2789
عنوان

خواستگار

291 بازدید | 22 پست

وقتی کسی ازتون خواستگاری میکنه اما مادرش درجریان نمیذاره میکه باید به تفاهم اولیه برسیم بعدا چه رفتاری انجام میدین؟و اینکه مشکلی نداره که خانواده ی من بفهمن .

ولی سبک رفتار و فرهنگش با من متفاوته اینکه میخواد بیاد دنبالم در خونه و بریم باهم بیرون 

خودش میکه قصدم ازدواجه و بیکار نیستم دوست دختر و دوست پسر بازی دربیارم 

ولی توقعش اینه احساسی برخورد کنیم تا بفهمیم همدیگرو دوست داریم و عاشق همیم بعد ازدواج کنیم 

من نمیتونم این رفتاراش هضم کنم عیب از منه یا اون ،نگرانم که سرکارم گذاشته باشه بعد واسه همین بهم گفت شماره پدرت بده بهش زنگ بزنم و ازش اجازه بگیرم که باهم در رفت و آمد باشیم حالا چیکار کنم؟

یه رفتارهایی هم داره مثلا من بهش میگم باشگاه بودم بعد میگه با لباس باشگاه عکس از خودت داری منم گفتم نه چطور 

جواب نداد و شکلک قلب گذاشت . کسی من و ایشون رو بهم معرفی کرده ولی من نگرانم 

نظر شما چیه کمکم کنید دو دلم .همش تو چت مینویسه خانم گلم یا لاو میترکونه نگرانم 

در ضمن همدیگرو یکبار دیدیم و بیشتر چت کردیم بعد سر مساله ی اینکه بیاد در خونه دنبالم زدیم بهم  چون من بهش گفتم مشخص نیست ما بخوایم باهم ازدواج کنیم باید شناخت پیدا کنیم 

باز برگشت با همون تفکرات

به من میگه اگه احساسی با من برخورد کنی دنیات گلستان میشه و هرچی من میگم آخه به این زودی که نمیشه میگه احساس این رابطه رو میسازه 

شماره باباتو بده

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرف عجیبی نزده ..غلطم نیست ...هنوز نشناخته که آدم نمیره یکیو بگیره ..ولی از نظر من شما مناسب هم نیستید ..و شخصیت و طرز فکراتون خیلی متفاوته 

اگر ککی تو کلاهش بود نمیخواست بیاد جلو خونه و یا شماره پدرتو بگیره که

حرف عجیبی نزده ..غلطم نیست ...هنوز نشناخته که آدم نمیره یکیو بگیره ..ولی از نظر من شما مناسب هم نیست ...

اره فرهنگ متفاوت داریم 

ولی به این زودی خیای احساسی برخورد میکنه مثلا بوسه و .. 

من قبول نمیکردم اگر میگفت قصدش دوستی حس بهتری داشتم ...بیشتر شبیه آدمیه که با این حرفا میخواد به آدم نزدیک بشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اوووف کجایی دختر طرف می ره تو خونه طرف تو دوران آشنایی بهم میزنه .بنظرم یا خواستگار واقعی نیست یا دا ...

منظورت متوجه نشدم .فقط میدونم قصدش امتحان نیست .هرچی میگه واقعیته

اره فرهنگ متفاوت داریم  ولی به این زودی خیای احساسی برخورد میکنه مثلا بوسه و ..

به نظر من کلا کنسل کن این قرار و ازدواج رو 

چیزی واسش عادی هست که واسه شما ضدارزش محسوب میشه و همین باعث میشه ازدواجم کنید خواسته هاش واست سخت و زننده بشه 

کار به این نداشته باش که الان رفتارش درسته یا غلط ..به این فکر کن که باعث استرس و فکر و خیال میشه 

عکس باشگاه و بوسه واسه این مدت کم یکم بحث برانگیزه 

من قبول نمیکردم اگر میگفت قصدش دوستی حس بهتری داشتم ...بیشتر شبیه آدمیه که با این حرفا میخواد به آدم ...

افرین منم همین حس دارم از یه طرف میگه تا به تفاهم نرسیدیم به خانوادم نمیگم 

از یه طرفی میکه عشق بورز احساسی باش قربون صدقم برو 

اره فرهنگ متفاوت داریم  ولی به این زودی خیای احساسی برخورد میکنه مثلا بوسه و ..

شوهر منم تو دوران آشنایی از این کارا میکرد سنتی باهم آشنا شدیم هی میخواست خودشو بچسبونه بمن یا دستم و بگیره ک من رو ندادم بعد نشون کردیم و بعد عقد .تو رو نده بهش ک بعدا پشیمون نشی 

به نظر من کلا کنسل کن این قرار و ازدواج رو  چیزی واسش عادی هست که واسه شما ضدارزش محسوب میشه و ...

اوهوم 

هفته اول بهم گفت یه عکس قدی بی حجاب بفرست و هیکل تا حدی واسم مهمه 

فرهنگمون متفاوته 

افرین منم همین حس دارم از یه طرف میگه تا به تفاهم نرسیدیم به خانوادم نمیگم  از یه طرفی میکه عش ...

شما تا خانوادش رو نشناسی نمیتونی خودش رو هم بشناسی...در ضمن میخواد عاشق و یا وابسته بشی که بعد راحت کنترلت کنه.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭