2777
2789
عنوان

😔😔+عكس

1004 بازدید | 73 پست

دوستان تو رو خدا چيكار كنم بينيم افتضاحه پول هم ندارم برم عمل كنم اجازه هم نميدن برم سر كار خودم عكل كنم افسردگي گرفتم هر وقت ميرم بيرون ميبينم همشون بينيشون كوچيكه😔 توي خانوادمون قراره دختر عمه ام عمل خوشكل شه منم دوس داشتم ولي😔😔پول نداريم يه رآه حل بگيد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با چاقو ببر خودت😋😎

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

فکر کنم از بیکاریه که این فکر ها به ذهن شریفتون میاد . 

پول ندارید در عوض سلامتی دارین که .الحمدلله .

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
2790
2778
2791
2779
2792