2777
2789
عنوان

پسر 40 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 43 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بستگی داره تا این سن چیکار کرده ، اگه تحصیلات خوبی داره ، یاشغل ثابت داره و خونه و ماشین داره ، پس تقریبا مشکلی نداره ولی اگه آس و پاسه و نه تحصیلاتی نه کارو کاسبی چیزی نداره پس معلومه عاطل و باطل بوده و خیلی به درد نمیخوره

احتمالا توی یه رابطه بوده و بعدش تمایل به شروع نداشته چه خوب که دوستتون اینکه یکی توی چهل سالگی مجر ...

اگر اینطوری باشه خوبه من میترسم نکنه مشکلی داره حالا یا ذهنی یا مثلا زن صیغه کرده و...همینه خیلی ذهن ادم مشغول میکنه اگر راستش مگه از کجا بفهمه 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
خب این دختره باید بیان خواستگاریش با اون فرق داره  بعد مردا خوب براشون مجردی سختتره

اگه این تفکرت پس پسر می‌تونه فکر کنه  تا ۳۵ مورد مناسب نداشته پس مشکلی هست دیگه, چون دختر خوب رو هوا میره. پس ربطی نداره‌ . من دوتا برادر شوهر دارم متولد ۵۹ و ۶۲ الان اصلا به ازدواج فکر نمیکنن. شاید چند سال دیگه نظرشون عوض شه‌ . مشکلی هم ندارن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

دلیل مجرد بودنش رو جویا بشه شاید با کسی بوده و به ازدواج نرسیده و واسه ی همین یه مدت طولانی مجرد مونده یا مشکلی داشته تا رفعش صبر کرده 

یا اینکه نمیتونم نمی خواسته هیچ وقت ازدواج کنه الان تمایل پیدا کرده ما که نمیتونیم نظر بدیم خاستگار دوستته بگو بهش یک جلسه بذاره باهاش صحبت کنه

انشالله که مورد مناسبی باشه و ازدواج کنن

دوستت مشکلی داره که تا ۳۵ مجرد؟؟؟ این چه افکاری اخه

افرین خاستم همینو بگم

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
دوست خودت ک 35 سالشه و مجرده بنظرت مشکل نداره؟؟  واسه پسر مردم عیب نتراش

این تو پستای قبل توضیح دادم اصلا ربط نداره دختر و پسر با هم فرق دارن 

بعدم مسئله ی عمر زندگیه 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
خب این دختره باید بیان خواستگاریش با اون فرق داره  بعد مردا خوب براشون مجردی سختتره

خب ممکنه رفته با‌شه خواستگاری بهش دختر ندادن حتما عزیزم.. یا دست و بالش پولی چیزی نبوده و هزارتا دلیل دیگه عزیزم.. 

خب میگی باید برن براش خواستگاری خیلی ببخشید الان اگه پسره و خانوادش بگن اگه دختر خوبی بود تا الان مجرد نبود روی هوا میزدنش

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات
این تو پستای قبل توضیح دادم اصلا ربط نداره دختر و پسر با هم فرق دارن  بعدم مسئله ی عمر زندگیه& ...

عزیز همه چی قسمته.. هرکسی ک دیر ازدواج میکنه دلیل بر مشکل دار بودن نیس.. یه وقتایی آدم پول واسه ازدواج.. خرید خونه یا خرید ماشین نداره

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات