2821
2789
عنوان

@نی_نی_یار_۵

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 108 پست
نینی سایت تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران است ، اصولا باید این کاربرایی که میگین قطع دسترسی بشن ! اگه ...

دقیقا من یه بار سر اینکه درباره شهدا دفاع مقدس تاپیک زدم قطع شدم،یه بار درباره حقوق زن در اسلام تاپیک زدم قطع شدم،یه بار درباره فلسفه برائت از مشرکین تاپیک زدم ترکیدم،درباره اینکه چرا باید راهپیمایی بریم تاپیک زدم ترکیدم

هیچکدوم از تاپیکامم توهین یا مغایرت با قوانین جمهوری اسلامی نبوده ولی بدون هیچ تذکری قطع سدم

اما اینجا دیدم خیلی راحت کشورو و میدسات و شهدا و سپاه و رهبر و همه و همه رو به فحش و توهینایی که لایق خودشونه میکشن اما نهایتا تاپیک حذف میشه و کاربریا سر جاشونن

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبه که نصف ایران نون شب ندارن متاسفانه  

شکرخدا

ولی توپ بودن خیلی فرقشه با محتاج نون شب نبودن

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
پیامبر میگه با زبان نرم با جاهل برخورد کنین  وظیفه شرعی کسی که ادعا داره پیامبر شکمبه گوسفند ر ...

متوجه‌ی حرفتون هستم 

اتفاقا چون ما نتونستیم پا به پای اونا فحاشی کنیم   چون در شخصیتو ادبمون نیست و اصلا اون نوع ادبیات‌ سخیف‌رو بلد نیستیم مجبور شدیم تاپیک بزنیم و از مسئولین سایت کمک بخواییم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دقیقا درسته  شما که ذکر خیرت بود و هروقت میگفتیم سرچی قطع شدی چهل روز میخندیدیم😂😂😂

همیشه لبت بخنده عزیزم 😘💗

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

این حرفتون هم کاملا ازپایه غلط حداقل رقم پایین تری میگفتید میگفتید1/3 قابل باورتربود 

وقتی تو کشور ثروتمندی مث ایران زندگی کنی با کلی نفت و ...یک نفرم نباید فقیر باسه چ برسه به یک سوم یا نصف

نی نی یار ۵ کی ها هست؟

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

از همین تریبون اعلام میکنم تورخدا اینجا تاپیک سیاسی نزنید اینجا صدامون ب کسی نمیرسه جز اینکه یه عده مخالف گزارش بزننو  ادمین سایتم بزنه بترکمون کاربری ک با شماره اینو اون واردش میشمو میتر کونن  اینجا تا الان ب دردم نخورده صرفا بخاطر سرگرمی و اینکه محیط زنونه استو 

یه عده کاربر مهربون رفیقم هستن میام و بخاطر این دلیل دوست ندارم کاربریمو از دست بدم

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55
والله من تاپیک جنجالی سیاسی نزدم  اما تذکر گرفتم....!!! از عجایب سایت اینه

جالبه

تو سایت تحت نظام‌جمهوری اسلامی ایران

حتی تاپیک قفل زدن در مورد سردار دلها رو ممنوع مب کنند

سرداری که حداقل حداقل ۱۵ ملیون جمعیت اومدن برای تشییعش

حالا بهانه شون واسه تاپیکهای غیر قفل این بود که بحث و توهین میشه

تاپیک قفل دیگه چراااا؟؟

چقدررر عناد آخه؟؟؟

اونم با سردار دل ملت ایران؟؟؟؟؟؟

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

دوستان آنچه که لازم بود گفته شد 

ممنون از همه‌تون که حضور داشتید با اجازه قفل میکنم و خداروشکر نی‌نی‌یار هم که اومدن

یا علی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))