2777
2789
سپیا جون از آشنائیت خوشحال شدم. اسم دخمل من جولیاست عزیزم. در مورد سوالی که کردی تا جائی که من می دونم اولین کاری که تو اولویت قراره داره مکالمه انگلیسه که برای هر کاری که بخوای شروع کنی لازمه سعی کن تو مکالمه قوی باشی دوره های آرایشگری و آشپزی خوبه اگه برای کارت هم بدردت نخوره حداقل تو زندگی خصوصیت لازمت میشه . اینجا هم برای تازه واردها کلاسهای مختلف میزارن و می تونی استفاده کنی نگران نباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

االان یادم افتاد که اسم دخملت جولیا بود !
منم خوشحالم ماریا جان . شما هم اگه اینجا چیزی خواستین بگین براتون تهیه کنم یا بفرستم . خو.شحال میشم براتون کاری بکنم .
جولیا الان چند وقتشه ؟ نلیسا دیروز 16 ماهش شد .
راستش تجربه رفتن به کشور انگلیسی زبان رو ندارم . ولی مثلا 4 سال پیش آلمان بودم ،‌هیچ مشکلی نداشتم . یعنی برای کارهای روزمره مشکلی نداشتم .البته در کل هرچی بخونیم کم خوندیم . در هر حال زبان دومه دیگه .
فعلا گذاشتم اگه وقت کنم با ایلتس رو کله بزنم تا بعد از آیلتس برم کلاس ترمیک .حالا با نلیسا و کار بیرون و کار خونه چقدر موفق به خوندن بشم خدا داند !!!
سلام دوستان من ازمشهد هستم می خواستم شرایط زندگی درکانادارا بدونم چون مدتی شوهرم تصمیم گرفته برای زندگی به اونجا بیاییم نمی دونم چکارکنم ازتنهائی وغربت می ترسم اخه اینجا برای خودمون زندگی تقریبا متوسط خوبی داریم ولی شوهرم دوست داره دخترمون توی شرایط انجا بزرگ بشه کمکم کنید باتشکر فراوان ازهمتون
سلام به ایرانی های مقیم و عازم به کانادا !!
امیدوارم همه نی نی ها خوب باشن و ماماناشون بهتر .
ماریا جون دخمل من و شما تقریبا همسنن و نلیسا 16 اردیبهشته . تقریبا 3 هفته با هم فاصله دارن .
ما مدارکمون رو تحویل وکیل دادیم تا ببینیم چی پیش میاد .
بچه های یکه از طریق مهاجرت اومدین ، کسی رو میشناسین از مصاحبه wave شده باشه ؟ وکیل ما میگه 80% موارد wave میشن !!!‌بنظرم یک کمی زیاد میگه !!‌
مامامنا برام دعا کنین . دیروز شوشو اومده روی سایت IRANTO،‌میگه ما که بریم اینجا تو که دستت به نلیسا بنده ،‌من تهای خیلی کار دارم انجام بدم ،‌نمیدونم از پسش بر میام یا نه ؟!!
من بهش گفتم بر میای . بچه ها فکر نکنم بشه در بدو ورود از مهد کودک اونجا استفاده کرد ،‌نه ؟
خلاصه شوشو شوخش شوخش میگه تو و نلیسا برین ،‌من بعدا میام !!!!
سپیا جون هزینه مهد کودک زیاده ولی به تازه واردها تا اونجائی که من می دونم کمک میشه و حتی بعضی جاها هستند که برای تازه واردها کلاس زبان رایگان هست و مهد مجانی هم داره که بچتو میگیرن
ماریای عزیزم مرسی .
جوابهات بهم دلگرمی میده . خدا هیچ وقت نا امیدت نکنه .
در یک اقدام انقلابی ... میخوام برم کلاس زبان و بعد امتحان IELTS ACADEMIC بدم . اگه شد که بیایم ،‌یکی از فکرام حتما ادامه تحصیله !! فکرکنم با یک مدرک کانادیی خیلی راحت تر بشه کار پیدا کرد .
البته همه اش در حد یک رویا است فعلا تا ببینیم چی پیش میاد .
به امید سلامت و موفقیت همه شما مامانای ایرانی مقیم کانادا .
سلااااااااااااااااااااام.

دوستان گلم و مامانی مهربون انشالله همتون به راحتی به مرحله زایمان برسید و نی نی بیاد توی بغلتون

البته من خودم نی نی ندارم ولی چون می دونم با حالی که بیشتر شما دارید جستجو مطالب در اینترنت براتون سخته.

من در وبلاگم هر هفته مطالب جدید در مورد سلامت بارداری می زارم. همه را یک جا می تونید بخونید.

چون تازگی ها به سختی وارد سایت می شم ویا ارور می ده. التماس دعا برای نی نی دار شدن من.

نظر یادتون نره. وبلاگ مجله سلامت بارداریhttp://asemaneh59.blogfa.com/