2789
سلام دوستای گلم.مرسی که همیشه راهنمایی می کنین یه سوال لطفا.اگه کسی می دونه لطفا جواب بدین:
من 7 امتیاز کم دارم.یعنی باید آیلتس چند بگیرم؟مرسی

ستاره جون:

ما دیروز رفتیم ادیسه اما متاسفانه یا خوشبختانه رشته معماری فول شده بود و باید صبر منیم تا تیر ماه.
از یه نظر بهتر شد تا اون موقع با خیال راحت آیلتس می دم همسرمم سربازیش تموم می شه. اگه خدا بخواد البته.
به سلامتی:)

راستی شما چه قیمتی با ادیسه قرارداد بستین؟به ما گفت حدود 1سال و نیم طول میکشه.یعنی واقعا؟
نه عزیزم 5 تا 6 سال برای فدرال طول میکشه این واقعیت قضیه هست من که برای کبک اقدام کردم میگفتند نهایتا تا 1.5 سال الان یکسال گذشته هیچ اتفاقی نیوفتاده هنوز هم مصاحبه نرفتم اگه تا 6 ماه آینده برم مصاحبه بعدش تازه 2 سال بعد ویزا و مدیکال
اینها بازار گرمی وکیل هاست با کسانی که در حال اقدام هستند در ارتباط باش تا حقایق رو بفهمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ملیامر جان خوبی؟
عزیزم راستش دخترعموم یه سال و نیم پیش اقدام کرد و چند ماه پیش رفتند پاریس واسه مصاحبه.و 6 ماه دیگه ویزاشون میاد.
نمی دونم والا اون یکی دختر عموم هم هم زمان با همین اقدام کردن وهنوز خبری نیست.
چه بد.
سماءجان یعنی کانادا تو لست مورد علاقه ات هست ولی حتما خیلی تاپیک های مختلفی رو به لیستت اضافه کردی لیستت از یه صفحه بیشتر بشه بعضی ها رو نشون نمی ده.اون تاپیکایی که دیگه دنبال نمی کنی رو حذف کن که لیستت کمتر از یه صفحه بشه.
سلام به دوستان عزیزم ، ‌خصوصا "‌مریم گل و شهرزاد عزیز :
بچه ها گاهی میام پستها رو میخونم تا اگر کمکی از دستم بر بیاد ، جوابش رو بنویسم ولی اکثر بچه ها اطلاعات مهاجرتی الان رو میخوان که من آپدیت نیستم چون مال 7 سال پیش میباشم !!! ولی اینکه میگن کبک 1.5 سال طول میکشه ، اکثرا "‌دیدم بیشتر از این زمان میشه . برای فدرال اونموقع به ما گفتن 5سال ،‌عملا " 7 سال تموم شد !!!!الان یکی از دوستام که ادمونتونه 7 ماه بعد از من اقدام کرده بود ،‌خورده باین پرونده تعویق شده ها که رسما توی سایت زمان پروسه شده 79 ماه !!!!!
ولی بچه هایی که تازه پرونده باز میکنن ،‌سریعتر میرن .
خبر خوب اینکه بالاخره کارت pr نلیسا 10 روز پیش رسید و در حد تیم ملی خوشحال شدم و وقتی عکس کارت دخملم رو دیدم گریه ام گرفت که سند آزادیش رو دیدم ،‌حالا دلشوره آوردنش رو دارم و دربدر دنبال یه مسافر مطمئن برای آوردنشیم . هر موقع دستم برسه ،‌دلم سرجاش میشینه . یکی از دوستان قراره تا دوهفته دیگه بیاد ولی توی تورنتو نیست و میاد ماشینش رو توی فرودگاه تورنتو پارک میکنه و سوار هواپیما میشه و میاد ایران . حالا مونده زحمتش با این دوستمون که کارت دستشه که یا قبلش کارت رو براش پست کنه (‌که باز باید کلی نگران بشم )‌یا اینکه موقع رفتن اونها خودش رو برسونه به فرودگاه که نمیدونم با حساسیت دولت کانادا روی حمل این کارتها ،‌امیدوارم مشکلی پیش نیاد .
دعا کنین بچه ها ...حوصله سفارت رفتن ندارم .
راستش نمیام اینجا چون خیلی بی حوصله ام !!!! دلار راستی راستی بالای 2000 تومان شده و هر چی داشتیم نصف شد . یعنی بیچاره شدیم !!!‌کلاس آیلتس رو میرم و دوست دارم امتحانش رو همینجا بدم ،‌چون فکر کنم اونجا بشه فقط تافل داد و من همواره وقت برای آیلتس گذاشتم !!!! یعنی اگر نتونم نمره 7 بیارم ،‌هر چی ریسیدم پنبه میشه . با فشار کار اینجا هم نمیتونم بخونم . کلاس و استادم خیلی خوبه ولی فرصت بهره برداری ندارم و نلیسا خیلی دلتگ اقوام میشه . باورتون نمیشه اگر بگم دو شبه داره گریه میکنه که من رو ببرین پیش بابا رضا !!!! دو ماهش بود که بابا رضاش رفت پیش خدا و من موندم این بچه چه جوری یادش افتاده !!!‌پریشب که گریه میکرد و میگفت بیا نمازبخونیم و دعا کنیم زنده شه !!!
حال و هوام آفتابی نیست . نمیشه از اینجا پول فرستاد . یه مبلغی پول از اینجا (‌بگذریم با چه بدبختی صرافی پیدا کردیم که توی تورنتو بود و قبول میکرد از اینجا پول حواله رو دریافت کنه )‌فرستادیم . بیشتر از 2 هفته طول کشید و جون به لب شدیم تا واریز شد . خورد باین چندروزه که ایمیل ها و سایتها رو بسته بودن و نمیتونستیم بفهمیم رسیده یا نه ؟خلاصه دارم در دریای استرس غرق میشم ...
بامید موفقیت همه دوستان .
شهرزاد جان یک کم از کارت بگو ؟ چطوره ؟ اگر نتونم آیلتس بگیرم باید به فکر کار بیفتم مجددا "!!!!
سلام دوستای گل خوبین؟

آره نلی باسی جون تازه فهمیدم.هههههههههههههههه.

سپیا خدایی؟
پس چرا این مرده به ما دروغ به این گندگی گفت؟حتی من گفتم می شه من واسه کبک اقدام کنم؟گفت نه وقتی می

تونی واسه فدرال چرا کبک کبک واسه کسایی که ناچارن.بعد من گفتم واسه این که سرعت بیشتره گفت نه یک سال و نیم.
ای خدا.
تازه معلوم نیست تو لیست جدیدشون رشته ی من باشه یا نه..............................................
چه کنم بچه ها خواهشا یه راهنمایی کنین.
رشته من معماری هست امتیازم واسه فدرال 62 (بدون زبان) می شه اما تا تیر ماه باید صبر کنم و آیلتس بدم.امدیم تیر ماه

معماری نبود توش از طرفی همسرم رشتش صنایع هست شاخه تحلیل سیستم.و تو لیست فدرال هست.

من چی کار کنم؟بشینم فرانسه بخونم؟واسه کبک اقدام کنم؟همسرم بخونه؟

قاطی کردم.