
بابا گل یاس . دیگه الان با گرونی های اینجا ،‌قیمتهای اونجا برامون خوبه !!!‌شما گوشت رو کیلویی چند میخرین ؟ میوه رو کیلویی چند میخرین ؟ (‌یا بهتر بگم دونه ای چند میخرین ؟اجاره ماهی چقدر میدین ؟ در عوض اگه 10 سال کار تخصصی کرده باشین چقدر درآمد دارین ؟ما اینجا داریم ریال میگیریم و بیشتر از دلار خرج میکنیم . بخدا شلوار جین معمولی آرین جین شده حدود 60 تومن !!!‌برای نلیسا یه جفت کف شمهمونی خریدم دیروز 22 تومن !!!‌وا... برای من فوق لیسانسش که خیر سرم 12 سال سابقه کار مرتبط دارم و دریافتیم حدود 600 تومن در ماهه،‌زور داره . باورمیکنی جرات نمیکنم سمت مانتو فروشی برم ؟‌مانتوی معمولی 40 تومنه !!!!‌نمیگم سختی ندارهولی وقتی اینجا نون سنگگ 500 تومنی داره متداول میشه و بنزین هم قراره بشه لیتری 700 تومن دیگه گرئنی اونجا از چشممون میفته . کما اینکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ماریا جان
بابا عجبی نیست من خیلی میام و احوالاتتون رو میخونم ولی با متین اصلا نمیتونم که پا کامپیوتر بشینم سریع میاد و میخواد خودشو تو دلم جا بده.... وقتی هم که خوابه اونقدر کار برام گذاشته و کارهای خودم مونده که سریع باید اونها رو انجام بدم ولی با این حال همیشه به یادتون هستم .
کلوپ شهریوری ها که ماه تولد متین هستش که کلا خاک میخوره هیچکس نمیاد حتی یه سلام بده.باورم نمیشه که بچه داری اینقدر وقت آدم رو به خودش مشغول میکنه...
از خودت بگو شما چه کار میکنید خوش میگدره جاستین و جولیا خوبند دلم براتون تنگ شده....
سلام بچه ها ...من قراره 15 مارچ (24 اسفند)بیام تورنتو با یه پسر 2 ساله ...این اولین باره که پرواز طولانی داره ...میخواستم اول بپرسم هوا اونجا الان چجوریه؟
بعد اینکه برای هواپیما 11 ساعت پرواز به بچه غذا چی بدم و چجوری بخوابه؟
به به !‌مامان آذین !‌سفربخیر . ایشا ا... به سلامتی بری و مستقر شی.
ماریا جان ،‌میشه یه سر اونور بزنی ؟
وای مامان زهرا ،‌باز خوبه میدونی تا چند وقت دیگه میری ونکوور !‌منکه نمیدونم اصلا کی و کجا میرم ؟!!!!اصلا میشه برم یا نرم .
آذین جدی خوش بحالت تکلیفت روشن شد .راستی موهات رو مش کردی ؟
خانم یکی از دوستان شوهرم بهار امسال از آمریکا با پسر 1.5 ساله اش تنها اومدهه بود . خیلی سخت بود ولی اومده بود .
میخوای ازش سوال کنم ؟‌
سلام ماریا جان چطوری خانم؟
می بینم که هنوز از همه با وفا تری و به این تاپیک سر می زنی و به همه سوالها با حوصله جواب می دی
راستی برات سال خوبی ارزو می کنم و امیدوارم همیشه سلامت باشی
من هم مدتی هست که اصلا اینطرفی نیامدم
گلهات را ببوس
دوستان رسیده به کانادا و در راه کانادا به همه شما هم سلام می کنم از نظر من که هر چه ایرانی اینجا بیشتر باشه بهتره و ما قویتر میشیم پس امیدوارم که کار همه شما هر چه زودتر درست شه و بیایید کانادا
مهاجرت یکی از کارهای سخت زندگی هست و همیشه این گوشه ذهنتون هست و می مونه که اگر مهاجرت نمی کردم الان زندگی ام چطور بود؟
برای مهاجرت باید فقط و فقط به توانایی های خودتون ایمان داشته باشید و قبلش بدونید که توانایی مقابله با سختیها و پذیرفتن تغییرات را دارید یا نه و اگر ندارید خودتون را اماده کنید . زبانتون را قوی کنید و خودتون را برای انجام کارهای سخت و ابتدایی که معمولا در بدو ورود می تونه شما را از کیسه خوردن نجات بده اماده کنید . غربت سخته حتا اگر شما آدمی باشید که تنهایی را دوست داره و تک روست ولی باز هم لجظه های زیادی در غربت به یاد دوری می افتید و حس بدی براتون پیش می اید . عجله نداشته باشید فکر نکنید چند ماهه می تونید به زندگی ارام همونطور که دوست دارید داشته باشید این موضوع بین 4 تا 6 سال زمان می بره ولی می تونم بگم که هر روز زندگی اتون ارامتر می شه و روزی می رسه که سحتی ها تمام بشه فقط باید کار کنید و صبور باشید حتما به خواسته هاتون می رسید
راستی بهتر ه برای مهاجرت برای خودتون دلیل قانع کننده ای داشته باشید و هر موقع که زمانه بهتون فشار اورد یا در مواقعی که خوشی زیر دلتون را زد یاد اون دلیل بیافتید لطفا برای چشم و هم چشمی و مد مهاحرت نکنید
امیدوارم همه زودتر بیایید کانادا چون اینطوری ما به عنوان یک اقلیت می تونیم صدایی رسا تر داشته باشیم
ببخشید زیاد حرف زدم
بای
بهناز جون خوبی؟چه عجب از این طرفها!پسر گلت چطوره؟از خودت بیشتر بگو

دوستهای خوبم امیدوارم سال خوبی همراه با موفقیت و سلامتی در پیش رو داشته باشید.پیشاپیش عیدتون مبارک
سلام و فکر کنم الان اونجا صبح باشه .
نوروزتان پیروز .
سال نو مبارک بر تمام مادران ایرانی مقیم کانادا خصوصا اونهایی که عضو نی نی سایت هستن .
موقع سال تحویل همه اش از خودم میپرسیدم ،سال دیگه نلیسا اینجا ست یا کانادا ؟
بهناز جون ممنون از توصیه هات .
برای همه تون روزهای بهروزی آرزو میکنم .