2777
2789
عنوان

برای سوختیگه پای بچه چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 21 پست

تریامسیولون ان ان به اندازه یه نخود با کلوتریمازول به اندازه نخود باهم ترکیب کن در هر بار تعویض بزن 

امروز شروع کنی فردا صبح خوب شده

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشتش اینا نسوخته ها فقط همونجاشه .فقط هم قرمزه .کالاندولا هم زدم باز هیچی 

حساسیته

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
رو پاش ک نمیمونه شیر خب بریزم زود خشک میشه یا جذب پوشکش میشه

ما هم اینجوری فکر می کردیم ولی بچه خواهرم یه بار پاش سوخت هر کاری می کردیم خب نمیشد یکی بهمون این کارو پیشنهاد کرد انجام دادیم نتیجه داد،

خواستی امتحان کن

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
ما هم اینجوری فکر می کردیم ولی بچه خواهرم یه بار پاش سوخت هر کاری می کردیم خب نمیشد یکی بهمون این کا ...

باشه حتما ممنونم

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

کالاندولا یا بعضی کرمها کورتون داره انگار زخم رو تازه میکنه

فقط دو تا درمان هست،،یکی پماد ۱۲۳ ماستلا که مثل آب رو آتیش میمونه ،اگه جواب نگرفتی 

زینک اکساید با روغن کبد ماهی شرکت آردن که درش زرده جواب میگیری