2777
2789
سلام. مهربونای کانادایی
چند تا سوال دیگه هم دارم. البته سوال قبلی هنوز مهمتره
دلار کانادا چند تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پستال کد یا زیپ کد که توی فرمهای ثبت نام میخوان برای ایران چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ تولد میلادیمونو از کجا پیدا کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
سلام به مامانای عزیز مقیم و درراه کانادا.
پر.نده بنده بعداز 5.5 انتظار بالاخرعه در جریان افتاده . پس چطور میگین 2 سال خیلی زیاده ؟ ما از همون اول پیه 6 سال رو به تنمون مالیدیم !
ماریا ، فری ، مامان جون ف همه تون خوبین ؟
اینجا هی میرم کلاس و هی ول میکنم . مشکل تلفظی دارم خفن !!!
راستی اونجا نزدیک کریسمسه و حتما حسابی مشغول خرید کردن هستین . شما ها اونجا درخت کریسمس میذارین ؟
دیروز توی خیابون وسط ظهر و اوج شلوغ پلوغی سه تا جوون به بابای پیرم حمله کردن و با زخم کردنش 9 میلیون پولداداشم رو از جیب پیراهنش کشیدن بیرون . بابام داغونه .نمیخواد هم به برادرم بگه . اونم استرالیا است وبه پولش احتیاج داشت . بنده خدا خودش هم کل پس اندازش اینقئر نیست . نمیدونم خدابخیر بگذرونه . حالم از اینجا بهم میخوره . هرروز بیشتر از دیروز !وحشت دارم از اینکه نلیسا اینجا بزرگ ش . از یه طرف هم نگران پدرو مادر پیرم هستنکه اگه مابیایم اونجا باید تنها بمونن .
امروز خیلی هوام ابری بود . شاید بهتر بود نمیومدم اینجا . درهر حال کریسمس مبارک.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپیا جون اتفاقی که برای پدرت افتاده خیلی وحشتناکه خدا از سرشون نگذره ایشله که دزدها پیدا میشن عزیزم .اینجا کمتر از این اتفاقا میوفته چون کسی لازم نمیشه پول بزاره تو جیبش.
اره من درخت کریسمس گذاشتم خودم خیلی دوست دارم من کلا آداب رسوم سنتی رو دوست دارم چه ایرانی په کانادائی اگه شد برات عکس می زارم
مامان ملیحه من در مورد تورنتو اطلاع دارم که جز شهرهای گرون کاناداست ولی خوب هرچی شهر کوجکتر باشه اجاره خونه و مخارج کمتره ولی به همون نسبت امکان پیشرفت هم اونجا کمتره
سلام به همه دوستان

می خواستم بپرسم برای فایل کردن مدارک آیلتس هم لازمه؟ و فایل کردن مدارک چقدر زمان می بره؟

ممنون میشم جواب بدین.
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلامممممممممم خانومها من تازه اینجارو دیدم راستش ما برای اسفند می ریم کانادا گه کارت اقامتمون رو بگیرم
می گن هوا خیلی سرده ............... رفتم دنبال یک پالتوووووووووووووووووی گرممممممممممممممم اما .......
یعنی واقعا پالتوهای ما کفاف سرمای اونجارو نمی ده ؟
هیلا جون ، من از شرایط جدید بیخبرم ولی زمانی که ما تشکیل پرونده دادیم ، باید تا 6 ماه از تشکیل فایل مدارک ایلتست رو میدادی . من از همون اولش دادم و الان برای آپدیت ازم دوباره نخواستن . حداقل وکیلم گفت نمیخوان .
وای آهو جون ، چه خوبه آدم تکلیفش روشن میشه .شما چه جوری اقدام کرده بودین ؟ بچه هم داری ؟
ماریای عزیزم ، ممنونم ز همدردیت و دوست دارم درخت کریسمست رو ببینم . گلهای زندگیت رو ببوس !!
نه عزیزم بچه ندارم ما خودمون اقدام کردیم وجالبه که اینقدر نرفتیم سراغشون که خودشون بهمون نامه دادن پس چرانمیاین وبرای همین تنبلیمون 6 سال طول کشیدههههههههههههههه ه دل گنده ای داریم ما.............. الان هم یکماهه میریم وبرمیگردیم تا 2 سال دیگه خدا بزرگه ببینیم چی میشه .................
ممنونم سپیای عزیزم.

آهو جان پس شما فقط می خواین اقمت اونجا رو بگیرین؟ قصد زندگی ندارین؟ ببخشید یه سوال دیگه از چه طریق اقدام کردین؟ آیا وکیل داشتین؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
هیلا جون ما تقریبا 3 ماهه که ویزارو گرفتیم وباید تا اردیبهشت یک ورودی تو کانادا بزنیم وقرارشده یکماه بریم وبرگردیم تا کارت اقامتمون رو بگیریم وطبق قانون بایدظرف 5 سال آینده 720 روز اونجا اقامت داشته باشیم تا بتونیم پاسپورت کانادارو بگیریم حالا تا اون موقع خودمون رو جمع وجور می کنیم که بریم اما فعلا اسفند می ریم ومیایم .
ما اولش از طریق وکیل اقدام کردیم اما ازشانس خوبمون وکیله خودشم رفت وبنابراین کارهای آخرکارمون رو خودمون کردیم نامه دادیم وادرسمون رو عوض کردیم وبقیه نامه هارو شوشو براشون فرستاد.
سلام به همه .ماهم احتمالا بزودی باید مدارک مدیکالمون رو بدیم وبعدش هم ویزامون باید بیاد.

ولی هنوز نمیدونیم واسه زندگی کانادا بهتره یا ایران ؟؟؟؟

فری جون دیگه نمیای تو سایت ؟

آهو جون شما میخواین اونجا بمونین ؟

منکه واقعا موتدم چه کنیم .

اگه از قبل منو تو این سایت دیده باشین پسرم اسمش آراد هستش و 7 ماهشه وبیشتر به خاطر اون میخوایم بیایم کانادا.

هرجائی یه سری خوبی وبدی داره بالاخره باید دل رو به دریا زد.