2777
2789
عنوان

کرونا😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 39 پست
حساس نشو،منم خودم تو محیط عمومیم بیشتر وقتا اما ماسک نمیزنم،فازش نیست.زیادیم به چیزی گیر ندین 

تو رو خدا ماسک بزن ،یعنی چی فازش نیس،چی از سلامتی تون مهمتره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه ادم انقد حرف گوش نکن😬😬😬

من پرسیدم گفتن اگه رعایت کنیم مرتب دستامون رو بشوریم بدون ماسک هم مشکلی پیش نمیاد🙃

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

سعی کن سیستم ایمنی بدنش روببری بالا هر روز بهش شلغم بده پرتقال و سیب زیاد بخوره دکتر طب سنتی امروز ت ...

❤❤

منم خوندم نوشته بود از زرد چوبه زیاد استفاده کنین.لیمو رو تکه تکه کنین اب جوش بریزین روش بخورین ویتامین cبخورین

یعنی شما نگران نیستی، خب با ادمای زیادی در ارتباطن در خطرن

نه واسه چی نگران باشم اگر من بگم مغازه شوهر روزی چند نفر میان و میرن چی میگی در ضمن پسرم مدرسه دولتی میره ماسک بهش دادم میره اونجا در میاره میگه خیلیا نمیزنن واقعا میشه خانواده مونو قرنطینه کنیم ؟ 

نمیشه دیگه پس توکل به خدا

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
راست میگن زیر ده سال نمیگیرن؟

منم شنیدم بچه ها نمیگیرن

اما کوچک ترین فردی که گرفته ۱۲ سالشه معمولا افرادی که سیستم ایمنی شون ضعیفه میگیرن

مثلا افراد پیر و ضعیف