2789
هیلا بعیده ویزا بدن.نمی دونم.

دوستان یه سوال.

استانای خاص کانادا پیدا کردن گوشت حلال چه جوریاس؟

جایی مثل تورنتو که راحت پیدا می شه اما می خوام بدونم جاهای دیگه چطوره؟

مثلا عمواینا که سادبری بودن باید هر چند وقت یه بار میومدن تورنتو و خرید می کردن.

جایی مثل ساسکاچوان یا مثلا نواسکوشیا و اینا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی
صدف جان اینجا رو ببین: http://tocanada.persianblog.ir این وبلاگ رو 2تفرمینویسند که یکیشون ادمنتون هست و یکیشون کلگری اتفاقا این پست آخرش در مورد انجمنهای مختلف ایرانی هست
سما جان ساسکتون که اصلا مشکلی نبود 2 تا مغازه گوشت حلال داشت که همیشه گوشتهای تازه داشتند درضمن walmart و super storeهم دو تا فروشگاه هستند که اونها هم گوشت-مرغ-همبرگر-کالباسو.... حلال داشتند وینی پگ هم که چندین مغازه داره
کلا در ساسکتون 2تا سالن آرایشگاه ایرانی- یک دکتر ایرانی -یک مغازه ایرانی-یک شیرنی فروشی ایرانی-خیاط ایرانی هست
ولی متاسفانه رستوران ایرانی نیست ولی یک رستوران به نام افغان کباب داره که غذاهاش واقعا خوبه وایرانیها اونجا میرن
درضمن من بااینکه از ساسکتون در اومدم ولی اونجا رو خیلی دوست داشتم به خاطر محیط صمیمی کانادایی و ایرانی های خوبش و در ضمن شهر خوشگلی بود به خاطر رودخانه پرآبش و پر درخت بود
ولی الان که مقایسه میکنم ساسکتون در هواشناسی میبینم 7-8 درجه سردتر از وینیپگ هست و وینیپگ گرمتره
آره صدف جان ایرانیها بیشتر مایل به زندگی در تروتنو-ونکور- مونترال-کلگری هستند
من خیلی بی حوصله و غمگینم
25 روز دیگه شوهرم میره
عوض اینکه باهام وقت بگذرونیم تمام وقت آزادش رو خونوادش با برنامه ریزی کاری میکنن من از شوهرم محروم بشم
قبل از اینکه بیاد خونه میره خونه اونا 2 ساعت پیششونه و تمام حرفا و کارای منو خونوادمو از زیر زبونش میکشن بیرون
( وقتی میرم خونشون از دهنشون یه چیزایی میپره)
میرسه خونه آخر شب شده یک کلمه نمیگه چیکار کرده
منم قاعدتا گیر میدم
بچه ها شماهایی که الان اونور هستین چقدر فک و فامیل شوهر باهاتون تماس تلفنی و ... دارن؟
این فک و فامیل شوهر ما بدجور دارن سیریش زندگی من میشن هنوز نرفته دارن کارای عجیب میکنن
الان هنوز اینجاییم روزی چند بار تلفن پیچ و اینترنتی و چت و فضولی دارن میکنن بریم میخوان چه کنن
احساس میکنم بین منو شوهرم داره فاصله می افته اینقدر حرصمو در آوردن اصلا دلم نمیخواد بدرقه شوهرم برم فرودگاه
تیفانی جون شما هم باشوهرت برو شاید هم واقعا نگران هستند مهاجرت واقعا خیلی پیچیده هست -شما کی مییاد ؟

ببین اسمش دکتر فرزین کسمایی فر هست (تو خیابان هشتم)-اسم اونجایی هم که گوشت و.. حلال میگرفتم madina halal meats & food ,و اون خانم که آرایشگاه داشت افسانه بود که همه آقایون و خانمها میرن پیشش که شوهرت هم میتوانه بره وخیلی خانوم بود این شمارش هست تو خیابان پنجم -3066655544
پلنک صورتی جون بازم ببخشید ازت مشخصات خواستم. من چون خودم هیچ وقت سکرت نبودم تو دنیای مجازی هم برای همین ازت مشخصات خواستم
آخی همونی هستی که گفتی تا دم در هم نمیتونی بیایی من برات باید بیارم. من در داون تاون واقعا برام امکانش نیست از ماشین پیاده بشم وضع پارکینگ رو ک میدونی
امیدوارم اومدی خودم مهمون خودم باشی
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
سمایی بالاخره همه جا گوشت حلال گیر میاد. خدا را شکر تا الان مشکل نداشتیم. بالاخر یه رستوران پیدا میشه که غذای حلال داشته باشه و مغازه هم همینجور
البته تو مونترال خیلی بیشتر بود نسبت به کلگری...دم دست و در دسترس...اینجا یه کم دورتره

جالبه که پلنگ صورتی میگه ایرانی های کلگری زیاده. روزی که ما از مونتارال اومدیم دقیقا همین حس رو داشتیم گفتیم وای تو مونترال همه فارسی حرف میزدن اینجا چرا کسی نیست...حالا دیگه ادمنتون یعنی چقد بی ایرانیه :))

منم به نظرم اومده انجمنهای مذهبی ادمنتون فعالترن...تو کلگری که خیلی بی بخارن! در مونترال هم خیلی فعال بودن
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
lمرسی صد گل جون و سارای عزیزم.

چقدر عالی سارا.پس اونجا کار در منزل مشکلی نداره؟یعنی گیر نمیدن.

بابا تو ایران این چیزا جا نیفتاده یعنی می گی home business (تو کار خودم رو می گم عکاسی) یارو می ترسه بیاد.خود منم یه ترسی ته دلم هست.

من هم تصمیم داشتم اگر کارمون جور شد و خدا خواست و امدیم کار عکاسیم رو تو خونه راه بندازم.

ایران که دیدم اینجوریه جمع کردم که یه جا بگیرم اینقدر که گرون شده اجاره ها دیدم به صرفه نیست.

پس خیلی عالیه انشاالله که موفق باشی.

بچه ها راستش رو بخواین همیشه می گفتم من برم کانادا میرم یه جایی که ایرانی نباشه چون اصلا ارتباط با ایرانی ها رو دوست ندارم.(بیشتر واسه تصوری که داشتم و شنیده بودم)
اما حالا دوست دارم یه جا باشه همه ی شماها هم همونجا باشین.خیلی حس خوبی به این تاپیک پیدا کردم و دوستش دارم.
بوس بوس.