دیروز به دوستمگفتم با ی پسر اشنا شدم پسر خوبیه. گفت ببینمش. پسره قیافش خوب بود تقریبا. عکسشو فرستادم دوستم گفت پسره تورو دیده؟ گفتم چطور . گفت اخه پسرای این دور و زمونه دنبال پلگن
یه شاگرد داشتم از بیرون میگفتی واو عجب چیزیه وقتی اومد گرم کنه لباس پوشید تمامی بدنش پر سلولیت بود به نسبت سنش واقعا زیاد بود به خاطر اینکه تو عمرش ورزش نکزده بود با اینکه پیکرتراشی هم کرده بود.پوست که اصلا نگم با اینکه کلی ارایش داشت با سن کمش هم پوستش خراب شده بود شکمش از بس چربی داشت و عمل کرده پشت سر هم عمل کرده بود ترک خورده بود کاریندارم بگم چرا این شکلی بود فقط مخام بگم اینا پشت ویدیو کلی ادیت میکنند گریم میکنند استوری میزارن.مردایی که دنبال اینان دقت کرده باشین مردای سطح پایین ندید بدیدن اکثرا هم خیانت میکنند حتی به زن هاشون و جلب اینا میشن
وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
حتما خودشم مرده، آخه جواب این سوال لباس زیره که میخواد از زبون خانمها بشنوه و لذت ببره
چه کم عقلی تو کلی دوست اینجا دارم که میتونن بگن بنده خانوم هستم...سوال پرسیدم یعنی عقل ندارم بفهمم جوابش لباس زیره....خواستیم لباس زیر نباشه،یه وسیله باشه ک واسش خاطره شه،کاربریمم واسه خیلی وقت پیشه سری به تاپیکام بزن بفهمی زنم یا مرد
کوته فکر😞
✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨