2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار_۵

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 108 پست
متوجه‌ی حرفتون هستم  اتفاقا چون ما نتونستیم پا به پای اونا فحاشی کنیم   چون در شخصی ...

گیرم حیوانی شما رو گاز گرفت میری گازش بگیری خواهر

جنگ نرم همینه فاصله انداختن بین مردم وشوروندن مردم علیه هم به قول رهبری بصیرت داشته باشید 

خیلی جالبه تو سایتی که تابع قوانین جمهوری اسلامی حق نداری حرف از کشورت بزنی و دفاع کنی چون به جنجال کشیده میشه اما همون جنجال آفرینا حق دارن هر تاپیکی بزنن و هررررچی دوس دارن بگن و فقط شاااااید با یه تذکر مواجه بشن

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از همین تریبون اعلام میکنم تورخدا اینجا تاپیک سیاسی نزنید اینجا صدامون ب کسی نمیرسه جز اینکه یه عده ...

به نظرم صرف تاپیک سیاسی زدن بدنیست

اما چون میان شبهه وشایعه پراکنی میکنن

توهین میکنن

اطلاعات غلط میدن

کنایه میزنن و..این درست نیست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من قصدم سیاسی نبوده خودتونم میدونین و میترسم عمدا بیان سیاسیش کنن  مجبور شدم قفل کنم از دوستایی که جوابشون رو ندادم عذر خواهی میکنم 

پایدارباشید 

یا علی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))