2777
2789
سلام مامان جون :
ما حدود 5 سال پیش از طریق گرفتن وکیل برای skilled worker اقدام کردیم .دقیقا آذر 83 مدارکون رو تحویل دادیم و اسفند همون سال فایل نامبرمون باز شد .
راستش مشخص نیست مصاحبه داریم یا نه ؟ وکیلمون میگه 80% موارد wave میشن ، احتمال مصاحبه ما هم کمه .ولی همه چیز بستگی به نظز سفارت داره . من خودم خیلی وحشت دارم که مصاحبه داشته باشیم ،‌چون اصلا نمیرسم زبان بخونم . وضع زبانم به سمت صفر میل میکنه !!!!!
نمیدونم خدا خودش کمک کنه .هر چی صلاحه همون پیش بیاد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنون که جوابمو دادی توکل به خدا من یکی از دوستام امروز برای مصاحبه رفت سوریه بیاد ازش اطلاعات میگیرم در ضمن خانمی تو سفارت برات مترجم میزارن انقدر از حالا استرس به خودت راه نده خدا اونچه که خیرمونه برامون درست کنه
من یه سوالی داشتم از فاطمه مامی نیکو هم میتونه جواب بده

من میخوام توی مامی سایت عضو بشم ولی 2 ماه هر چی تلاش میکنم نمیتونم
یهو بعدازظهری یادم افتاد ببینم کی اونجا هست که اینجا هم بوده و فاطمه مامی نیکو رو دیدم چون محل سکونت رو هر دو جا زده ونکور فهمیدم خودشه حالا فرقی نداره

بعد از هزار بار امتحان کردن یه بار گرفت ولی همون لحظه هر کار کردم نتونستم هیچ پیغامی بذارم بیخیال شدم و حالا اصلا یادم رفته چه نام کاربری و .... زده بودم میخوام دوباره عضو بشم ولی پیغام میده که ایمیل یک بار اسفاده شده و با مدیر سایت تماس بگیرم که اونم نمیشه
اگه میتونید کمکم کنید یالا اگه نه که به نجما یا هر کی دیگه که مسوله این پیغام رو عینا برسونید

خیلی حرف زدم تو زحت می افتین امیدوارم که نتیجه بخش باشه
مامان جون ،‌جهت اطلاعت بگم وکیل ما اکیدا مخالف مترجمه . میگه اگه مترجم بگیرین یعنی دستی دستی خودتون رو رد کردین !!
میگه میشه که افیسر یه دستی میزنه و بهت پیشنهاد مترجم رو میده . ولی نباید قبول کنی . هر چی شکسته بسته جواب بدی باز بهتره تا مترجم بگیری .
من سپردم بخدا . میدونی ما اونجا کسی رو نداریم .(‌بجز دوستان نی نی سایتی )‌.اینجا هم پدرو مادر من که پا به سن گذاشته اند تنها ی تنها میمونن . خیلی اوقات بهشون فکر میکنم .ولی همچنان فکر میکنم با رفتنم بهشون بیشتر میتونم برسم .چون اینجا هم از صبح تا شب سرکارم و خدای نکرده اگه مشکلی براشون پیش بیاد ،‌نه مرخصی دارم نه از نظر مالی میتونم ساپورتشون کنم . میگم بییام اونجا ،‌شاید بتونم بیارمشون پیش خودم .داداشم هم رفته استرالیا . مادر شوهرم هم عملا تنها است ولی خوب دو تا خواهر شوهرم هستن .
هر چی خدا بخواد .
رزماری جون این جواب مسوولین سایته:

در قسمت ورود کاربر زیر قسمت نام کاربری گزینه " من کلمه عبورم را فراموش کرده ام " وجود دارد که میتوانند با درج ایمیل و نام کاربری زمان ثبت نام درخواست ارسال رمز عبور نمایند.
رمز عبور به آدرس ایمیل کاربر ارسال میگردد.

ممنون سپیا جان آره الان به همسرم گفتم میگه درست میگه شرمنده خانمی آره در رابطه با پدر مادرت من الان خواهر همسرم 3ساله اونجاست الان اقدام کرده براشون و جالب اینکه چند روز پیش رفتن مدارکشونو بدن تا ویزا بگیرن همون روز مصاحبه شدن وبه هر دوتاشون ویزا دادن 6ماهه الانم بلیط گرفتن انشا الله آذر ماه میرن آخه وکیلمون میگه اگر تا قبل از اومدن {ند بار بیان این خودش یک نکته مثبته توکل به خدا