2777
2789
عنوان

پسر 40 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 43 پست
اگه این تفکرت پس پسر می‌تونه فکر کنه  تا ۳۵ مورد مناسب نداشته پس مشکلی هست دیگه, چون دختر ...

اره اینطوریم هست منم اینجا مطرح کردم تا از نظرات شماها مطلع بشم  

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اینطوریم هست منم اینجا مطرح کردم تا از نظرات شماها مطلع بشم  

اتفاقا تو اقوام ما پسر سن بالا ازدواج کنه میشه با کلاس‌ . دختر سن بالا میشه عیب دار. این واقعا زشت. چون شرایط ازدواج هرکس متفاوت . یکی ۱۸. یکی ۳۸. مهم اینه بهترین انتخاب کنه و خوشبخت شه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

اهل کجایین؟

کاش یه  ۴۲به بالا هم واسه خواهر من پیدا میشد

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

ببینید خونه وماشین داره شغلشم خوبه ولی یکی از داداشاش اعدام کردن یکیم شهید شده 

هنوزم نیومدن خواستگاری بعد مال ی شهر دوره امکان زیادی برای تحقیق و مطمئن شدن ندارن 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
ببینید خونه وماشین داره شغلشم خوبه ولی یکی از داداشاش اعدام کردن یکیم شهید شده  هنوزم نیومدن خ ...

برای خودته؟

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
ببینید خونه وماشین داره شغلشم خوبه ولی یکی از داداشاش اعدام کردن یکیم شهید شده  هنوزم نیومدن خ ...

شما کجایی هستی اونا کجایی؟

حتما تحقیق بکنین.حتی اگه دورن.

اتفاقا تو اقوام ما پسر سن بالا ازدواج کنه میشه با کلاس‌ . دختر سن بالا میشه عیب دار. این واقعا زشت. ...

ببینید بالاخره مسئله ی عمر زندگی به قول شما این فکرا برای دخترم هست وزیادم عجیب نیست منم میخواستم نظرات دوستان اینجا بدونم بیشتر تجربیاتشون بگن تا حالا دیدن پسری مجرد با سن بالا بوده باشه که مشکل خاصی نداشته باشن

شما کجایی هستی اونا کجایی؟ حتما تحقیق بکنین.حتی اگه دورن.

دوستم اراک اونا اصفهان 

دوستم اراک اونا اصفهان 

اِ چه جالب منم اصفهانی ام.خب باید تحقیق کنن.هرچیزی ممکنه.وهرچیزی هم ممکن نیست.چون خیلی نگران به نظر میاین فکر کردم واسه خودتونه.

من خواهرم۴۲سالشه ازدواج نکرده هیچ عیبی ام نداره بلکه خیلی ام حسن داره.ولی من که از اون عیبام بیشتره ازدواج کردم.واسه مردهام همینه.

راه دور ازدواج کردن خودش یه ریسکه اگه تحقیق نکنین که دیگه خیلی بدتر.

اِ چه جالب منم اصفهانی ام.خب باید تحقیق کنن.هرچیزی ممکنه.وهرچیزی هم ممکن نیست.چون خیلی نگران به نظر ...

ممنون عزیزم از راهنماییت