2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بگه من چیکار کنم خونگرم شم؟😕😞

ینی چی

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

چیشد دلت خواست😉؟؟!!! منم دلم خواست😁سیسی جونم سیسی جونم تو دلت یه دریاس😂له له له برو تو بازدیدا سیسی له له له کسی نیست منم و تویم🤣🤣🤣

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁
یکی بگه من چیکار کنم خونگرم شم؟😕😞

ببشتر معاشرت کن

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

بیا فعلا برا من برو من اولین باره اومدم تو تاپیک حس ششم همیشه عنوان رو میبینم نمیرم 😁

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر