2777
2789
دوستان ساکن کانادا من قصد دارم یه برنامه بلند مدت 4تا6 سال بریزم و بیام کانادا  البته تنها نیس ...

سلام بجای لیسانس هرچقدر که میتونین زبانتون رو تقویت کنید کمه

رشته های مرتبط به کامپیوتر بهتره

در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد, آفتاب در حال غروب است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچها الان کسی میدونه مهاجرت ب کانادا چتوریه تو این شرایط  ی دفتر مهاجرتی یا راهی که معتمد ...

من تازه پرسیدم 

از طریق ویزای کاری

از طریق تحصیل

از طریق راه اندازی کسب و کار ک پونزده میلیارد پول نشون دولت کانادا بدین ک دارین حدود چهار میلیارد تومان بتونین ببرین کانادا 

از طریق شغل پرستاری 

سرمایه گذاری هم برداشته شده 

بدون آیلتس هم نمیشه

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 

سلام.ما 5 سالی با روش تحصیلی تو کانادا زندگی کردیم و بعد از تموم شدن دکترای شوهرم به ایران برگشتیم. پسرم اونجا بدنیا اومده. ولی الان بعد سه سال که برگشتیم به شدت پشیمونیم و تصمیم داریم از طریق اسکیل ورکر دوباره برگردیم. شنیدم اجاره ی خونه ها اونجا خیلی زیاد شده. اینجا شوهرم هیئت علمی شده. حالا تو دو راهی موندیم که برگردیم کانادا یا نه. سرمایه ای هم نداریم تو ایران. شاید کل پولمون به سیصد میلیون برسه. به نظرتون ارزش برگشت داره؟ میشه اونجا درامدی داشت؟

نارینه جان ما از روش اسکیل ورکر کبک اقدام کردیم و یه پروسه طولانی حدود4 ساله رو گذروندیم.از هر روشی ...

سلام عزیزم میشه ی توضیحی در رابطه با اینکه چجوری میشه اسکیل ورکر گرفت توضیح بدی و اینکه کی اقدام کنیم منظورم اینه ما یکسال طول میکشه زبان بگیریم تو این یکسال اقدام کنیم یا زبانو بگیرم بعد، و اگر خ طولانی بشه زبانمون اکسپایر میشه و اینکه راحت میدن اسکیل ورکر ما رشتمون برقه و سابقه تخصصی هم ده سال داریم

سلام عزیزم میشه ی توضیحی در رابطه با اینکه چجوری میشه اسکیل ورکر گرفت توضیح بدی و اینکه کی اقدام کنی ...

من سال ۲۰۰۶ اقدام کردم زبان فرانسه ام خوب بود بدون وکیل با خوندن وبسایت مهاجرت 

الان ممکنه شرایط تغییر کرده باشه

سلام.ما 5 سالی با روش تحصیلی تو کانادا زندگی کردیم و بعد از تموم شدن دکترای شوهرم به ایران برگشتیم. ...

سلام. ببخشید. یک سوال دارم.  

شما شهریه دانشگاه کانادا رو از چه طریقی از ایران پرداخت کردید. ؟ 

میدونید کدوم روش پرداخت امن تر هست و توسط کدوم موسسه. ممنون