2777
2789
عنوان

مایع دور جنین

500 بازدید | 12 پست

کیا آب دورجنینشون کم بود و با مصرف مایعات و سرم خوب شد؟؟؟ 

چند هفته بودین و بعد چند روز اوکی شد؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

سلام شهرزاد جون خوبی 

عزیزم اب میوه طبیعی بخور مثل اب انار اب پرتغال و مصرف میوه جات اب دارو زیاد کن شیر گرم بخور و روزانه ۱۲ لیوان اب ولرم با فاصله یک ساعت بخور  نگران نباش فقط سعی کن خودتو ببندی ب مایعات ۲ ساعت قبل خوابت مایعات نخور ک راحت بخوابی

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
سلام شهرزاد جون خوبی  عزیزم اب میوه طبیعی بخور مثل اب انار اب پرتغال و مصرف میوه جات اب دارو ز ...

سلام فدات شم دیروز سونو دادم آب دورجنین خیلی کم شده 

سرم بهم تزریق کردن و گفته مایعات زیاد بخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شهرزاد جون خوبی  عزیزم اب میوه طبیعی بخور مثل اب انار اب پرتغال و مصرف میوه جات اب دارو ز ...

تو خصوصی بهت پیام دادم

سلام فدات شم دیروز سونو دادم آب دورجنین خیلی کم شده  سرم بهم تزریق کردن و گفته مایعات زیاد بخو ...

نگران نباش چیزی ک پیش اومده مهم اینه ک فهمیدی و باید اب بدنتو بیشتر کنی اصلا  ب خودت استرس نده با خیال راحت میوه اب گیری کن بخور چون داری ب ماه های اخر نزدیک میشی مشکلات جدیدتری میاد سراغت پس حسابی ب تغذیه ات اهمیت بده نذار اب بدنت کم بشه 

نگران نباش چیزی ک پیش اومده مهم اینه ک فهمیدی و باید اب بدنتو بیشتر کنی اصلا  ب خودت استرس نده ...

باشه عزیزم 😘

ممنونم از راهنماییت 

حتما اینکارارومیکنم

تو خصوصی بهت پیام دادم

اره فدات خوندم نگرانیتو درک میکنم ولی استرس همه چیزو حراب میکنه مایع دور جنینت کم شده ولی استرس اوضاعتو بد میکنه اصلا نگران نباش و فقط فقط اب زیاد بخور صبح ناشتا ک بیدار میشی ۲ لیوان پر اب ولرم بخور بعد صبحونه یه لیوان بزرگ شیر داغ خرما بخور میان وعده اب میوه دستی بخور و خیار وپرتغال ولیموشیرین زیاد بخور  نهر وشامم اگر ابکی بخوری مثل اش سوپ وجو ورشته خیلی کمک کنندست برات 

اره فدات خوندم نگرانیتو درک میکنم ولی استرس همه چیزو حراب میکنه مایع دور جنینت کم شده ولی استرس اوضا ...

مشکل اینجاس کسی نیس ازم مراقبت کنه فقط شوهرمه 

مادرشوهر عوضبم طبقه پایینه یه احوال از من نمیپرسه 

مشکل اینجاس کسی نیس ازم مراقبت کنه فقط شوهرمه  مادرشوهر عوضبم طبقه پایینه یه احوال از من نمیپر ...

مادر شوهر مگه حال ادمو میپرسه دختر 

برو از لبنیاتی شیر بگیر دوکیلو بیار بجوشون  بعد بذار یخچال بخور  اب هم اب ولرم تا جایی ک میتونی بخور  منم هیشکی بهم نمیرسه بخدا فقط خودمم تا جایی ک میتونی خودتو ب مایعات ببند مطمئن باش سریع درست میشه احتمالا مایعات کم مصرف کردی بخاطر همون اینطور شده  با مصرف مایعات درست میشه نگرانی نداره ک 

مادر شوهر مگه حال ادمو میپرسه دختر  برو از لبنیاتی شیر بگیر دوکیلو بیار بجوشون  بعد بذار ...

قربونت برم ممنونم از دلگرمیت 

خدا گل دخترتون رو حفظ کنه واستون 😘😘😘😚😚😚

قربونت برم ممنونم از دلگرمیت  خدا گل دخترتون رو حفظ کنه واستون 😘😘😘😚😚😚

مرسی از دعای خیرت عزیزم منم تازه ب دکترم میخوام بگم منو ۳۸ دیگه سز کنن چون درد طبیعی بگیره چی کنم اخه .خیلی میترسم از طبیعی . از طرفی باید بیهوشی هم بگیرم چون بی حسی برای کسی ک حملات میگرنی داره کشندست

مرسی از دعای خیرت عزیزم منم تازه ب دکترم میخوام بگم منو ۳۸ دیگه سز کنن چون درد طبیعی بگیره چی کنم اخ ...

ان شاءا... به امید خدا

نینی گلت رو سر موقع بغلش میکنین توکل بر خدا