2777
2789
goli جون من 2 سال و نیمه ازدواج کردم
برای مهاجرت هم اقدام کردم فایل نامبرمون اومده و داریم مدارک را تکمیل میکنیم
شما چطور؟

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

دریا جون من 3.5 ساله ازدواج کردم3-4 ماهه اقدام کردیم واسه مهاجرت ولی خیلی جمع آوری مدارک مالیمون طول کشیده,چون هم خیلی از نظر کاری,منو شوهرم سرمون شلوغه هم وکیلمون که خودش توی اداره مهاجرت هستش ازمون مدرکای زیادی خواسته که به قول خودش جای شک و شبهه واسه سفارت باقی نمونه و خیلی سخته جمع ?وری این مدارک
شما از چه طریقی اقدام کردید؟چقده طول کشید تا فایل نامبرتون اومد؟
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم از طریق وکیل اقدام کردیم. مدارک شوهرم تقریبا آماده شده و مونده مدارک تحصیلی من که کلی ازم زمان میبره
فایل نامبر ما بر خلاف انتظار زود اومد و ما رو گیج و متعجب کرد. حدود 3 ماه طول کشید تا فایل نامبر اومد.

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

سلام به همه ی دوستای نازنین راستی اون کلوپ بچه های کانادا چرا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من سوال دارم دوستای نازنینی که تو کانادا زندگی میکنن برای نگهداری طلاهاشون چیکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟ چون من نمیدونم بریم اونجا طلاهامو باید چیکار کنم خوشحال میشم راهنماییم کنید ممنوننننننننننننننننننننننن
سلام دوستانی که تو کانادا زندگی میکنید.من شوهرم ادمیه که خیلی منظم و قانونیه-تو ایران هم میدونید که پیشرفت برای ادماییه که بیشتر نامنظمند-دروغ بیتونن بگن-چاپلوسی بلدندو... همیشه از نظم و مقررات کشورهای خارجی بخصوص کانادا خوشش میاد با اینکه فقط دبی رفتیم.از6سال پیش خودش واسه مهاجرت اقدام کرد چون زبانش تقریبا خوبه تا اینکه 6ماه پیش مدارکمونو اپدیت شده خواستن و فرستادیم لهستان-دیروز هم نامه اومده که مدارکمون رفته ایالت البرتا چون واس اونجا میخواد اقدام کنه.میدونید نگرانی من چیه! اینکه میگه بریم اونجا کار پیدا کنه و بره سرکار و اگر نشد اگه بتونه درس بخونه-فوق لیسانس برقه-من میترسم بیایم اونجا کار پیدا نکنه واس درس هم اونجور که فکر میکنه راحت نباشه و مجبور بشیم تمام زندگیمونو بفروشیم اخر سر دست از پا کوتاهتر برگردیم ایران.همش میگه مثبت فکر کن اونجا مثل ایران نیست.نمیدونم چیکار کنم-نمیدونم کار درست چیه؟راستی من یه دختر10ماهه هم دارم-نمیدونم این باغ سبزی که شوهرم از اونجا تو تخیلاتش ساخته واسمون میتونه به حقیقت بپیونده یانه؟تو رو خدا منو راهنمائی کنید و از دودلی دربیارید.چیکار کنم؟//؟؟
سلام
لطفا مرا راهنمایی کنید.
خانمهای ساکن کانادا من احتمالا برای زایمانم بیام کانادا.الان هفته 29هستم.یکی دو هفته بعد ویزامون میاد.یعنی فکر کنم فرصت دارم با هواپیما مسافرت کنم چون سایت Air canada رو دیدم نوشته بود تا 36 هفتگی میشه پرواز کرد.راستی از وضعیت دکترها و بیمارستانهای اونجا برام توضیح میدین.با اینکه من 6 ماه اونجا زندگی کردم ولی دکتر نرفتم.از هزینه ها هم اطلاعی ندارم.
به نظر شما ایران ایر بهم گیر میده چون آژانس ها میگن تا 7 ماهگی می تونی بپری؟؟؟؟؟؟؟؟//
سلام
لطفا مرا راهنمایی کنید.
خانمهای ساکن کانادا من احتمالا برای زایمانم بیام کانادا.الان هفته 29هستم.یکی دو هفته بعد ویزامون میاد.یعنی فکر کنم فرصت دارم با هواپیما مسافرت کنم چون سایت Air canada رو دیدم نوشته بود تا 36 هفتگی میشه پرواز کرد.راستی از وضعیت دکترها و بیمارستانهای اونجا برام توضیح میدین.با اینکه من 6 ماه اونجا زندگی کردم ولی دکتر نرفتم.از هزینه ها هم اطلاعی ندارم.
به نظر شما ایران ایر بهم گیر میده چون آژانس ها میگن تا 7 ماهگی می تونی بپری؟؟؟؟؟؟؟؟//
سلام دوستانی که تو کانادا زندگی میکنید.من شوهرم ادمیه که خیلی منظم و قانونیه-تو ایران هم میدونید که پیشرفت برای ادماییه که بیشتر نامنظمند-دروغ بیتونن بگن-چاپلوسی بلدندو... همیشه از نظم و مقررات کشورهای خارجی بخصوص کانادا خوشش میاد با اینکه فقط دبی رفتیم.از6سال پیش خودش واسه مهاجرت اقدام کرد چون زبانش تقریبا خوبه تا اینکه 6ماه پیش مدارکمونو اپدیت شده خواستن و فرستادیم لهستان-دیروز هم نامه اومده که مدارکمون رفته ایالت البرتا چون واس اونجا میخواد اقدام کنه.میدونید نگرانی من چیه! اینکه میگه بریم اونجا کار پیدا کنه و بره سرکار و اگر نشد اگه بتونه درس بخونه-فوق لیسانس برقه-من میترسم بیایم اونجا کار پیدا نکنه واس درس هم اونجور که فکر میکنه راحت نباشه و مجبور بشیم تمام زندگیمونو بفروشیم اخر سر دست از پا کوتاهتر برگردیم ایران.همش میگه مثبت فکر کن اونجا مثل ایران نیست.نمیدونم چیکار کنم-نمیدونم کار درست چیه؟راستی من یه دختر10ماهه هم دارم-نمیدونم این باغ سبزی که شوهرم از اونجا تو تخیلاتش ساخته واسمون میتونه به حقیقت بپیونده یانه؟تو رو خدا منو راهنمائی کنید و از دودلی دربیارید.چیکار کنم؟//؟؟
soda jan behatare agar kasi ro inja dari begi barat pishe ye doctor khoob vaght begire inja doctora be in rahati mariz ghabool nemikonan che berese be inke mah 7 biyay
hazineye zayman ham baraye kasani ke moghim canada hastan majaniye vali baraye shoma ziadeh fekr konam beyne 10 ta 20 hezar dolar beshe