2777
2789
عنوان

دلم خاست ی بار پربازدید بشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 63 پست
ببشتر معاشرت کن

جدی؟؟؟؟؟واقعا نمیدونستم باید بیشتر معاشرت کنم خوب شد گفتی😨😨😂

خب میدونم ولی نمیتونم واسه معاشرت کردن باید یخت آب شه که واسه من نمیشه هیچوقت

منت نکش از غیر ؛ پَر و بال خودت باش🍃
ما اینیم دیگه😁 پربازید میخام چیکار. 4تا خسس ششمی بیاد رضابت میدم 

حس ششمی بیاد برات؟ فکر کردم خودت داری 😂

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما اینیم دیگه😁 پربازید میخام چیکار. 4تا خسس ششمی بیاد رضابت میدم 

والا من تو راه رفتنمم مشکل دارم چه برسه بیام حس بگم

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁
حالا تهوع

ندارم عزیزم

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
جدی؟؟؟؟؟واقعا نمیدونستم باید بیشتر معاشرت کنم خوب شد گفتی😨😨😂 خب میدونم ولی نمیتونم واسه معاشرت ک ...

آروم آروم شروع کن از کسایی که باهاشون راحت تری 

از همین سایت شروع کن 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
جدی؟؟؟؟؟واقعا نمیدونستم باید بیشتر معاشرت کنم خوب شد گفتی😨😨😂 خب میدونم ولی نمیتونم واسه معاشرت ک ...

خب عزیزدلم انقد معاشرت کن تا خجالتت بریزه اجتماعی شی☺

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
حس ششمی بیاد برات؟ فکر کردم خودت داری 😂

دیدی گفتم زیرپوستی داره میره پربازدیدا اوف برتوباد اسی اوف برتو باد😂😂😂😂

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁