2777
2789
تغییرات جدید در برنامه ویزای کار کارکنان شرکت های خارجی مستقر در کانادا دولت کانادا اخیراً تغییرات مهمی را به منظور تخصصی کردن پذیرش نیروی کار، برای برنامه های انتقال کارمندان شرکت های خارجی مستقر در کانادا اعلام کرده است.توجه داشته باشی که این برنامه با نیروی متخصص فدرال تفاوت دارد و در زیر مجموعه آن قراردارد. برای دیدن متن کامل کلیک کنید: http://www.ganjico.com/Details/315

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه ها امیر حسین یه ایمیل برام فرستاده که هزینه ها رو توش نوشته من نمی فهمم چی بی چی هست میشه یکی برام توضیح بده. ایمیلشو زیر می زارم. سلام مبلغ قرارداد به دو بخش تقسیم می شود: بخش دولتی و بخش خصوصی (بخش ما) که به شرح زیر می باشد: هزینه اخذ تائیده تحصیلی دولتی ، ۲۵۰ دلار هزینه بررسی دولتی پرونده ۱۱۰۰ دلار هزینه ویزا دولتی ۹۸۰ دلار هزینه سازمان ما ۳۵۰۰ دلار که در سه بخش اخذ می شود که در قرارداد دقیقا بخش های آن ذکر گردیده است.
سلام دوستان من و همسر و پسر سه سالم اینشالا تا کمتر از یکشال دیگه میایم تورنتو خدا بخواد. تازه مدیکال رو میدیم. سوال داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدین. بخوام قیمت فریت لوازم منزل رو بدونم کسی سایتی چیزی میشناسه؟ چطوری میشه قیمت گرفت؟ بعد بکی گقته بود تو صفخات قبلی که تی وی بیارین بعد نیست.مگه ولتاژ اونجا 110 نیست؟ سشوار و اتو چطور؟ دیگه تشک تخت. من قبلا سه سال مالزی یودم. اونجایادمه سرویس ناهارحوری و مبل و تخت اسپورت خیلی خوب وکیفیت خوبی داشت وقیمت خوب..ولی اشرافی نداشتن یا خیلی گرون.اونجا هم همینه؟
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشید. من بعد از مدتی غیبت دوباره اومدم. البته هفته ای 1 بار هول هولی پست ها رو میخوندم. الان 6 هفته از شروع کارم میگذره و خدا رو شکر همه چی خوب داره پیش میره.
نیلی جان من 9 سال پیش تو کانادا زایمان کردم شاید خیلی اطلاعاتم به روز نباشه: 1- زایمان طبیعی یا سزارین با توچه به شرایطت به تشخیص دکتره و خودت نمیتونی انتخاب کنی. البته فکر کنم میتونی به انتخاب خودت سزارین کنی ولی هزینه اش آزاد حساب میشه 2- واقعا نمیتونم راهنمایی کنم چی بیاری و چی نیاری شاید دوستانی که اخیرا زایمان کردن بهتر بتونن راهنمایی کنن. ولی قطره آهن اینجا مثل ایران نمیدن. از بدو تولد یه قطره ای که حاوی 3 تا ویتامینه و من الان یادم نیست چیا هستند میدن. آهن معمولا توی سرلاک و غذاهای کمکی به میزان کافی هست 3- تو بیمارستان پرستارها برای شیر دادن کمک میکنند و حتی دستگاه شیردوش برقی هست که ازش استفاده کنی در نهایت شیرت کم بود شیر خشک تو بیمارستان هست و جتی من میخاستم مرخص شم بهم به اندازه 1-2 هفته دادن آوردم. حتی شیشه شیر هم لازم نداری تو بیمارستان چون شیر خشکش به اندازه یه وعده تو شیشه شیر کوچیک هست که بچه خورد میندازی دور و بعدی رو استفاده میکنی. اینکه بعدا چه شیر خشکی بگیری دکتر اطفال و پرستارها راهنمایی میکنن 4- فکر نکنم بشه درخواست پرستار کرد که بیاد تو خونه معمولا کلاسهایی هست برای مادران باردار مه هفته ای 1 بار برگزار میشه و میری و کلی اطلاعات میگیری. بهت پیشنهاد میکنم حتما کلاسا رو برو. یه سری کلاس هم هست برای پدر و مادر و اونها هم خیلی مفیده. تو ماههای 7-8 هم تور بیمارستان میزارن که اونم جتما برو.
شهلا جان من در مورد فریت اطلاعای ندارم. اصولا با فریت کردن موافق نیستم. به جزء یه چیزای خاص به نظرم بهتره بقیه وسایل رو از همین جا تهیه کنید. تی وی رو معمولا دیدم از اینجا میبرن به ایران. کلا اینجا قیمت لوازم الکترونیک وقتی میره تو حراج بهتر از ایرانه. سشوار و اتو هم که اینجا همه جوره و با قیمتهای متفاوت هست. مبل های استیل و به قول خودت اشرافی هست ولی خیلی گرونه و البته نه به تنوعی که تو ایران هست
مرسی مصی جان منم دوست ندارم فریت کردن وسایل رو....ولی ازون جایی که ایندفعه بیام کانادا دفعه چهارمی میشه که از صفر وسیله دارم میگیرم(یکبار ایران خریدم..بعد رفتم مالزی خریدم و دوباره برگشتم ایران ار نو خریدم)...گفتم حیفه بخدا این همه هزینه تو ایران کردم سه سال پیش...اگه بصرفه بیارم بهتره...اینقدر خرج داریم تو پروسه مهاجرت که ادم سعی میکنه یه جورایی کمش کنه.
شهلا جون منم چند باز جا به جا شدم تقریبا مشابه وضعیت خودت. ولی به نظرم با همون پولی که میخوایید بدبد بابت فریت میتونید وسایل اولیه اینجا خریداری کنید. لپ تاپ و گوشی، دوربین مشکلی ندارند از نظر برق.